Fender Frontman 212r 100W problem???
Pravidla fóra
Fender Frontman 212r 100W problem???
Zdar,
Potreboval by som poradit. Mam kombo fender frontman 212r 100w. Ked som na čistom kanály a dam v equalizeri bass, trebble, mid na minimum tak s komba nevychadza ziadny zvuk ani na volume 10. Ziadny sum nic. Je to normalne alebo je to zavada. Dosial ziadne kombo sa mi tak nespravalo a nerobi to ani na overdrive,. Prosim poradte
Potreboval by som poradit. Mam kombo fender frontman 212r 100w. Ked som na čistom kanály a dam v equalizeri bass, trebble, mid na minimum tak s komba nevychadza ziadny zvuk ani na volume 10. Ziadny sum nic. Je to normalne alebo je to zavada. Dosial ziadne kombo sa mi tak nespravalo a nerobi to ani na overdrive,. Prosim poradte
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Disasterpiece píše:ty vole lidi prestante drogovat... todle je naprosto normalni.
Gibson Les Paul Custom 1978, Godin Gseries, Soldano X88R, Mesa 50/50(6L6), Mesa Roadking 2*12, Crybaby Classic, Rocktron Xpression, Boss TU-2, Nobels MF-2
no myslím, že je to výsada trandáků, ne? moje obě komba od Fendera - lampový hrajou i s EQ na nule, je to pak jen chudší zvuk no:)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
- Abu
- Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
- Kontaktovat uživatele:
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě je to normální, že to nehraje na nule.
Jinak mi nehraje na nule ani zkreslený kanál.
BTW: U nižších verzí Frontmana, napřiklad 15G jsem krutil a furt to hralo přibližně stejně, takže tam je ten ekvalizér víceméně pro parádu.
U 212R stači potočit o kousek a hned je to znát.
Jinak mi nehraje na nule ani zkreslený kanál.
BTW: U nižších verzí Frontmana, napřiklad 15G jsem krutil a furt to hralo přibližně stejně, takže tam je ten ekvalizér víceméně pro parádu.
U 212R stači potočit o kousek a hned je to znát.
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
Tusim ze na mojom Valvestateovi to bolo tak, ze na cistom kanale to pri stiahnutom eq nehralo, ale na skreslenom ano...
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
- Abu
- Kontaktovat uživatele:
- Abu
- Kontaktovat uživatele: