Hledám kapely - Poprock/alternative
Hledám kapely - Poprock/alternative
Ahoj, prosím neporadili byste mi nějaké dobré kapely ? Nějaký poprock/alternative...nemusi to být moc hlučné...xD klidně něco jako The Kooks, Arctic Monkeys, Coldplay, Cold War Kids...nevo podobného...nebo tak něco ? :) předem díky za tipy :o)
Upraven nazev - Wohma
Upraven nazev - Wohma
Neni to uplne v tom duchu, ale je to taky takovej relaxacni poprock a nikde jsem to tu nevidel zmineny: Fool's Garden. Pokud to lidi znaji, tak znaji jen pisnicku Lemon Tree, ale maji spoustu dobrych valu. Doporucuju album For Sale...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
The Doors je fakt pop-rock jak prase.Prejdák píše:Tak ti jsou zas horcí...Alcarmo píše:Arctic Monkeys, Coldplay, Cold War Kids? Proč všecko tak studený? Co třeba Red Hot Chili Peppers?
Co The doors... i když to asi ne
Jinak k tématu toho moc neporadím, ale klidnější muzika by mě taky zajímala.
Tak pod pojmem pop-rock si představím něco měkčíhoKamahl píše:The Doors je fakt pop-rock jak prase.Prejdák píše:Tak ti jsou zas horcí...Alcarmo píše:Arctic Monkeys, Coldplay, Cold War Kids? Proč všecko tak studený? Co třeba Red Hot Chili Peppers?
Co The doors... i když to asi neTypická šedesátková psychedelika.
![]()
Jinak k tématu toho moc neporadím, ale klidnější muzika by mě taky zajímala.
The Doors dokázali na scéně udělat větší peklo, než kdejaká dnešní metalová skupina.Prejdák píše:Tak pod pojmem pop-rock si představím něco měkčíhoKamahl píše:The Doors je fakt pop-rock jak prase.Prejdák píše:Tak ti jsou zas horcí...
Co The doors... i když to asi neTypická šedesátková psychedelika.
![]()
Jinak k tématu toho moc neporadím, ale klidnější muzika by mě taky zajímala.Jako U2 a The Doors mi nepříjdou jako zrovna tvrďárna... To, že je to psychedelicke rock vim, ale napadlo mne, že by se mu to mohlo líbit
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele: