Oasis

Vše o kapelách a hudebnících ...
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

nechápu co máte proti tomu, když je něco na 4 akordy, které vypadjí jako 2, které vypadají jako 1........ :roll:

zrovna wonderwall je super písnička, a je založená na jednoduchosti. když je pěkná a zajímavá zpěvová melodie, a je to v podstatě písen delana pro akustickou kytaru, není potřeba vymýšlet zbytečně další melodie......

jinak oasis zbožnuju, snad není den kdy bych si nezahrál talk tonight
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
nOw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nOw »

Caggan píše:nechápu co máte proti tomu, když je něco na 4 akordy, které vypadjí jako 2, které vypadají jako 1........ :roll:

zrovna wonderwall je super písnička, a je založená na jednoduchosti. když je pěkná a zajímavá zpěvová melodie, a je to v podstatě písen delana pro akustickou kytaru, není potřeba vymýšlet zbytečně další melodie......

jinak oasis zbožnuju, snad není den kdy bych si nezahrál talk tonight
Radši si ty příspěvky k Wonderwall ještě jednou přečti. Nikdo tu proti ní přece nic špatnýho neřek.
Jen její jednoduchost trochu budí úsměv na rtech. Avšak je to asi hlavně z důvodu jak dokáže bejt tak snadná skladba zároveň tak melodická. A na tom, že je to dobrá písnička se asi většina z nás shodne.
Squier Bullet Strat
Peavey Backstage
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

nOw píše: Radši si ty příspěvky k Wonderwall ještě jednou přečti. Nikdo tu proti ní přece nic špatnýho neřek.
Jen její jednoduchost trochu budí úsměv na rtech. Avšak je to asi hlavně z důvodu jak dokáže bejt tak snadná skladba zároveň tak melodická. A na tom, že je to dobrá písnička se asi většina z nás shodne.

to nebylo myšlené na vás jako "obyvatele" fora, ale spíš na člověka co psal tu kritiku. jen se blbě vyjadruju :-(
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
KarlCZ
Kontaktovat uživatele:

Dig Out Your Soul

Příspěvek od KarlCZ »

To nový cd je nelepší ;-)
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

A ja si zas myslim ze nejlepsi jsou prvni 2 alba ... :lol:

Nove album me nenadchlo, neurazilo, neprekvapilo ... zadna slava, zadne zklamani ... bez emoci (ne)prijato.
kennedys

Příspěvek od kennedys »

Neslyšel jsem to jejich nový CD celý, ale na Očku jsem viděl a slyšel jeden jejich song a líbil se mi moc - dokonce se mi zdálo, že tim šli trošku jinam - blíž k alternativě, než jsem byl zvyklej. Sami taky prohlásili, že nemají na tý nový desce vyloženej hit, což je ale jen suché konstatování faktu a nic to nemění na tom, že zvuk maj vychytanej... aspoň na mě to tak působilo...
Vladimir001

Příspěvek od Vladimir001 »

OASIS mi neva...ale mimochodem ta písen Stand by me...taky není LENNONOVA.-)...také ji převbzal....a Beatles jsou sice pro mne nejlepší ale přiznejme si, sže i oni měli vzory a inspirace.....a přebírali něčí písně...ze začátku ....
suloco

Příspěvek od suloco »

upravuju nazor, po dukladnem poslechu :-D...nove cd je super!...moc moc moc mocinky mocinecky moc jak by rekla 14ti leta bloggerka :-D
Epiphone Les Paul Classic (Vintage Sunburst)
Oblíbenci: RHCP, Oasis, Foo Fighters, Nirvana, 65Daysofstatic, Rancid, Bad Religion, Billy Talent, The Cure, Vypsaná fiXa, Sto Zvířat...
kmanglogi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kmanglogi »

Oasis jsou fakt super skupina. Jejich zivy show jsou taky skvely. Ta nova deska, no nic moc, ty starsi jsou lepsi, ale par peknejch pisnicek tam je. :) ..

Moje nejoblibenejsi pisnicky sou:

Champagne supernova - http://www.youtube.com/watch?v=g3C7DECI0jU
The importance of being idle - http://www.youtube.com/watch?v=jySfU10I ... re=related
The Masterplan (live at Wembley - myslim ze to byl jeden z jejich nejlepsich koncertu) - http://www.youtube.com/watch?v=aa-ub_Dh ... annel_page
Cigarettes And Alcohol (live at Wembley) - http://www.youtube.com/watch?v=hue9n3M3 ... re=channel
Finnegan

Příspěvek od Finnegan »

Víte co by mě zajímalo? Co je to za haluz v tomhle klipu http://www.youtube.com/watch?v=6NtqA5zy ... re=channel mrkněte 1:17 a 5:25. O to víc mě to vrtá hlavou, že video nebylo točený nikde v Česku ale v Anglii..

Sem z toho jelen :shock: Víte o tom něco?
kmanglogi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kmanglogi »

No je to celkem divný, a ses si jistej ze se to fakt natacelo v anglii? :D
Finnegan

Příspěvek od Finnegan »

The music video is filmed at Beckton Gas Works in London

No na wiki píšou tohle, na Oasis webu sem o tom nic nenašel.
kmanglogi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kmanglogi »

No tak to teda nechapu. :D Docela by me zajimalo, co to ma znamenat.

Ja ted nekde slysel ze to nataceli u nas... nevim jestli to je pravda, ale jako ze by meli v anglii normalne cesky napisy... no nwm..
Naposledy upravil(a) kmanglogi dne 15.06.2009 20:20, celkem upraveno 1 x.
suloco

Příspěvek od suloco »

Dobra haluz...doufam ze to ma nejakej tajnej vyznam :-)...

Jinak to novy album chce par poslechu me taky nesedelo a ted ho zeru. Ale sou tam i zly veci to ne ze ne :-)
Epiphone Les Paul Classic (Vintage Sunburst)
Oblíbenci: RHCP, Oasis, Foo Fighters, Nirvana, 65Daysofstatic, Rancid, Bad Religion, Billy Talent, The Cure, Vypsaná fiXa, Sto Zvířat...
McPhisto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McPhisto »

ja mam rad treba Hindu Times :)) jinak ty dva nejak neresim..uz od pohledu vypadaj docela pridrzle :)) takovy pristavni typci z anglie :)))
Gibson Les Paul Tribute 50's GoldTop, Tokai SG Cherry Red, Squier Classic Vibe Stratocaster.
VOX AC15, VOX Delaylab a další...
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“