Hughes-Kettner

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
dlouhovlasac

Příspěvek od dlouhovlasac »

záleží jak na co. zkušebna ok, podium s PA ok, ale bez PA máš problém
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

no 30W Classci (peavey) zvučil vbrně bez PA klub na 4z10ti hlasitost a ozvučil. Ale já sám si držím box 2x12 + hlavu, abych neměl právě probvlém hrát bez nazvučení.

EDIT: už sem doposlouchal nahrávky a je to betelné.... krásně barevný uplně to hřeje... možná bych osobně rá trochu víc vyšších střdů, ale je v tom cítit ta EL84 prostě :idea: co žádnej polovodič nenahradí
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Ferino

Příspěvek od Ferino »

Máte někdo zkušenosti s tímhle? (Hughes & Kettner Switchblade)
Co na to říkáte? Dělají i 50w verzi.
http://www.hudebniraj.cz/hudebni-nastro ... -100-combo
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

No nehrál jsem na to,jen vím, že na takové kombo hraje ten kytarista z Čechomoru, Karel Holas, nebo jak se jmenuje? ne ten, co hraje na housle a na kytaru, ale jenom na kytaru...zní to pěkně, jen kdyby děda uměl hrát...když hráli na akustiky, tak to bylo něco jinýho, ale co se změnili a zelektrizovali to stojí za nic.)ale zvuk pěknej...
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Regular John

Příspěvek od Regular John »

Ferino píše:Máte někdo zkušenosti s tímhle? (Hughes & Kettner Switchblade)
Co na to říkáte? Dělají i 50w verzi.
http://www.hudebniraj.cz/hudebni-nastro ... -100-combo
Jo přesně na tohle kombo hrál jeden týpek v naši zkušebně, akorát to byla "jen" 50W verze... Neměl jsem teda možnsot ho vyzkoušet, ale chvíli jsem ho slyšel v akci. Zvuk je krásný a zřetelný, má podobný krémový teplý charakter jako můj Statesman, ale ten zvuk je více moderní řekl bych. Tehdy když jsem ho slyšel, tak jsem měl jasno, že koupím kombo od této firmy.
Skiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skiner »

Na Switchblade kombo ve 100W verzi hraje kytarista brněnských Soulslavers... http://www.soulslavers.com
Schmalz
Kontaktovat uživatele:

Statesman

Příspěvek od Schmalz »

Čaues, je možný slyšet toho Statesmana v nějaké tvojí nahrávce s kapelou ?
Fender Stratocaster+Vintage Noiseless+LSR Roller Nut, Mesa Boogie F-30, Smrcka Overdrive Station III, BuddaWah, Dunlop MicroAmp, Dunlop DynaComp, Carl Martin Red Repeat, Danelectro CoolCat Chorus, Dunlop Phaser 90, Boss SuperShifter, Smrcka 6x Bypass lišta.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“