Stranky o hrani na kytare aneb ceske lekce na kytaru
Pravidla fóra
Stranky o hrani na kytare aneb ceske lekce na kytaru
Drazi kytaristi,
zacal jsem delat stranku ktera by pomohla zacinajcim ale i pokrocilym hracum na kytaru rozvijet sve schopnosti dal.
Chtel bych vas poprosit abyste mi pomohli stvorit tyto stranky tim ze vyberete nejake supr clanky z hudebniho forum co by se mohlo hodit zacinajcim ale i pokrocilym hracum na kytaru a poslali mi to na Email Bloodw3n@seznam.cz
A pokud se nudite muzete i nahrat nejake lekce na video nebo staci jen popsat detajlne co ma jak dela a tak dal
Muzete se jestli chcete stat i redaktory teto nove znikajci stranky
www.bobo.ofirme.cz
zacal jsem delat stranku ktera by pomohla zacinajcim ale i pokrocilym hracum na kytaru rozvijet sve schopnosti dal.
Chtel bych vas poprosit abyste mi pomohli stvorit tyto stranky tim ze vyberete nejake supr clanky z hudebniho forum co by se mohlo hodit zacinajcim ale i pokrocilym hracum na kytaru a poslali mi to na Email Bloodw3n@seznam.cz
A pokud se nudite muzete i nahrat nejake lekce na video nebo staci jen popsat detajlne co ma jak dela a tak dal
Muzete se jestli chcete stat i redaktory teto nove znikajci stranky
www.bobo.ofirme.cz
hele neřikám že je to špatný a že bych to nechtěl... možná se ta stránka i rozjede ale vem si že teď to máš zatim zkopírovaný.... třeba ty techniky hraní jsou z kytarového nebe
Kytary : Avalanche Les Paul Standard, Norman by Godin B20 CW 4T, Akustika Strunal
Kombo : Peavey Bandit 112, Marshall MG15DFX
Krabičky : VHRelief AHD666
Kabely : Monster Rock 1,8m , Warwick 6m
Foukací Hramonika : Sonhadora
Struny : Elixir Hybrid 9/10
Trsátko : George Dennis 0.88
Bicí : SD Amati 14"x5,5"
Homemade : FootSwitch
Kombo : Peavey Bandit 112, Marshall MG15DFX
Krabičky : VHRelief AHD666
Kabely : Monster Rock 1,8m , Warwick 6m
Foukací Hramonika : Sonhadora
Struny : Elixir Hybrid 9/10
Trsátko : George Dennis 0.88
Bicí : SD Amati 14"x5,5"
Homemade : FootSwitch
já jsem měl nedávno podobný nápad. ale dopadlo to tak že jsem s tim seknul. nemělo to smysl. možná v létě to udělám opravdu velkolepě, a třba se to ujme a lidi tam chodit budou. ale počítej s neúspěchem
edit: ted jsem to čet
píšeš tam o Jazz kytarách, jako o Gibsonkách. to je v pohodě. ale čte se Gibson [džibson] nebo [gibsn] 
edit: ted jsem to čet
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
jo a typy kytar jsou zkopirovane z wikipedie, kdyby si vzal víc encyklopedií dohromady, tak by to bylo možná lepší a zasnažil se něco vytvořit sám ne jen kopírovat... časem se to rozjede, ale chce se to snažit, i neúspěch se může projevit... pro mě zatím neúspěch, protože kopírovat umí každý a nevim jestli si ten kod dělal ty nebo to je jenom šablona...Saghi píše:hele neřikám že je to špatný a že bych to nechtěl... možná se ta stránka i rozjede ale vem si že teď to máš zatim zkopírovaný.... třeba ty techniky hraní jsou z kytarového nebe
- white_wolf
- white_wolf
- Mjkl
- Kontaktovat uživatele:
presne...!white_wolf píše:jinak se taky muze stat, ze ti to nekdo pekne zatrhne...Dirty.Pig píše:aspon tam napis zdroje odkud to kopirujes
taky potvrzujiwhite_wolf píše:jako dalsi bych zmenil format stranky, protoze takhle mi to prijde strasne uzke a tim padem v pripade delsiho textu i celkem neprehledne...
text zarovnat do bloku at to trosku vypada a tak podobne
dobrý nápad, ale základ ještě nemáš moc dobrý... nevím co umíš nebo tak, jak v čem to děláš, jestli html, php a css nebo to je jenom šablona.... můžu se zeptat?
Si najed na www.redakce24.cz tam to je normalne se to plati je to takovy program ale stvoril ho muj fotrik a proto to mam zdarma
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
- Mjkl
- Kontaktovat uživatele:
jestli chceš aby se to chytlo, tak to chce svoji domenu, ne žadnou subdomenu a už vůbec ne taky de*ilni název domeny... ne najaky bobo či jak to je... ale třeba jak na kytaru nebo skolakytary.cz nebo tak něco nápad dobrý, ale chce se to trochu víc zasnažit... zatím to vypadá na jeden marný pokus nějakýho puboše... promin ale mi to tak připada...bloodw3n píše:Si najed na www.redakce24.cz tam to je normalne se to plati je to takovy program ale stvoril ho muj fotrik a proto to mam zdarma
Btw příspěvek 333
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
Máš můj obdiv, že se hodláš do něčeho takového vrhnout.
