Crate FW65 vs. Fender FM212r ?!

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
92ChazzyChazz
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/mattie

Příspěvek od 92ChazzyChazz »

Adamz Asah píše:To už je druhý názor po tobě 8) , že se někomu zkreslený na Frontmanovi líbí. :)
ou, tak to už je super no :D už dva :D
Ibanez ART 120, Jolana Diamant -> Proel cable-> Marshall JCM 2000 TSL 60-> Monster cable-> Marshall 4x12"

"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% of us you still listen to real music!
92ChazzyChazz

Latam píše:Bože pokud se ti zkreslný líbí(jako mě) tak nic neřeš. Lepší clean v téhle kategorii neseženeš. A cpát mu FW když se mu líbí zkreslení frontmana.. no jak chcete;)
o ten clean mi ani tak nejde, využívám většinou zkreslení... clean fakt jen málo... takže mi de spíš o to zkreslení no...
Ibanez ART 120, Jolana Diamant -> Proel cable-> Marshall JCM 2000 TSL 60-> Monster cable-> Marshall 4x12"

"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% of us you still listen to real music!
Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamz Asah »

Ale, když koupíš Fendera a pak přištříš na dobrou krabku, tak by to mohly být ještě lepší ...

Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
92ChazzyChazz

Adamz Asah píše:Ale, když koupíš Fendera a pak přištříš na dobrou krabku, tak by to mohly být ještě lepší ...
jo, to mě taky napadlo... ale přece jenom těch 100w do bytu :lol: už ted s těma 10w si sousedi stěžujou :D tak asi si vystačim s tim Cratem no... ale tak láká to no :D

loos

Příspěvek od loos »

Já bych jednoznačně byl pro Crate... sie jsem ho jen slyšel a sám na něj nehrál ale docela se mi líbil ten zvuk ( čistej neni oslnivej a zkreslenej zas neni vubec špatnej), na FM jsem hrál nebyl jsem nadšenej, kreslí na punk až dost ale ten zvuk co z něj potom leze neni nic moc...a mam podezdření, že reverb u něj moc nevydrží (potkal jsem u známejch dva FM a oba měli reverb po....)
Z mě Crate a myslim že ti bude 65W bohatě stačit na doma i na koncerty!
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
Rainmaker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rainmaker »

http://kytary.cz/axl-kytarove-kombo-rap ... 49:0:0:1:0

ja si nedávno pořídil tohle
čistej kanál se mě líbí moc. zkreslení taky dostačující.je to trochu více basovější.ale zvednul jsem včera snímače na kytaře a už jsou výšky vpohod.
hraju s tím v paneláku a zatím si sousedi nepřišli stěžovat.....
volume mám tak v v 1/3 jak u clean tak drive
je k tomu i fotswitch. kterej řepíná tři kanály.a na kombu se dá ještě zapout reverb s bassama kterej ti ten zvuk ještě víc zkreslí.

ještě ale pořád nevím na co je ten high a low input jakej je v tom rozdíl :(
Už nehraju, pouze poslouchám ...
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

cerfotoc píše:teď je na bazaru myslim Roland cube 60ka za 4 tisice, to by taky nemusela bejt špatná volba:)
souhlasim to kombicko je takovy malicky prenosny (i s jednou 12 se mi zdalo o krapet uzsi a mensi nez ostatni) ale hraje to jak prase docela sem neveril usim jak se to da vohulit a s alfinity fat stratem na kerym sem to kombicko skousel to hralo fak pekne.
trochu minus je cena novyho :x
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

Rainmaker píše:http://kytary.cz/axl-kytarove-kombo-rap ... 49:0:0:1:0

ja si nedávno pořídil tohle
čistej kanál se mě líbí moc. zkreslení taky dostačující.je to trochu více basovější.ale zvednul jsem včera snímače na kytaře a už jsou výšky vpohod.
hraju s tím v paneláku a zatím si sousedi nepřišli stěžovat.....
volume mám tak v v 1/3 jak u clean tak drive
je k tomu i fotswitch. kterej řepíná tři kanály.a na kombu se dá ještě zapout reverb s bassama kterej ti ten zvuk ještě víc zkreslí.

