Kombo, nebo zesilovač

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
mxMichael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mxMichael »

podle me to s bugerou neni zas tak spatne ale jelikoz je to levny apec tak je logicka vetsi poruchovost...rad bych kdyby se k tomu vyjadril treba cybermuff...
Fokus PRS, Engl E530, Mesa Boogie Simul 295 Stereo, Custom Mahogany Cab 2*12 Vintage 30, Morley Mark Tremonti Power Wah,TC Electronic G-Major,Rack 8U SKB, Voodoo Labs Pedal Power 2 plus,Voodo labs Ground Control Pro midi switch, Behringer TO800, Dunlop Jazz III,Struny Ernie Ball 56-10
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Mam dobre kontakty v Musiccenteru a mam spolehlive informace, ze Bugera je zdaleka nejporuchovejsi znackou, nebo minimalne jednou z nejporuchovejsich. Napriklad ve srovnani s Valvekingem, kterej je stejna cenova relace, je to nekde uplne jinde.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
HFeathers89

Příspěvek od HFeathers89 »

No ty to budou asi vědět přesně... Měly tam za celou dobu co bugeru nabízeli 2 kusy... Na tak silný slova nic moc...
!!!děsivá vzpomínka!!!23. dubna léta páně 2009 na podejně kytary.cz potkal tu buznu Marpa!!! proč určité skupině lídí nedají do takových prodejen zákaz vztupu? Jenom to lidem při vyběru kytary kazí den!!!
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

HFeathers89 píše:No ty to budou asi vědět přesně... Měly tam za celou dobu co bugeru nabízeli 2 kusy... Na tak silný slova nic moc...
Prosim? Chces rict, ze prodali jen dva kusy? :)
Somnus Aeternus
HFeathers89

Příspěvek od HFeathers89 »

jj... přesně tak. Ne, že by nebyl zájem ale měly jen dva kusy k dispozici. Vážně volal sem jim každej tejden kvůli zesilovači bugera 333.
!!!děsivá vzpomínka!!!23. dubna léta páně 2009 na podejně kytary.cz potkal tu buznu Marpa!!! proč určité skupině lídí nedají do takových prodejen zákaz vztupu? Jenom to lidem při vyběru kytary kazí den!!!
MFara

Příspěvek od MFara »

Marylin píše:Jo tu 5150 jsem tam taky zahlédl, to bys měl pane pořádný masakr!!!! za 15 se dá sehnat i engl thunder - taky by měl hrát v poho. A bazáču bych se nebál, vždyt si ty aparáty můžes vyzkoušet a když se ti něco nebude zdát, tak to zkrátka nevemeš! :D
Myslíte tuhle 5150???

Kód: Vybrat vše

http://www.hudebnibazar.cz/foto.php?ID=407729
MFara

Příspěvek od MFara »

A co máte za mínění o marshallu Valvestate 8100? Pololampa 100w. Ted je na bazaru za 6500. Tak si myslim žebyto nemuselo být tak hrozný... :)
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

MFara píše:A co máte za mínění o marshallu Valvestate 8100? Pololampa 100w. Ted je na bazaru za 6500. Tak si myslim žebyto nemuselo být tak hrozný... :)
trefils to - pokud mas 12, tak se stackem valvestate nadelas hodne muziky
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

HFeathers89 píše:jj... přesně tak. Ne, že by nebyl zájem ale měly jen dva kusy k dispozici. Vážně volal sem jim každej tejden kvůli zesilovači bugera 333.
tim padem maji asi 50 procent poruchovost... me se s mou hlavou zatim nic nestalo.. :)
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

MFara píše:A co máte za mínění o marshallu Valvestate 8100? Pololampa 100w. Ted je na bazaru za 6500. Tak si myslim žebyto nemuselo být tak hrozný... :)
Valvestata bych se nebál ;-)
na Youtube si napiš RedSgShredder [nebo třeba Northern Comfort a hledej chlápka s červeným SG]... Hraje na Valvestate a metal jak vyšitej. Když si zadáš do vyhledávání na yt přímo na Valvestate, tak ale zjistíš, že je dobrý na daleko víc stylů, takže neprohloupíš :-)... Škoda, že ho nahradila ta řada AVT
Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

qwer píše:no nevim ale prijde mi, ze v dnesni dobe muze dat 12t. do trandaku leda tak id..t
Díky za kompliment :lol:
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
MFara

Příspěvek od MFara »

Tak se mi naskytla nabídka: Tech 21 50w a box randall 200w za 12000 celkem... Nevím jesli je to dobrá nabídka, proto se ptám. Tvrdí že 50w je asi tak jako 150w tranzistor- je to pravda? Mám do toho jít???
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

