Ukaz svoji Jolanu

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
charliealpha

Příspěvek od charliealpha »

moje jolana jantar po plastice a navsteve stylisty :)

http://usera.ImageCave.com/charliealpha/IMG_3338.jpg
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

charliealpha píše:moje jolana jantar po plastice a navsteve stylisty :)

Hurá na Woodstock. :lol:
PMC

Příspěvek od PMC »

HUUUUUSTÝÝÝÝ!!!!! :shock: :D
► Fender Telecaster ze 70. let; Gibson Chet Atkins SST ´96
mmjuz Bassman; mmjuz 6W mazel

ObrázekRock´n´RollObrázek
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

už dlouho jsem neviděl kytaru, ketrou by TaKHLE hyzdil pickguard... jinak super
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Souhlas - prave jsem chtel rict aby se kolega neobaval pomalovat i pickguard - jinak moc hezka kytara. :)
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
charliealpha

Příspěvek od charliealpha »

Dekuji za konstruktivni pripominku :) POdivam se, co by se ohledne toho dalo udelat :)
boga
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od boga »

Jantarku mam taky doma a ma pro me hrozne pohodlnej krk, s kterou kytarou by se dal tenhle krk srovnat?
Kirk_Hammet

Příspěvek od Kirk_Hammet »

zdar tak se mi ted dostala domu krasna jolana strat. takze hned jak bude digital tak zaslu :)
rain
Odborník
Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rain »

Ad významné firmy - jo v rámci RVHP významné byly (pro ty kdo neví - taková východoevropská unie :-) - komunisticky plánovaná, se všemi nešvary té doby)
Ad Jolana: no pár jsem jich měl a vždycky jsem byl rád že to někdo ode mě koupil. Nemyslím si že je to kdovíjaký zázrak, zrovna tak jako embéčka a žigulíky (taky jsem vlastnil) - mezi slepými jednooký králem.
Závidím dnešním začátečníkům, akorát by měli víc hrát a přemýšlet a míň řešit nepodstatné blbiny na netu.
Pikus

Příspěvek od Pikus »

rain píše:Ad významné firmy - jo v rámci RVHP významné byly (pro ty kdo neví - taková východoevropská unie :-) - komunisticky plánovaná, se všemi nešvary té doby)
Ad Jolana: no pár jsem jich měl a vždycky jsem byl rád že to někdo ode mě koupil. Nemyslím si že je to kdovíjaký zázrak, zrovna tak jako embéčka a žigulíky (taky jsem vlastnil) - mezi slepými jednooký králem.
Závidím dnešním začátečníkům, akorát by měli víc hrát a přemýšlet a míň řešit nepodstatné blbiny na netu.
No, žigula jsme měli... je vidět, že jsi byl vždy ve městě... Takovej žigul je na chalupě na Šumavě k nezaplacení... chtnul i v - 20, dostal se všude a když si ho chtěl opravit, stačilo jít po trubce, hdičce nebo kabelu a vždycky si závadu našel... sice nám jenou málem schořel, protože jsme jeli a praskla benzínová hadička u karburátoru,... ale to už je pžíliš OT....

K těm kytarám....
Já mám Jolanu i dnes (Vikomta z 1973 - tvar telecaster) a nemůžu si stěžovat... sice si chci koupit nějakou elektrickou kytaru a kombo (zatím hraju na homemade radio z tesla součástek, který vyrobil kdysi dávno taťka). Sice jsem jí trošku poupravil, pošteloval, ale pořád hraje dobře... ale na Fendera za 20 K určitě nemá. Ale v kategorii do 5 - 6 k zase ostudu neudělá.
boga
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od boga »

cemu je teda podobnej ten krk na jantarce? strasne pohodlne se mi na ni hraje, lip nez na mym jacksonu.
Dubla
last.fm: http://www.last.fm/user/janvondra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dubla »

Moje galaxiska - s barvou sem nic nedělal, je po jednom z dřívějších majitelů, jen sem jí přetřel lakem, dal novou kobylku a poťáky a dodělal binding krku. Hraje skvěle - neuvěřitelně univerzální kytara - i když docela dost brumí a šumí :)

http://dubla.rajce.idnes.cz/Jolana/
Cort KX5 (RM Pickups RH+ & RH-) * Jolana Galaxis (2x Kent Armstrong P90)
Zoom G1Xon * EHX Double Muff * Behringer DD400
VHT Special 6
* home made 212 box (Celestion Classic Lead & Celestion V30) * kabel ProCo
Doomlord

Příspěvek od Doomlord »

No já jsem před časem koupil starou Irisku...na fotce vypadá otřesně, ale ve skutečností je mnohem otřesnější...nemá elektroniku (kobylovej snímač je napojenej na samici), lak už to má taky dávno za sebou a pražce mají 2mm zářezy...hrát se na to nedá, ale už ji dávám dohromady...až bude hotová, tak z ní bude pěknej hybrid...
Obrázek
Pikus

Příspěvek od Pikus »

Hmm... tak to jsem zvědavej jak bude vypadat po opravě... nicméně, přeju hodně štěstí při renovaci :)
Drobák

Příspěvek od Drobák »

good luck při rekonstrukci :wink: co ladící mechaniky?to budou asi chtít taky vyměnit co?
vlk44

Příspěvek od vlk44 »

kmensik píše:Obrázek
Jolana Iceplorer
tak takvou kombinaci icemanky a explorera sem snad nikdy nevidel
:lol: :lol: :lol:
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

ta vypadá hodně pěkně, navíc 3 šikmí singli. Paráda. Jestli to je aspon z trošku dobrýho dřeva, tak by se z toho dalo lecos udělat
Stratocaster : Čína, Mexiko HSS
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
Doomlord

Příspěvek od Doomlord »

no už je totálně očesaná, odpražcovaná, má dole lak (ten svrchní šel normálně špachtlí, horší byl ten základovej), teď ji čeká namoření, lakování, opražcování a výměna starých dílů...jediný co zůstane je dřevo a možná uchycení strun, protože je pod ním díra jak do pr... a nejde to ničím zakrýt...
KORTY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KORTY »

fuj
www.metallica-band.ic.cz
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2

"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
mrkendy

Příspěvek od mrkendy »

Doomlord píše:no už je totálně očesaná, odpražcovaná, má dole lak (ten svrchní šel normálně špachtlí, horší byl ten základovej), teď ji čeká namoření, lakování, opražcování a výměna starých dílů...jediný co zůstane je dřevo a možná uchycení strun, protože je pod ním díra jak do pr... a nejde to ničím zakrýt...
Posli fotky, to me zajima... :)
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“