Opravy aparátů

Seznam výrobců a opravářů aparatur
Odpovědět
metlouss

Příspěvek od metlouss »

Tak v tom MANUALu už je to docela v pohodě, bude to asi i tím VOLUME co tam je, když se dá naplno. Kdybych to měl vlastně jen přes ty PRESTy, tak bych to zesiloval jen MASTREM, ale takhle jsou tam vlastně dvoje volume s tím MANUALovým.

No asi jim tam napišu, co se týče toho problemu i manualu (ano kupoval jsem to přes česky obchod)

Taky je ale pravda, že ten první PREST (GLASS) je normal akustika a ten druhy něco (podle mne) podobnyho, takže ani nemám potřebu aby to nějak extrémě řvalo. Na to tam jsou předevšim ty zkresleny PRESTY, takže to monžna necham tak, jiný problém s tím nemam.... ale napsát jim tam určitě můžu...
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

Jinak mrkni jeste sem, daval jsem tam kousek ceskyho manualu k chrom rade VOX AD VT:
http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.ph ... manual+vox

Ty komba jsou vlastne stejny, jen XL ma navic octaver, a ma jiny zvuky, jinak je vse stejny
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
metlouss

Příspěvek od metlouss »

jj, díky moc.. jdu to omrknout
metlouss

Příspěvek od metlouss »

ten návod je v pohodě... ale mám tu zase další problém....
Dneska jsem hrál na kytaru, všechno v pohodě, vypnu to na půl hodiny, protože jsem musel někam odskočit. Pak to zapnu, chvilku počkám až se to zahřeje a kytara nic, je hluchá, tak jsem přepínal snímače a hraje jen u krku. Tak jsem se chtěl zeptat jestil to může být způsobeno i kombem nebo je jen snímač u kobylky v prde.i a dát to reklamovat. Dík moc.. :(
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

Jestli aspon jeden snimac na kytare hraje a kombo hraje normalne, tak problem asi nebude v kombu ale v kytare... kabliky - kontakty, prepinac, atd...
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
metlouss

Příspěvek od metlouss »

hm, tak ja s tim asi nic nenadělam... kombo v pohodě, zkoušel jsem i druhej kabl a pořád ten jeden nehraje... tak jim du napsat no.. a přitom ji mám pár dnů možná ani ne měsíc... :(
Sharx

Příspěvek od Sharx »

prosimvas cim posilate komba do ESH aby to prepravci neposrali...event. kolik to stoji
afektband

Příspěvek od afektband »

Sharx píše:prosimvas cim posilate komba do ESH aby to prepravci neposrali...event. kolik to stoji
Když jsem tam posílal hlavu (20 kg) tak jsem to posílal přes českou poštu, lampy jsem vytáhl a pořádně zabalil, aby náhodou nevyskočily a nerozbily se a za dopravu z Aše do Prahy jsem platil 130,-.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Možná bych použil PPL
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Sharx

Příspěvek od Sharx »

a zpatky prelampovany? to si asi pro to budu muset zajet co
afektband

Příspěvek od afektband »

Sharx píše:a zpatky prelampovany? to si asi pro to budu muset zajet co
Ne, on ti to pošle zpátky expressem. Nevim co to bylo za firmu, ale mě to dorazilo vždycky v pořádku.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
slesa
Kontaktovat uživatele:

Fender 90 deluxe

Příspěvek od slesa »

čau! Potřeboval bych poradit u zmíněného Fendera 90 deluxe, tranzistor. Po chvilce hraní začne nepříjemně zrnit zvuk, zvuk je doplněn vibracemi, jak u zkresleného tak u čistého kanálu, taky začne vysílat echo, který zní jako vrtulník. Repro vypadá v pořádku, příjde mi, že se v elektrice něco ohřeje a začne to dělat neplechu. Dík za rady popřípadě kontakt na nějakého solidního opraváře v Praze nebo na západ od Prahy. Slesa
petrpeter
Odborník

Re: Fender 90 deluxe

Příspěvek od petrpeter »

slesa píše:čau! Potřeboval bych poradit u zmíněného Fendera 90 deluxe, tranzistor. Po chvilce hraní začne nepříjemně zrnit zvuk, zvuk je doplněn vibracemi, jak u zkresleného tak u čistého kanálu, taky začne vysílat echo, který zní jako vrtulník. Repro vypadá v pořádku, příjde mi, že se v elektrice něco ohřeje a začne to dělat neplechu. Dík za rady popřípadě kontakt na nějakého solidního opraváře v Praze nebo na západ od Prahy. Slesa
to mas ten model 90 DFX? a dela to na kazdym kanalu? pri ruznych nastavenich porad to samy? Nejaky "polovodicovy" nebo "gumovy" smrad si v posledni dobe u zesu nezaregistroval?
na webu by melo byt schema, zkusim se podivat, jinak, jsem Praha zapad
Banan58
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Banan58 »

