Jde EMG-KH21 dohromady s AXL Badwater?

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
kamzik

Jde EMG-KH21 dohromady s AXL Badwater?

Příspěvek od kamzik »

Ahoj,mám AXL Badwater,pořídila jsem si jí do začátku,abych se na ní učila,ale teď už mi jaksi nevyhovuje zvuk. Do výměny samotných snímačů se mi moc nechce (v elektronice a zapojení různých pidisoučástek se fakt nevyznám), tak by mě zajímalo, jestli se při instalaci EMG-KH21 nebo něčeho na ten způsob musí něco pájet apod. Nebo jestli je jednodušší koupit rovnou jinou kytaru :D
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

Při výměně snímačů budeš muset pájet, ale není to nic složitého, můžeš to dát někomu známému, kdo už někdy pájku držel v ruce.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Předpokládám, že to EMG bude aktivní. Moc si neumím představit zapojení jednoho aktivního a jednoho či dvou pasiovních snímačů.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
kamzik

Příspěvek od kamzik »

EMG-KH21 nebo 20 jsou uz hotovy pickguardy i se snimacema,kde uz je vsechno zapojeny,jak ma. Konkretne na 21 jsou dva EMG 81.
Kazdopadne si asi koupim pajecku a necham se zaucit od dedy,pak se uvidi...prinejhorsim to podelam a nasledne dam nekam spravit.
Ale jeste jeden dotaz: u aktivnich snimacu je baterka,pokud se nepletu. Vejde se mi tam,kdyz mam ted pasivni?
afektband

Příspěvek od afektband »

kamzik píše:EMG-KH21 nebo 20 jsou uz hotovy pickguardy i se snimacema,kde uz je vsechno zapojeny,jak ma. Konkretne na 21 jsou dva EMG 81.
Kazdopadne si asi koupim pajecku a necham se zaucit od dedy,pak se uvidi...prinejhorsim to podelam a nasledne dam nekam spravit.
Ale jeste jeden dotaz: u aktivnich snimacu je baterka,pokud se nepletu. Vejde se mi tam,kdyz mam ted pasivni?
No podle toho co je to za kytaru, do stratu se bez frézy těžko vleze.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

kamzik píše:EMG-KH21 nebo 20 jsou uz hotovy pickguardy i se snimacema,kde uz je vsechno zapojeny,jak ma.
Aha, tak v tom případě by se nic možná pájet nemuselo. Otázkou je ta baterka, protože většinou je na ni díra vzadu - kdyby jsi ji nechala někde pod pickuardem, tak by výměna znamenala shodit struny a odmnontovat pickguard. Další věc je, jestli ten pickuard bude sedět (správné díry na šrouby atp.), ale je taky možné použít stávající pickguard a jenom tam připevnit ty součástky.
kamzik

Příspěvek od kamzik »

No naka dira tam vzadu je,tak ji otevru a prozkoumam. Treba zjistim,ze mam aktivni snimace a nevim o tom. Kazdopadne o tom pochybuju. Dik za rady
kamzik

Příspěvek od kamzik »

Tak díra vzadu je mi celkem k ničemu,ale podařilo se mi dát baterku pod pickguard,vejde se tam akorát.
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

kamzik píše:Tak díra vzadu je mi celkem k ničemu,ale podařilo se mi dát baterku pod pickguard,vejde se tam akorát.
Pak bude ale trochu problém ta výměna - jak jsem psal.
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“