MFara píše:Tak se mi naskytla nabídka: Tech 21 50w a box randall 200w za 12000 celkem... Nevím jesli je to dobrá nabídka, proto se ptám. Tvrdí že 50w je asi tak jako 150w tranzistor- je to pravda? Mám do toho jít???
Je jedno k jakymu tranzistoru to prirovnas, dulezite je, ze 50W lampa ti utahne bez problemu cokoli - i koncert ve velkym klubu nebo na festaku, kde se to stejne bude prizvucovat pres PA. Vetsin vykon je pak spis uz na obtiz (muj nazor). Predpokladam, ze to bude nejakej ten Randall z nove produkce, mam pocit, ze to nebude zadna slava, na druhou stranu za 12K komplet neni tak zly.
Somnus Aeternus
MFara

Příspěvek od MFara »

Tak sem ještě našel hlavu MARSHALL AVT 150HX za 7500.

Takže se rozhoduji mezi Marshall Valvestate 8100 - pololampa 100w
Marshall AVT 150HX - pololampa 150w
Tech 21 - celolampa 100w

Kterou? Kuju :wink:
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

MFara píše:Tak sem ještě našel hlavu MARSHALL AVT 150HX za 7500.

Tech 21 - celolampa 100w

AVT vyluč... Buď ten Tech21, nebo Valvestata
MFara

Příspěvek od MFara »

Prejdák píše:
MFara píše:Tak sem ještě našel hlavu MARSHALL AVT 150HX za 7500.

Tech 21 - celolampa 100w

AVT vyluč... Buď ten Tech21, nebo Valvestata
Tkže avt stojí za h*****??? Ona má hodně nastavení co sem koukal, ale fakt zvukove nevim jak je natom.
jaroslav.celujko
last.fm: http://www.last.fm/user/celujkojaroslav
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jaroslav.celujko »

Di do Valvestata 8)
-Charvette 150 Japan;
-Kemper Profiling Amp rack;
-Marhsall 8100 + Marshall 1960A;
-Marshall 8080;
Cybermuff
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cybermuff »

mxMichael píše:podle me to s bugerou neni zas tak spatne ale jelikoz je to levny apec tak je logicka vetsi poruchovost...rad bych kdyby se k tomu vyjadril treba cybermuff...
Sorry za pozdní odpoved, ale moc jsem v posledni dobe nestihal cist tohle forum...
Ad poruchovost Buger:
- 333XL: prestavaj svitit kontrolky zapnuti. To je sice smutny, ze je dno modry oko pohasly, ale neovlivnuje to zvuk ani dalsi funkci. Mel jsem 3 kusy hlavy 333XL a u vsech po urcity dobe tahle kontrolka zhasla. Podle servisaku je tam z napajeni jenom odpor a zarovka, takze to je skutecne prkotina. To mne nevadi, az bude chvile, tak do Audiopro se dvema nasima BUgerama zajedu, ale fakt to je jenom jedna kontrolka zhaveni...

- V podstate uz se 333XL u mne motaj vic, nez pul roku... Odehral jsem taky na to nejaky akce, na nekterych jsem mel vetsi aparat, na nektery maly comba, ale na radu akci 333XL. No problem. A to ani se zvukem, ani s poruchama.

- Dalsi testovany kusy: jedna 6262 mela nespravne nastavenej proud koncovejma lampama, to slo o to to hned na zacatku nastavit spravne, provozne zadna zavada. Jedno combo 333XL melo uz pri vybaleni divnej reverb, slo zpatky do krabice a zpatky vyrobci. V provozu krome tech kontrolek nemam problemy.

- v tuhle chvili na 333XL hraju s vyndanejma 2 koncovyma lampama a prehozenou impedanci na vystupu, abych se dostal driv na kresleni koncem. Pohoda. Obcas pouzivam pro frekvencni a urovnovou upravu mezi kytarou a Bugeru jeste RAT se stazenym zkreslenim nebo Carl Martin boost. Ale uz zakladni zvuk je pohoda, nemam ani po ty dobe moc co dodat. Slusny zesik, svoje si odmaka. Za ty penize porad dlouhej kour...

- Kdyztak se ptejte. Na blues mam jiny aparaty, v racku taky podstatne drazsi herkywerky, ale nemam s tim nejaky trable: hraje to, kouri to, troubi to... akorat tomu nesviti jedno oko. Porad mame teda ve zkusebne 2x 333XL a asi jeste nejakou dobu mit budem.

- Potencialni zavady, o kterych jsem slysel, ale nevidel: u nejstarsich verzi (prvni serie z predminuleho roku/jara 08) byl poddimenzovanej jeden konektor na zhaveni, tekl pres to vetsi proud, nez by melo, to ale ted v Audiopro kontrolujou, aby se zadny kus nedostal do prodeje, ale v podzimni serii uz to bylo od vyrobce vsechno upraveno. Takze by to mela byt davna historie a nebal bych se toho.
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“