Squier Standart P bass special 5
Pravidla fóra
Squier Standart P bass special 5
http://kytary.cz/squier-by-fender-squie ... 59:0:0:1:0
Máte někdo zkušenosti s touhle pětistrunkou. Můžu ji mít za hodně dobrej peníz. A na privát na cvičení by mi to vyhovovalo. Jakej je ten aghatis? Měl jste ji někdo v ruce?. Říkám je to na cvičení a jako záložní basa.
Máte někdo zkušenosti s touhle pětistrunkou. Můžu ji mít za hodně dobrej peníz. A na privát na cvičení by mi to vyhovovalo. Jakej je ten aghatis? Měl jste ji někdo v ruce?. Říkám je to na cvičení a jako záložní basa.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
NO zkušenopsti nemám, ale bál bych se Hačka..ty ne?
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
No já vím. Jde tam hlavně o snímače. Ty nějako dobu určitě vydrží a když mě to bude hodně štvát tak bych pořídil lepší. Ale jde o to, že ji můžu mít za 2000,- v perfektním stavu. Takže se mi to jeví jako docela dobrá cena. Říkám na koncerty a pod mám toho mojeho poladěnýho fokuse se kterým jsem moc spokojenej. Teď mě zajímá jestli to někdo neměl v rukách, že by to bylo nějak extremě moc špatný. Novou bych ji nekupoval.
A hlavně taky nevím pořádně co je ten aghatis zač. Nikdy jsem na takovou basku ještě nehrál.
A hlavně taky nevím pořádně co je ten aghatis zač. Nikdy jsem na takovou basku ještě nehrál.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Právě si říkám, že za tu cenu bych sehnal stěží tak nějakýho Tenson apod. Tak nevím. Ale v nejbližší době bych to měl jít vyzkoušet. Tak uvidím. Ale ostatní pište pište svoje postřehy. Předem dík.
- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
přijde mi divné, že to je P-Bass s J/J snímačema
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

.....nie je na tom nič divné, je to Special......a tam je to dovolené, mal som takéhoto Squiera r.v. 2000 bol to ešte model zo slap switchom ten mal telo z jelše a aj to Hčko parádne šlapalo, mechaniky boli fajn......na čo by som upozornil má to neskutočne široký hmatník......tie modely z agathisu sú o dosť horšie do toho by som už nešiel......a ešte dôvod prečo som sa jej zbavil, aj keď bola veľmi dobrá a len tak sa po nej zaprášilo zvukovo bola moc plochá.....single tenké telo, mám radšej niečo divokejšie.....DJmanasek píše:přijde mi divné, že to je P-Bass s J/J snímačema
říkám novou bych si ji nekoupil , ale za ty peníze by to mohlo být ucházející. Nečekám od toho zázraky. Ve středu nebo ve čtvtek bych ji měl mít v rukách tak jsem zvědavej co to bude zač. Maximálně ji vyzkouším. A když mě začne vadit tak ji klidně buchnu. Uvidíme.
Tak ji teda mám doma. A zjistil jsem pár informací.
Serial Number: IC 000912998
první dvě čísla rok. Další dvě měsíc. A další by měl být nějaký číslo výroby.
Vyrobeno v Indonésii v továrně Cortu. Rok výroby 2000 v září. . Jestli jsem to dobře pochopil. Další čísla jsem zatím nerozluštil. Akorát teda nevím z jakýho je dřeva. Jdu ještě hledat.
Vyrobeno v Indonésii v továrně Cortu. Rok výroby 2000 v září. . Jestli jsem to dobře pochopil. Další čísla jsem zatím nerozluštil. Akorát teda nevím z jakýho je dřeva. Jdu ještě hledat.
.....hej to je správne......a aké máš z nej dojmy???.....ak sú na nej staršie struny skús na ňu dať nickláky od EBS......máš tam aj ten spínač???......aivn86 píše:Tak ji teda mám doma. A zjistil jsem pár informací.
Přepínač na ní žádný nemám. Prostě jenom dvě volume a tonová clona. Struny jsou tam naprosto hrozný. Mám doma jedny nový warwicky tak je tam zkusím natáhnout. Zatím z ní mám dojem docela dobrej. Příjemně padla do ruky, ale nastavení krk a oktáv to musím doladit je to úplně rozjetý. Minulej majitel to asi moc neuměl poladit. Takže dneska večer ji dám do pucu.
.....tak nech slúži.....ešte foto môjho zo switchom...... http://fotoalbumy.azet.sk/i_play_bass/p ... cf272b9870