Hughess and Kettner Matrix 100
Pravidla fóra
Hughess and Kettner Matrix 100
Ahoj,
máte někdo zkušeností s tímto kombem?
mám možnost o levně sehnat.
dík Headway
máte někdo zkušeností s tímto kombem?
mám možnost o levně sehnat.
dík Headway
Jestli nechceš lampu, tak s tímhle krok vedle neuděláš.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Jestlis někdy slyšel Crate FW, tak tohle není zas tak daleko, na některý nastavení. Ale matrix se mi líbí víc, není tak nečitelnej. Efekty jsou celkem použitelný. Akorát si teď nejsem jistej, jestli se daj zapínat a vypínat footswitchem.Headway píše:afektband píše:Jestli nechceš lampu, tak s tímhle krok vedle neuděláš.
no řek bych že lampa je pro ty co věděj co chtěj, což já nevim.
Ale vypadá to, že tohle umí hodně věcí
Třeba tohle je pěkný video.
http://www.youtube.com/watch?v=lWV1T3Ts5ro
Naposledy upravil(a) afektband dne 19.01.2009 14:27, celkem upraveno 1 x.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
-
dlouhovlasac
-
dlouhovlasac
tak jako jo, je to na domácí blbnutí, nicméně já na tu lampu hraju taky doma... a je to úplně něco jinýho, než když u učitele hraju na toho menšího bandita. máš kvalitnější zvuk, víc tě to těší hrát. ale to sám uvidíš, až si na něco lampovýho zahraješ.Headway píše: když nevim, tak věřim![]()
ale zatim nejsem žádne Hladík, takže to mám na zkoušení a vyblbnutí, navíc to bylo si myslim fakt na vyhodno