a co jako chces vedet?????ivanka píše:ty jo podívej, můj problém není dosáhnout kyženého zvuku, to zvládnu, někomu se líbí to někomu onokdyž už jsme se dostali v téhle debatě až sem, tak problém je asi v elektrice kytary asi ve přepínači.
Ale musím to opakovat už po několikáté, že jmse touto diskusi chtěl získat informace o tom snímači kterej chci a to se mi zatím nepodařilo![]()
ale nic proti nikomu no offense
SD alnico II bridge
Pravidla fóra
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
tak jsem ten snímač konečně trochu testnul.
Oproti tomu co jsem měl předtím, tak nezkresluje čistej!!!! na stejnou hladinu gainu na čistým hraje krásně čistě, křišťálově. Při overdrivu mi příjde mnohem konkrétnější než sh-6, i když o sh-6 všude píší, jak je konkrétní i ve velkém zkreslení, tak sd alico II je na tom určitě líp. I OD je razantní, reaguje víc na uder trsátkem než sh-6.
Oproti tomu co jsem měl předtím, tak nezkresluje čistej!!!! na stejnou hladinu gainu na čistým hraje krásně čistě, křišťálově. Při overdrivu mi příjde mnohem konkrétnější než sh-6, i když o sh-6 všude píší, jak je konkrétní i ve velkém zkreslení, tak sd alico II je na tom určitě líp. I OD je razantní, reaguje víc na uder trsátkem než sh-6.
scream for meeee Czech republic