No vida,aspoň konečně někdo může říct objektivní názor: Hraje distortion zabudovanej ve Valvekingu líp než samotnej Metal Muff?jaroslav.celujko píše:Ja mam treba Pocket Metal Muff, coz je nejmensi model z cele serie, a rekl bych, ze se mi libi mnohem vic, nez li micro nebo i velkej muff(mozna jsem divnej) ale on ten malej muff i pres to, ze nema tolik moznosti nastaveni, podle me ma nejhutnejsi zvuk...Vsechny tri jsem srovnaval s nejakym ESP z EMG 81, 85 zapojeneho do Valvekinga a ten nejmensi mi prisel nejlepsi, ale to je vec nazoru, pro me osobne ten Pocket.
Metal Muff
Pravidla fóra
Stagg SG + Guitar Rig 3
- jaroslav.celujko
- last.fm: http://www.last.fm/user/celujkojaroslav
- Kontaktovat uživatele:
Tak zalezi na tom jak se to vezme...podle me ani ne, ale de o to, ze Valvekinga nevlastnim, a chtel jsem slyset rozdily tech efektu, a nejlip se to uslysi na kvalitnim aparatu...i kdyz jeden znamej take pouziva na VK micro metal muffP5YCHO píše:No vida,aspoň konečně někdo může říct objektivní názor: Hraje distortion zabudovanej ve Valvekingu líp než samotnej Metal Muff?jaroslav.celujko píše:Ja mam treba Pocket Metal Muff, coz je nejmensi model z cele serie, a rekl bych, ze se mi libi mnohem vic, nez li micro nebo i velkej muff(mozna jsem divnej) ale on ten malej muff i pres to, ze nema tolik moznosti nastaveni, podle me ma nejhutnejsi zvuk...Vsechny tri jsem srovnaval s nejakym ESP z EMG 81, 85 zapojeneho do Valvekinga a ten nejmensi mi prisel nejlepsi, ale to je vec nazoru, pro me osobne ten Pocket.
-Charvette 150 Japan;
-Kemper Profiling Amp rack;
-Marhsall 8100 + Marshall 1960A;
-Marshall 8080;
-Marshall 8080;
tak se ho poptej,jestli by řekl,že je ten muffík lepší než zkreslení na kombu samotnym.Docela by mě to zajímalo.jaroslav.celujko píše:Tak zalezi na tom jak se to vezme...podle me ani ne, ale de o to, ze Valvekinga nevlastnim, a chtel jsem slyset rozdily tech efektu, a nejlip se to uslysi na kvalitnim aparatu...i kdyz jeden znamej take pouziva na VK micro metal muffP5YCHO píše:No vida,aspoň konečně někdo může říct objektivní názor: Hraje distortion zabudovanej ve Valvekingu líp než samotnej Metal Muff?jaroslav.celujko píše:Ja mam treba Pocket Metal Muff, coz je nejmensi model z cele serie, a rekl bych, ze se mi libi mnohem vic, nez li micro nebo i velkej muff(mozna jsem divnej) ale on ten malej muff i pres to, ze nema tolik moznosti nastaveni, podle me ma nejhutnejsi zvuk...Vsechny tri jsem srovnaval s nejakym ESP z EMG 81, 85 zapojeneho do Valvekinga a ten nejmensi mi prisel nejlepsi, ale to je vec nazoru, pro me osobne ten Pocket.
Stagg SG + Guitar Rig 3
- jaroslav.celujko
- last.fm: http://www.last.fm/user/celujkojaroslav
- Kontaktovat uživatele:
Dark Axel: upraven počet citací... a příště napiš i nějaký text, když už jsi u tohoP5YCHO píše:je to otazka vkusu...proste mi pripadala Pocket verze hutnejsi...jaroslav.celujko píše:Tak zalezi na tom jak se to vezme...podle me ani ne, ale de o to, ze Valvekinga nevlastnim, a chtel jsem slyset rozdily tech efektu, a nejlip se to uslysi na kvalitnim aparatu...i kdyz jeden znamej take pouziva na VK micro metal muffP5YCHO píše:
No vida,aspoň konečně někdo může říct objektivní názor: Hraje distortion zabudovanej ve Valvekingu líp než samotnej Metal Muff?
tak se ho poptej,jestli by řekl,že je ten muffík lepší než zkreslení na kombu samotnym.Docela by mě to zajímalo.
edit: tak ono to zalezi na vkusu...
-Charvette 150 Japan;
-Marshall 8080;
-Marshall 8080;
Mám možnost porovnat s MT2, DS1 a DS2 .... muff je prostě nejcharakterističtější a nejostřejší.P5YCHO píše:To sakra že záleží na vkusu. Má někdo možnost porovnávat s jinýma efektíkama? já hrál ještě na Dunlop - MXR Dime Distortion a přišlo mi to proti tomu obyčejný rockový. Metal Muff má o dost znatelnější zkreslení.
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Mě se ještě začal líbit zvuk Blackstar HT-DISTX ... Má fakt supr zvuk a je to lampáček.vikicek píše:Mám možnost porovnat s MT2, DS1 a DS2 .... muff je prostě nejcharakterističtější a nejostřejší.P5YCHO píše:To sakra že záleží na vkusu. Má někdo možnost porovnávat s jinýma efektíkama? já hrál ještě na Dunlop - MXR Dime Distortion a přišlo mi to proti tomu obyčejný rockový. Metal Muff má o dost znatelnější zkreslení.
Stagg SG + Guitar Rig 3