KUSTOM - Deep End 410?
Pravidla fóra
jaaa uz bych se mohl na kopie zz vysooooka tak vys...... jestli nebudu mit na leto brigadu nezbydemi nic jinyhoo nez koupit Kustom.... bohuzel i s nejhorsim se musi pocitat.... (i kdyz to nemusi byt spatny reprobox) zalezi na usiich....
Gallien Krueger RB1001, Kustom Deep End 410, S.b.Fender JazzBass, Compresor Samson16C, Monster Cabell
A chuť do hry...
A chuť do hry...
no ja tu brigadu vaaazne potrebuju..... kluci z kapely mi mi ted dost dopomohly k bedne... ale porad by to bylo malo.... mel jsem v planu neco co rozhodne nema 1x15 repro...... na slapp no moc dobre....
krom toho doufam, ze to dube hrat dobre s tim Hartke...(hlavou)
divej ja Te nepremlouvam aby sis to koupil.... ale myslim ze na zacatek to bude lepsi jak 1000w Behringer...... to je zlo!
krom toho doufam, ze to dube hrat dobre s tim Hartke...(hlavou)
divej ja Te nepremlouvam aby sis to koupil.... ale myslim ze na zacatek to bude lepsi jak 1000w Behringer...... to je zlo!
Gallien Krueger RB1001, Kustom Deep End 410, S.b.Fender JazzBass, Compresor Samson16C, Monster Cabell
A chuť do hry...
A chuť do hry...
jak myslis:) ale k 15repro se za zadnou cenu newratim to mi ver.... to raci tohodle Kustoma......
jiank si myslim ze hrat to bude:) uvidiis uslysiis:)
joo jestli mas icq dej vedet:)
jiank si myslim ze hrat to bude:) uvidiis uslysiis:)
joo jestli mas icq dej vedet:)
A chuť do hry...
A chuť do hry...
- Kustomator
Hodně se tu řeší jestli koupit takhle levný box z důvodu, že by mohl být v budoucnu nejhorším článkem řetězce a "brzdit" tak zvuk. Berte to takhle, že konstrukčně je ojeb většina toho co se prodává. Největším rozdílem mezi boxy jsou použité reproduktory a štítek na přední straně. Zaplatit si za lepší reproduktory proč ne ale za ten štítek není důvod. Pokud by se pak v budoucnu stalo, že box už nebude stačit k novému zesilovači, není nic snadnějšího než jej osadit novými reproduktory. V nabídce Eminence je toho dost a výměnu zvládnou všichni. To, že bude limitovat zvuk použité (ne)dřevo je většinou neopodstatněné. Pokud bedna fyzicky dobře drží pohromadě, neprohýbá se a nerezonuje tak je vše v pořádku a vliv na výsledný zvuk je minimální.
Jinak co se týče výkonu. Těžko se dá poznat, kolik box vlastně tech W snese. Jeden basák by do něj pouštěl třeba 300W a druhej 200W a box jednomu může stíhat a druhému ne. Záleží hodně zesilovače, EQ a použitých efektech no a samozřejmě na samotném stylu hry (což je možná to nejdůležitější). Ale i kdyby se do toho boxu dala pouštět polovina, tak to pořád s přehledem stačí. No a taky tam nepouštíte během koncertu pořád stejnej výkon, jsou náročnější pasáže kde celý zvukový řetězec dostává zabrat a zase ty klidnější kde se "fláká". Jo a taky je to jiný výkon než 400W co máte třeba u domácího kina, repra jsou citlivější a mají větší plochu a navíc je to uzpůsobené pro použití na konkrétní nástroj.
Jinak co se týče výkonu. Těžko se dá poznat, kolik box vlastně tech W snese. Jeden basák by do něj pouštěl třeba 300W a druhej 200W a box jednomu může stíhat a druhému ne. Záleží hodně zesilovače, EQ a použitých efektech no a samozřejmě na samotném stylu hry (což je možná to nejdůležitější). Ale i kdyby se do toho boxu dala pouštět polovina, tak to pořád s přehledem stačí. No a taky tam nepouštíte během koncertu pořád stejnej výkon, jsou náročnější pasáže kde celý zvukový řetězec dostává zabrat a zase ty klidnější kde se "fláká". Jo a taky je to jiný výkon než 400W co máte třeba u domácího kina, repra jsou citlivější a mají větší plochu a navíc je to uzpůsobené pro použití na konkrétní nástroj.
