Jakou basu do 6 500?

Precission, Jazz, Modern, ...
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Alcarmo píše:Rozhodně bych se podíval na Corty, co se bas týče tak mají dost slušné kousky. A co se týče finančního limitu, bacha na gardeho, má tendenci radit nástroje vždy alespoň o 1k dražší :D
J, na Corty jsem se díval, ale tam je jen ta řada Action-> a ta se mu nelíbí. Já mu říkal, ať jde do deluxe jazzbassa od Squiera, jenže mu se prostě líbí jen jeden typ basy...
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

Ať si na to první zahraje, jestli se mu líbí vzhledově tak je to k ničemu, radší budu mít škaredou, a komfortně a dobře hrající basu než pěknou a na h***o.
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

DJmanasek píše:Ať si na to první zahraje, jestli se mu líbí vzhledově tak je to k ničemu, radší budu mít škaredou, a komfortně a dobře hrající basu než pěknou a na h***o.
To se mu snažím vysvětlit delší dobu...
DJmanasek
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

Prejdák píše:
DJmanasek píše:Ať si na to první zahraje, jestli se mu líbí vzhledově tak je to k ničemu, radší budu mít škaredou, a komfortně a dobře hrající basu než pěknou a na h***o.
To se mu snažím vysvětlit delší dobu...
Njn, někteří lidé jsou prostě nechápaví, proto se to nesnažím ničím zaobalovat :D
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
garde

Příspěvek od garde »

Alcarmo píše:Rozhodně bych se podíval na Corty, co se bas týče tak mají dost slušné kousky. A co se týče finančního limitu, bacha na gardeho, má tendenci radit nástroje vždy alespoň o 1k dražší :D
.....to nie je tendencia.....len sa riadim príslovým, že nie som tak bohatý aby som si mohol dovoliť lacné veci.......veď načo mi bude basa ktorú po pol roku budem chcieť predať.....

.....na toho Bach-a bacha.....môže byť dobrý základ ale tá aktívka bude skôr hifi a zvuk umelina a Fokus rovnako......a tie Corty.......tie s telom z agathisu.....môžete si aj tie kludne kupovať ale lipa, javor je zárukou dobrého zvuku a nie agathis......
Lakland Skyline 55-02 DLX
GK 700RB-II + GK 810SBX
kapela: http://bandzone.cz/unknownman
DJmanasek
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

Jo, jdi do warwicka
Obrázek
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Jestli si zatím nic nekoupil, tak na tvym bych přidal 1500 a koupil ode mne ATK400 a máš vystaráno.. :D
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
deebass

TAKY BYCH RADĚJI ŠEL DO STARŠÍ A O TŘÍDU LEPŠÍ !

Příspěvek od deebass »

Mam něco na prodej-koukni na tenhle odkaz:

http://deebass.rajce.idnes.cz/Ibanez_BTB_400qm_7.500/

Je to fakt dobá basa,nultej přažec jsem nechal udělat z kosti,měl jsem ji v jiným ladění než hlavní nástroj asi na 3 skladby.Ta aktivní elektrika co v ní je umí zajímavý věci díky přeladitelným středům.A vypadá líp než na mých fotkách.Když si přijedeš nechám ti ji za 7000 i s gigbagem a popruhem.
A pokud chceš fakt dobrej nástroj za relativně málo peněz:

http://deebass.rajce.idnes.cz/Yamaha_BBG5A_13.900/

nechám ti ji za 12500,-

see you soon
Twisted Evil
Hells Bells Forever !
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

ja tez predavam basu :D ...Fokuska ale s menenym kvalitnym snimacom,nova elektronika Seymour Duncan a nove mechaniky:D...povodna cena 17000SK ze si ti ty tak aj 8000SK
mooa

Příspěvek od mooa »

Dobrý den nechtěl jsem kvůli mémo dotazu ,zakládat nové vlákno.
Mám řejkl bych standartní dotaz."Koupě basy":)
Tak trochu se snažím hrát na kejtru a chtěl bych se zkusit naučit na basu.Chtěl bych nějakou levnou,to z toho důvodu ,že pokud mě to nechytne tak je zbytečné vyhazovat těžké peníze.
Co říkáte na tuhle ,vim ,že žádná výhra to asi nebude ale pro začátek.
Chtěl bych ji využít tak na něco ve stylu Theory of a Deadman a vlastně tak od každého trochu.
http://kytary.cz/tenson-elektricka-bask ... 43:0:0:1:0