Ale tahle podoba je opravdu tristní.
A) To nejdůležitější - informace - citování wikipedie není opravdu nejlepší základ takovýchto stránek. Navíc, na wiki se válí spousta nesmyslů (v téměř každém tebou citovaném článku jsem našel minimálně jeden), tudíž to není úplně nejideálnější zdroj na citace. Trochu mi z toho přijde, že vlastně autor stránek ani moc neví, jak ty kytary vypadají, když je schopen použít takovéto články jako INFORMAČNÍ ZÁKLAD svých stránek
B) Grafika- promiň, ale nejdřív začni lepším fontem, tenhle vypadá šíleně amatérsky, pak to všechno hezky zarovnej a vymysli si nějaké styly. No osobně mě neuchvacuje ani ten základní design ale budiž každý máme jiný vkus
C) Doména - to je vtip? Stránky o kytarách, které se na první pohled jmenují O firmě? (vím, že to tak není, ale ten odkaz tak opravdu na první pohled vypadá)
Zní ot asi hodně negativně, ale jde mi o upozornění na chyby a nedostatky
Ale tahle podoba je opravdu tristní.
A) To nejdůležitější - informace - citování wikipedie není opravdu nejlepší základ takovýchto stránek. Navíc, na wiki se válí spousta nesmyslů (v téměř každém tebou citovaném článku jsem našel minimálně jeden), tudíž to není úplně nejideálnější zdroj na citace. Trochu mi z toho přijde, že vlastně autor stránek ani moc neví, jak ty kytary vypadají, když je schopen použít takovéto články jako INFORMAČNÍ ZÁKLAD svých stránek
B) Grafika- promiň, ale nejdřív začni lepším fontem, tenhle vypadá šíleně amatérsky, pak to všechno hezky zarovnej a vymysli si nějaké styly. No osobně mě neuchvacuje ani ten základní design ale budiž každý máme jiný vkus
C) Doména - to je vtip? Stránky o kytarách, které se na první pohled jmenují O firmě? (vím, že to tak není, ale ten odkaz tak opravdu na první pohled vypadá)
Zní ot asi hodně negativně, ale jde mi o upozornění na chyby a nedostatky
Vsechno se udela teprv jsem zacal a o kytarach jsem nasel neco jen na vikipedii a zebych psal o nich z hlavy tak to asi tezko
nejsem totiz zadnej profik v tomto smeru a proto bych potreboval pomoct od nejakeho profika co by mi s tim pomohl
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
- Mjkl
- Kontaktovat uživatele:
ja bych pomohl, ale umim jenom html a css... jenomže kdyby ten web chtělo ovladat vice lidi museli by umět html... neumím php skriptovací jazyk proto bych založil domenu třeba jaknakytaru.cz a nainstalovat tam nějaký template od wordpressu či jiné společnosti která dělá hotové šablony pro web... ale ten tvůj možná tež by se dal použít, jenomže potřebuje trochu hodně potunit....
- Nesst
- Kontaktovat uživatele:
- Mjkl
- Kontaktovat uživatele:
co jsem tak pochopil asi v obou bo vi ho*no o kytarach a ho*no o tvorbě webuNesst píše:Jako ve směru programování nebo kytary?bloodw3n píše:Vsechno se udela teprv jsem zacal a o kytarach jsem nasel neco jen na vikipedii a zebych psal o nich z hlavy tak to asi tezkonejsem totiz zadnej profik v tomto smeru a proto bych potreboval pomoct od nejakeho profika co by mi s tim pomohl
Tak v obou xD
Ale to se nedela v html kodu je to takovy program ve kterem se to nauci delat kazdy do 5 minut
A jestli se chcete podilet na tvorbe webu pls piste na bloodw3n@seznam.cz
P.S Kazda pomoc se hodi
Ale to se nedela v html kodu je to takovy program ve kterem se to nauci delat kazdy do 5 minut
A jestli se chcete podilet na tvorbe webu pls piste na bloodw3n@seznam.cz
P.S Kazda pomoc se hodi
- Nesst
- Kontaktovat uživatele:
Počkej, ty neumíš programovat ani nejseš machr přes kytary a chceš dělat strányk o kytarách?
Možná bys pro svět udělla líp, kdyby ses nejdřív stal odborníkem aspoň na jednu z těch věcí, pač jinak to dopadne tak, že tě to za chvilku přestane bavit... Mimoto, že nebudeš schopný rozeznat jestli ty informace, co tam dáváš nejsou kraviny
Možná bys pro svět udělla líp, kdyby ses nejdřív stal odborníkem aspoň na jednu z těch věcí, pač jinak to dopadne tak, že tě to za chvilku přestane bavit... Mimoto, že nebudeš schopný rozeznat jestli ty informace, co tam dáváš nejsou kraviny
sorko, ja taky dělal stránky, a taky padli. taky jsem to dělal přes redakční systém. a taky nejsem extra nadvakrát odborník.... pokud nejsi prostě absolutní profesionál, a nedáš do toho fakt hodně času a sil. tak nemáš šanci udělat kvalitní stránky které by byly navštěvovaný.
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black