Basa: Apollo DGB-1350, Kombo: Kustom KBA30X, Struny: Jimi Hendrix 1202 XL, Trsátka: Jim Dunlop X-H, Kabely: Stagg
- Kustomator
Vzhledem k tomu co máš napsané v podpisu si myslím že to zachrání už jen prsty.Dr.Stein píše:Myslim si to same! Pro me je na 1. miste kytara, zesilovač a pak reprobox.
Ibanez SR705
Cort Action 4
Fade Jazz Bass
Gallien Krueger 700RB-II, 410BLX, 410RBH
Gallien Krueger Backline 110, Peavey Max 126
Schecter Omen 7
http://bandzone.cz/wrazedneemauzy
Cort Action 4
Fade Jazz Bass
Schecter Omen 7
Uvidime, zrovna dneska se to chystam objednat,,,uvidime kdy to dojde,,odzkousim,,dam vedet. zesak muj ujde, v base mam ted nove snimace a elektroniku,,zvuk taky jde. Ten box snad bude stacit, jen nechci aby se nejak posral moc brzo
Jste ho nejak ochranit pred vlhksti kterou mame trosku ve zkusebne a bude.
Ne, dobré.Radši nicDr.Stein píše:tiim chces rict ze?
Ibanez SR705
Cort Action 4
Fade Jazz Bass
Schecter Omen 7
Cort Action 4
Fade Jazz Bass
Schecter Omen 7
Já neříkal že se špatnou aparaturou je to špatný hráč.Jen jsem si přečel co jsi říkal o kousek výš.Pořadí toho co z hudební výbavy stavíš do popředí svého zájmu.Jen mě zarazilo že největší důraz stavíš na kvalitní basu.U nejlevnějšího kousku od Ibanezu nevim nevim.Potom byl myslím zesilovač.Kombíčko Laney....prý celestion repráček....160W...další milovník hardcore punku?Dr.Stein píše:chces rict ze hrac ne s moc kvalitnim hudebni aparaturou je snad spatny?:) priteli nerekl bych:) krom toho Backline? je snad kvalitni?
Ibanez SR705
Cort Action 4
Fade Jazz Bass
Schecter Omen 7
Cort Action 4
Fade Jazz Bass
Schecter Omen 7
vis.... aby se dopidil na to, co mam ve zkusebne sem musel obetovat cele prazdniny.... nelituju toho sel bych do toho zase kdyby se mi ta prilezitost naskytla.... mas pravdu ze moje vybava neni moc dobra... ale vydelal jsem si na to sam:) nepotrebuju nici pomoc a doufam ze nikdy nebudu...
ted ovsem vim, ze az budu o5 neco kupovat tak to bude kytara... dal hlava a bedna... jinak mi ta Ibanezka staci:) rozhodne lepsi jako Apollo Stagg nebo Squier.
A chuť do hry...
A chuť do hry...
Tak na všechno v podpisu jsem si taky vydělal sám.Až na kombo backline 110.To jsem platil z půlky.Dr.Stein píše:vis.... aby se dopidil na to, co mam ve zkusebne sem musel obetovat cele prazdniny.... nelituju toho sel bych do toho zase kdyby se mi ta prilezitost naskytla.... mas pravdu ze moje vybava neni moc dobra... ale vydelal jsem si na to sam:) nepotrebuju nici pomoc a doufam ze nikdy nebudu...ted ovsem vim, ze az budu o5 neco kupovat tak to bude kytara... dal hlava a bedna... jinak mi ta Ibanezka staci:) rozhodne lepsi jako Apollo Stagg nebo Squier.
No porovnávat stagg se squierem je docela barbarství.
Ibanez SR705
Cort Action 4
Fade Jazz Bass
Schecter Omen 7
Cort Action 4
Fade Jazz Bass
Schecter Omen 7
Ty jo,ja jsem si sice na to nevydelal takhle na brigade,,ale vsecko mam z uspor. Pri stuiu tezko muzes nekde makat. Bassu mam ze zastavarny 5 strun keen za 2000 Kč, ted na vanoce jsme dostal nove snimace. Zesilovac teslu music 130 mi dal kamos zadara z garaze, tak jsem ho nechal spravit a bednu kupuju ted tu nejlevnejsi co snad na netu je. A nejak si s tim snad vystacim.
Panove konec debaty. Si to vyřeště po SZ nebo kdekoli jinde, ne tady.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...