Ozzy je muj buh metalu
Black Sabbath/Ozzy Osbourne
Black Sabbath/Ozzy Osbourne
tak co rikate....
Ozzy je muj buh metalu
a Black Sabbath jedna z mejch nejoblibenejsich kapel
Ozzy je muj buh metalu
Kytary : Avalanche Les Paul Standard, Norman by Godin B20 CW 4T, Akustika Strunal
Kombo : Peavey Bandit 112, Marshall MG15DFX
Krabičky : VHRelief AHD666
Kabely : Monster Rock 1,8m , Warwick 6m
Foukací Hramonika : Sonhadora
Struny : Elixir Hybrid 9/10
Trsátko : George Dennis 0.88
Bicí : SD Amati 14"x5,5"
Homemade : FootSwitch
Mige11 to asi nejlíp vystihl:D...
Kytary : Avalanche Les Paul Standard, Norman by Godin B20 CW 4T, Akustika Strunal
- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
Mám je docela rád, a potom se mi líbí od Ozzyho deska Down To Earth
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

me moc sabati neberou, to radsi parply...ale ozzyho solova draha me zaujala daleko vic, je to takovy zpevny, rychlejsi..to mam rad...a samozrejme jeho band...ty mena jako rhoads, jake e. lee, zakk, trujilo, borodin, blascko, newsted...
a libi se mi hafo, jak zakk dokazal pozvednout ty stary pisnicky...sou rychlejsi a vic hutny...
a libi se mi hafo, jak zakk dokazal pozvednout ty stary pisnicky...sou rychlejsi a vic hutny...
Gibson Les Paul Custom 1978, Godin Gseries, Soldano X88R, Mesa 50/50(6L6), Mesa Roadking 2*12, Crybaby Classic, Rocktron Xpression, Boss TU-2, Nobels MF-2
prosimvás nic nevim o Randym takže si to nedokážu odvodit... prostě otázka: V roce 1993 už hrál Ozzy s Zakkem?
IRON MAN, nejvetsi hit na svete
a ten zacatek tyhle songy je fakt pekelnej.
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
no, akorát to má podle mně mnohem lepší atmosféru, zvuk, je tam perfektní sólo... tu Sabbathí verzi jsem znal dřív, ale nikdy se mi nelíbilaSkiner píše:Ten "cover" jsem neznal => pouštím si to.... Podle mě do toho nepřidali prakticky žádnej vlastní nápad. Sabbatovská verze mi přijde lepší...
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Bohužel máme přesně opačný názor - přesně tyto vlastnosti má podlě mě originální verzeDark Axel píše:no, akorát to má podle mně mnohem lepší atmosféru, zvuk, je tam perfektní sólo... tu Sabbathí verzi jsem znal dřív, ale nikdy se mi nelíbilaSkiner píše:Ten "cover" jsem neznal => pouštím si to.... Podle mě do toho nepřidali prakticky žádnej vlastní nápad. Sabbatovská verze mi přijde lepší...
Re: Black Sabbath/Ozzy Osbourne
Zakk už nehraje s Ozzym
zdroj: radiobeat.czOsbourne přiznal, že jeho hudební cesty se Zakkem Wyldem se rozešly. Pokud by ale někdo hledal nějaký svár, tak prý k žádnému konfliktu nedošlo. Jen Ozzy zatoužil po změně. A už se dokonce spekuluje o nástupci. Osbourne byl několikrát viděn s Johnem 5 (David Lee Roth, Marilyn Manson, Rob Zombie, Paul Stanley).