ještě ale pořád nevím na co je ten high a low input jakej je v tom rozdíl :(
No tak to respekt kámo :lol: Mít v paneláku 100W kombo na1/3 volume, to chce odvahu :lol:
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
92ChazzyChazz

tak sem vám jen přišel oznámit, že dneska sem si konečně objednal toho Cratea nakonec... díky za rady :wink: aspon to budu mít na koho svíst, když se mi nebude líbit :D

Upset_sk

Re:

Příspěvek od Upset_sk »

Ja rozhodne Fender. Skreslenie neni az tak zle ako hovori dost ludi. Mne sa paci.
Fender Highway One Stratocaster (Upgrade) USA, EPIPHONE Les Paul Standard Plus, Fender Frontman 212R 100w 2008, VOX DA20, Digitech RP150

Sex, Drugs and Rock ´n Roll baby
Horry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Horry »

Na toho Fendera jsem hrál v jedněch hudebninách tady v okolí.
Musím říct, že kombo je velice slušné na tu cenu, čistý zvuk je fakt skvělej a co se týče zkreslení, tak nezní zas tak špatně, jen se s tim člověk musí umět poprat a poštelovat si to tak, aby mu to vyhovovalo.
A když dáte zkreslení plus krabku, tak tim nic nezkazíte, to mi věřte.
Kytara: Dean ML Dime, Vintage SG VS6 Series, Cort G200 strattocaster
Aparát: Randall T2HLe, box Randall RV412A
Kabely: Sommer Cable s Neutrik konektory
Struny: GHS
Trsátka: Dunlop(Tortex 0.88)
wreptile
Bandzone: http://bandzone.cz/ghostface

Příspěvek od wreptile »

Hlavně většina lidi na toho fendra v životě nehrála a jen opičí názory ostatních, zkreslení je na dobré úrovni, aspoň když si ho člověk umí nastavit a nemá shyt kytaru
Kytara: Epiphone SG G400 | Kawai Aquarius s krkem Jackson
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamz Asah »

No není to žádný zázrak, ale pro jemně zkreslené doprovody použitelné. :)

Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
psycho91

Příspěvek od psycho91 »

taky se rozhoduju mezi těmito komby a nvm nvm které si mám vybrat :(
pořád uvažuju o tom jestli nemám koupit crate a na nejakou krabičku se vykašlat nebo si pořídit toho fendera a kdyžtak dokoupit krabičku kdyby se mi to nelíbilo. chci hrát na clean i zkreslený kanál(jak se mi to bude hodit nemusím mít vyloženě clean nebo vyloženě disortion)
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Bacha na ten crate .. je to sice supr apec , ale to skreslení začíná kreslit až někde u čtvrtky volume pod tuhle hranici zní jak digi rp50 fakt děsivý , já mám tu 15 w verzi s 12' reprem a pokoj mi to vytopí krásně , ale večer už prostě nemužu hrát nahlas takže musím hrat po čtvrtku a zní to strašně digitálě , na to bacha !
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Žádnej aparát nezní kvalitně při minimálních hlasitostech... Bohužel.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Nero píše:Žádnej aparát nezní kvalitně při minimálních hlasitostech... Bohužel.
Mluví z Tebe mesa !
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Nuker píše:
Mluví z Tebe mesa !
a ze mě Laney, protože mu sekunduju :D zní to líp jak tranďák i na to pokojové volume 1, ale v obchodě na 4 a na koncertě na 6 to znělo mnohem lépe :wink: :D
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Dark Axel píše:
Nuker píše:
Mluví z Tebe mesa !
a ze mě Laney, protože mu sekunduju :D zní to líp jak tranďák i na to pokojové volume 1, ale v obchodě na 4 a na koncertě na 6 to znělo mnohem lépe :wink: :D
Ted jsem hrál na 2\10 crate 15 a sousedi na mě bouchaj a něco mumlaj , ach jo , nero pujč mi mesu :twisted:
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Nuker píše:
Mluví z Tebe mesa !
Není to jen o lampách, i trandy hrajou potichu naprd... Tím myslím to, když dáš volume na 1/10.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“