Děkuji za odpověď.
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

mooa píše:Dobrý den nechtěl jsem kvůli mémo dotazu ,zakládat nové vlákno.
Mám řejkl bych standartní dotaz."Koupě basy":)
Tak trochu se snažím hrát na kejtru a chtěl bych se zkusit naučit na basu.Chtěl bych nějakou levnou,to z toho důvodu ,že pokud mě to nechytne tak je zbytečné vyhazovat těžké peníze.
Co říkáte na tuhle ,vim ,že žádná výhra to asi nebude ale pro začátek.
Chtěl bych ji využít tak na něco ve stylu Theory of a Deadman a vlastně tak od každého trochu.
http://kytary.cz/tenson-elektricka-bask ... 43:0:0:1:0

Děkuji za odpověď.
tenson nebrat...
kdyz nechces moc utratit tak doporucuju http://kytary.cz/axl-elektricka-baskyta ... 42:0:0:1:0
nebo neco z bazace
pokud trvas na nove tak bych radsi bral AXL (podle me nic lepsiho v tyhle relaci nenajdes)
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
Kustomator

Příspěvek od Kustomator »

Počítej však s tím, že když by tě to náhodou chytlo tak cokoli za tuhle cenu ti přestane do půl roku stačit a už se toho nezbavíš - je to neprodejné. Kvalita hodně závisí na konkrétním kusu tzn. opravdu se vyplatí zajet do hudebnin osobně. Jestli sám nemáš zkušenosti vezmi si někoho sebou kdo ti poradí. Jinak to AXL co o něm psal MrB14ck můžeš prozkoumat. Zvukově na tom může být opravdu lépe, protože má jenom jeden snímač (zase kvalitnější, podle toho co píšou tak OEM podle návrhu EMG). Možná se zkus ještě podívat po značce Apollo, sám ji vlastním a zkušenosti s ní mám rozpoluplné ale možná ti to pomůže. Jde dobře naladit, použitý HW je opravdu v pohodě oproti tomu co sem viděl v téhle třídě, taky pohodlí při hraní je na dobré úrovni hlavně díky nízkému dohmatu. No a negativa - použité snímače (opravdu hodně bída) a dřevo (je lehké a na basu se nehodí). Na to vyzkoušet si nástroj a rozhodout se jestli je to ta správná cesta mi však posloužila dobře.
Basa: Apollo DGB-1350, Kombo: Kustom KBA30X, Struny: Jimi Hendrix 1202 XL, Trsátka: Jim Dunlop X-H, Kabely: Stagg
mooa

Příspěvek od mooa »

Děkuji za návrhy ,jen pro upřesnění: v teto cenove kategorii si teda myslite,že je lepší 1 snímač ,třebas PrecisionBass,než třebas Pb i Jb.
Třebas http://kytary.cz/axl-elektricka-baskyta ... 42:0:0:1:0
a co třeba ty stagy ,nechci tuto značku zatracovat ,ale na druhou stranu kytaru bych si od nich nekoupil.
Jo a koukal jsem na tu Apollo ,sice jen na netu.Trošku mě tam ,ale děsí to co jsi psal .(to s tou váhou a těma snímačema ).Ale ono to bude asi u těhle cen stejný co?
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

mooa píše:Děkuji za návrhy ,jen pro upřesnění: v teto cenove kategorii si teda myslite,že je lepší 1 snímač ,třebas PrecisionBass,než třebas Pb i Jb.
Třebas http://kytary.cz/axl-elektricka-baskyta ... 42:0:0:1:0
a co třeba ty stagy ,nechci tuto značku zatracovat ,ale na druhou stranu kytaru bych si od nich nekoupil.
Jo a koukal jsem na tu Apollo ,sice jen na netu.Trošku mě tam ,ale děsí to co jsi psal .(to s tou váhou a těma snímačema ).Ale ono to bude asi u těhle cen stejný co?
tak jako stagg nebo tenson urcite ne...
i kdyz samozrejme existujou vyjimky kamosuv stagg JB hraje po vymene snimacu dost dobre a ani po cca 2letech se drevo nezkroutilo (asi narazil na nejakej kus do keryho mimo toaletniho papiru spad omylem i nejakej kus dreva ci co :lol: )
u ty axl se mi prave zda ze za tu cenu ma asi nejlepsi snimace a drevo a to pohodli pri hrani mi prislo srovnatelny s apollou co ma kustomator
nejen v tyhle cenovi relaci ale tak do +-10k zalezi taky dost kus od kusu
a hlavne si myslim ze je nejlepsi si zajit do hudebnin a par bas si tam vyzkouset (v tyhle cenovy relaci tam urcite podle velikosti prodejny 5-10 modelu mit budou)
kup to co ti nejlip sedne do ruky a na co se ti bude dobre hrat (protoze snimace i drevo je v tyhle cene spis hodne tragicky)
snimace vymenis a na ten rok by ti to relativne snad melo stacit
ale bejt tebou spis bych bejt tebou prisetril na nejakou JB od squieru
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
Odpovědět

Zpět na „Baskytary“