Th Junior Set x Squier a Laney

Precission, Jazz, Modern, ...
Odpovědět
weselow

Th Junior Set x Squier a Laney

Příspěvek od weselow »

http://www.thomann.de/ie/thomann_junior_bassset.htm €100

anebo bazar

http://cork.gumtree.ie/cork/04/32684504.html €120

... je divný, že tam nepíše typ jak basy tak komba, už sem si o ně napsal a určitě to půjdu vyzkoušet, (jestli to ještě neni prodaný) ale kdybyste mohli zatím obecně pár slov a názorů. Díky moc.
Trsátka: Sharkfin by Landström | Struny: Ernie Ball Top Heavy | Kytara: Fender Stratocaster | Efekti: Fender PT 100, Fender Fuzz-Wah (& booster), BBE Green Screamer, Boss DS-1 | Hlava: Blackheart Little Giant BH5H | Repro: Blackheart BH 112 / Kombo: Crate BT-15 | Hraju od léta 2007
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Popravdě ten set od Thomanna mi na pohled přijde snad horší než jakejkoliv stagg. To bych opravdu nebral. Zase takhle levný nástroje jsou už fakt ale fakt divný.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
weselow

Příspěvek od weselow »

Přitom na samotnou basu (kombo s****a) nejsou úplně marný recenze. Její původní cena je €70 a na HC psal nějakej týpek, že její kvalita odpovídá dvojnásobku ceny. Je to dost, aby to bylo použitelný? A co basy Squier?
Trsátka: Sharkfin by Landström | Struny: Ernie Ball Top Heavy | Kytara: Fender Stratocaster | Efekti: Fender PT 100, Fender Fuzz-Wah (& booster), BBE Green Screamer, Boss DS-1 | Hlava: Blackheart Little Giant BH5H | Repro: Blackheart BH 112 / Kombo: Crate BT-15 | Hraju od léta 2007
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

Nehrál jsem, nemůžu posoudit. Ale na HC bacha, dost trpí proměnlivou kvalitou uživatelů :D . Přijde mi, že někteří si koupili první basu a kombo a začnou vykládat jak je perfektní, ačkoliv nikdy nedrželi v ruce nic jinýho a hrajou na to 2 týdny :?
weselow

Příspěvek od weselow »

No tak to mám doma, po seřízení to hraje pěkně na sucho, ale nejsem žádnej zkušenej basák. Mechaniky OK, kobyla OK na tu cenu. Elektronika (snímače až kombo) stojí evidentně za h***o, ale co z toho leze není špatný, až na šumění a praskání, ale s tím sem počíal. Možnosti nakroutit si zvuk podle představ jsou velký. Uvítám i dva inputy. Ve finále sem maximálně spokojenej...

EDIT: Jo a padá na hlavu, mírně, je lehká, myslim že jinej než nylonovej pás než sem dostal by to uved na zanedbatelnou míru.
Odpovědět

Zpět na „Baskytary“