Joe Satriani
Joe Satriani
Docela me prekvapuje že tady tohle jméno ještě nepadlo...Ibanez Demon je podle me naprosto famózní co se týče jak tvorby tak hry...Jeho technika me naprosto uhranula...Treba prace s pakou...narez...Za vsechny skladby bych asi jmenoval surfing with the alien a summer song (popr. circles). Opravdu inspirativni zalezitosti.
Epiphone Les Paul Classic (Vintage Sunburst)
Oblíbenci: RHCP, Oasis, Foo Fighters, Nirvana, 65Daysofstatic, Rancid, Bad Religion, Billy Talent, The Cure, Vypsaná fiXa, Sto Zvířat...
Oblíbenci: RHCP, Oasis, Foo Fighters, Nirvana, 65Daysofstatic, Rancid, Bad Religion, Billy Talent, The Cure, Vypsaná fiXa, Sto Zvířat...
frajer to je, uz dlouho makam na Tears in Rain a tak procitit jak on to prsotě nedokazu 
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Caggan: Tears In The Rain je nadherna a az na ten prvni akord roztazenej pres 5 pozic a naky prechody je i celkem jednoducha na zvladnuti...prozitek, to uz je jina vec, urcite tak jako joe to zmakne malokdo
...
Jinak na zivo je to ten nejhustsi typek...vypada jako by sem spadl z jinyho sveta
Jinak na zivo je to ten nejhustsi typek...vypada jako by sem spadl z jinyho sveta
Epiphone Les Paul Classic (Vintage Sunburst)
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
JJ pan Satriany je opravdu pan KYTARISTA
Jeho technika,feeling všechno na jedničku. . Dá se říct že je v téhle době nejlepší
Fakt machr,jeden z mých vzorů,jenže ten jeho styl je dost těžkej pro takovýho amatera jako su já

Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Kirk -to myslíš Kirka Hammetta z Metallicy..??To sem ani nevědělandy.02 píše:Jeden z dalších kytarových bohůhodně se mně líbí ten jeho zvuk ten snad ani napodobit nejde
,úžasný feeling a taky skvělí učitel (kirk,vai,eric)

jj, jeden z nejlepších, a učit taky asi umí
http://www.youtube.com/watch?v=LWHKeC4I ... ed&search=
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
Metallistic píše:Kirk -to myslíš Kirka Hammetta z Metallicy..??To sem ani nevědělandy.02 píše:Jeden z dalších kytarových bohůhodně se mně líbí ten jeho zvuk ten snad ani napodobit nejde
,úžasný feeling a taky skvělí učitel (kirk,vai,eric)
![]()
Bylo to na jednom DVD asi na nějaké G3live.
Co říkáte na G3 ??
Ibanez GAX30 + kryté snímače Epiphone,Ibanez Tone Blaster 15W,Peavey Express 112 65W, MetalMuff ,Ibanez phaser ,Ibanez chorus/flanger, Tortex 0,50mm
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
JJ G3 to je super. . Dost se mi líbí jak tam Steve Vai,Joe Satriani a John Petrucci hrajou Smoke On The Water. .

Melodie od 1:40 http://www.youtube.com/watch?v=lKve7uvgSxg (Joe Satriani - Hands In The Air)
Nezdá se vám to nějak povědomé? Nemá podobnou melodii ještě nějaká jiná kapela? Vím zatím jen o Bon Jovi - Blaze of Glory, ale něco mi připomíná Olympic. Můžete pomoct?
Nezdá se vám to nějak povědomé? Nemá podobnou melodii ještě nějaká jiná kapela? Vím zatím jen o Bon Jovi - Blaze of Glory, ale něco mi připomíná Olympic. Můžete pomoct?
Nevíš o tom něco víc? já jenom že bych měl o další důvod navíc, proč uplně nesnášet cold playMcPhisto píše:nevite kdo vyhral spor Satriani vs. Coldplay??
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
afektband: je to spor o podobnou melodii kterou maji Coldplay v refrenu Viva La Vida a Joe v pisni If I Could Fly...inu poslechni
http://www.youtube.com/watch?v=UvB9Pj9Z ... re=related
[/quote]
[/quote]
Gibson Les Paul Tribute 50's GoldTop, Tokai SG Cherry Red, Squier Classic Vibe Stratocaster.
VOX AC15, VOX Delaylab a další...
VOX AC15, VOX Delaylab a další...
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
[/quote]McPhisto píše:afektband: je to spor o podobnou melodii kterou maji Coldplay v refrenu Viva La Vida a Joe v pisni If I Could Fly...inu poslechni
na druhou stranu tady je video ktere poukazuje zase na to ze tu melodii ukradl satriani tehle kapele
tak nevim..
http://cz.youtube.com/watch?v=KLt_Hu8bH ... re=related
a další
http://cz.youtube.com/watch?v=cH4gaPHs9 ... re=related
pravdou je že celkově je ta melodie primitivní a jednoduchá a dost chytlavá a na ty akordy ji vymyslí skoro každý kdo na ně bude improvizovat... nic objevného..celej ten spor je zbytečnej..
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Tak Satriani jim to asi tezko ukrad, kdyz to slozil driv
Podle me se tim Coldplay inspirovali, nebo je to proste nahoda, kazdopadne je to podezrely.
Ale Coldplay byli uz nekolikrat narceny z plagiatorstvi, asi se nepoučej.
A ta melodie je megachytlava
Ale Coldplay byli uz nekolikrat narceny z plagiatorstvi, asi se nepoučej.
A ta melodie je megachytlava
Cort Z42 Brown (Seymour Duncan SH-1 59' + SH-4 JB), combo VOX AD30VT-XL ..., Struny D'Addario EXL 110, Trsátka Dunlop Jazz III