dobry den, chtěl bych se zeptat jestli je tu někdo tak ochotný a mohl by mi prosím odposlouchat solo tady z této písničky http://www.youtube.com/watch?v=QcrmtR6OH94
to solo začíná v 2:14 moc děkuju kdyby mi se to nekomu povedlo
a ještě jednou díky
odposlouchání sola
Pravidla fóra
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Hele teď jsem v práci takže na to teď nemám podmínky ani čas, ale chci ti jen říct že odposlouchávat bys měl zkoušet vždycky sám, i kdyby to bylo třeba fakt těžký. Dobrý je si sehnat na tohle audacity a zpomalit si tempo, sice je to pak takový potrhaný ten zvuk ale do určitý míry zpomalení se to celkem dá. Jinak lze taky zpomalit rychlost na polovinu tušim, pak to máš stejně čitelný ten zvuk ale o oktávu níž. Odposlouchávání je hodně dobrý na to aby sis uvědomil kde je jakej tón a automaticky když něco chceš zahrát tak si prostě šáhnul a měls to. Jen taková rada, jinak kapelu ani song neznám, takže ti teď asi nepomůžu. 
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
jo určitě zkusím děkuju za radurasomaso píše:Hele teď jsem v práci takže na to teď nemám podmínky ani čas, ale chci ti jen říct že odposlouchávat bys měl zkoušet vždycky sám, i kdyby to bylo třeba fakt těžký. Dobrý je si sehnat na tohle audacity a zpomalit si tempo, sice je to pak takový potrhaný ten zvuk ale do určitý míry zpomalení se to celkem dá. Jinak lze taky zpomalit rychlost na polovinu tušim, pak to máš stejně čitelný ten zvuk ale o oktávu níž. Odposlouchávání je hodně dobrý na to aby sis uvědomil kde je jakej tón a automaticky když něco chceš zahrát tak si prostě šáhnul a měls to. Jen taková rada, jinak kapelu ani song neznám, takže ti teď asi nepomůžu.