Nazdar. Mám problém se svým kombem (70 W tranzistor Img Ga-1240R, kupoval sem ho od Disasterpiece tady na fóru) a má se to tak, že ještě dnes dopoledne hrálo bez problémů, jak zkreslený tak čistý kanál. Potom sem si asi na 45 minut oddskočil, přišel sem domů, zapl kombo a začal hrát, a co neslyším? Neslyším nic, kromě občasnýho zabzučení/zaprdění kdy se "část" signálu dostane přes kombo ven. Nejdřív sem myslel, že je to kytara, tak sem si ji rozšrouboval, prohlídl všechno co bylo k něčemu připájený, propípal a projistotu s ní zkusil hrát na hifině (fungovala normálně), dál sem zkoušel všechny kabely co mám, ty sou taky v pohodě (zkoušeno zase měřením, spojením s ladičkou a opticky). Z komba žádný zápach ani kouř, který by naznačoval pálení plastu, nevycházel. Napadlo mě, že by to mohlo být samicí pro vstup, díval sem se dovnitř, ale moje znalost elektroniky je na to co sem viděl vevnitř malá, jinak žádný součástky co by vypadali poškozeně (spáleně) se tam nevyskytovali.

PS: Jestli víte o někom kdo opravuje aparáty ve Znojmě nebo v blízkým okolí tak by se mi teď kontakt na něj hodil.

Dík za rady

Chapman ML3 Modern (EMG 81+66) >>> Line6 Helix LT >>> Peavey Redstripe Bandit jako monitor - kvanta delaye a reverbu - ještě pár modrejch led diod, přeladit do open C a je ze mě Devin Townsend wannabe hadra :D
Dave3R
Kontaktovat uživatele:

Opravar v Moravskem Krumlove

Příspěvek od Dave3R »

Treba to tady nekomu pomuze....V moravskym krumlove je vyrobce a opravar lampovych zesilovacu pan Mirek Nosek, vcera sem k nemu zesilovac, co me rikal tak ty aparaty stavi za dobry ceny a nevypadalo to vubec spatne, tak az budu mit svuj doma tak sem pak dyztak jest eneco o tom napisu.

Adresa: Sídliště 350, 672 01 Moravský Krumlov

Mobil: +420 724 168 533

E-mail: tubeaudio@seznam.cz
Baskytara:
Epiphone Thunderbird V reverse (Hořovice),BOSS ODB-3,BOSS CEB-3, Trace Elliot A350SMX, Trace Elliot 1048h, Behringer racktunner

http://www.bandzone.cz/melodymayhem

Kytara: Cort EVL Z4, Engl Screamer

http://www.bandzone.cz/wotf

Jeslti ste blízko od Brna a chcete nahrát Demo za pár korun, tak se ozvěte...
Pana_Ruplahlava

Příspěvek od Pana_Ruplahlava »

Ahojte :) Není tu někdo z Brna? Hodila by se mi rada na nějakýho dobrýho opravářa... Jeden se prý jmenuje Řehořek, ale to vím jen jméno a nic jinýho jsem na netu nenašel :-/
DirX

Příspěvek od DirX »

Nevím jestli sem píšu správně ale nechce si mi zakládat nový thread----neví někdo kde mi udělají šasi na míru a vloží do toho vnitřek?
ORAF

Příspěvek od ORAF »

nazdar mam kombo marshall G15R a posledni dobou desne sumi a obcas pri vipinani zacina piskat. a kdyz se pripoji na zvukovku nebo dal do mixu nebo do jinych zarizeni tak je ten sum jeste horsi . nevite nekdo co s tim muze byt ? diky moc
franni

slo 100w

Příspěvek od franni »

cau,mam dotaz,postavil jsem si svuj prvni zesik,konec jsem ozivil,ale preamp mi nejak nejde,korekce funguji,ale signal z preampu nejde,jinak by to asi hralo,mate nejaky napad co s tim?diky

Kód: Vybrat vše

http://img88.imageshack.us/my.php?image=gag2dg2.jpg
Ládík

Příspěvek od Ládík »

Jinak jeste opravuje elektronkove zesilovace
ostrava

http://www.elektroworld.info/modules.ph ... ile&u=7328

staci SZ
Odpovědět

Zpět na „Aparatury“