takze beru Vintage
Bach vs Vintage
Pravidla fóra
- white_wolf
- white_wolf
- white_wolf
Tak LP je doma, prvni dojmy jsou velmi dobre...
jedine co se mi nelibi je usazeni znacek na hmatniku a hmatnik mi prijde strasne "suchy", coz se ale spravi nejakym pripravkem
Zvuk (zatim s tovarnimi strunami) naprosto bajecny, ale je pravda ze sem jine LP v ruce jeste nemel, takze nemam s cim srovnavat...
jak jsem bal jestli mi LP sedne, tak sedlo vyborne
ma podobny krk jako moje akustika, takze s tvarem LP naprosta spokojenost...
jedine co se mi nelibi je usazeni znacek na hmatniku a hmatnik mi prijde strasne "suchy", coz se ale spravi nejakym pripravkem
Zvuk (zatim s tovarnimi strunami) naprosto bajecny, ale je pravda ze sem jine LP v ruce jeste nemel, takze nemam s cim srovnavat...
jak jsem bal jestli mi LP sedne, tak sedlo vyborne
...
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
white_wolf píše:Tak LP je doma, prvni dojmy jsou velmi dobre...
jak jsem bal jestli mi LP sedne, tak sedlo vybornema podobny krk jako moje akustika, takze s tvarem LP naprosta spokojenost...
udělej foto
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
- white_wolf
foto az pozdeji, ted tu nemam fotak 
jinak na hmatnik jsem koupil nejake cistidlo od dunlopu, taku vidime co to udela...
struny sem vymenil, akorat meli jen Everley (coz vubec neznam, staly okolo 200,- tak uvidime
). Kazdopadne asi pristi sada budou jedenactky, protoze ty desitky mi na tom LP prijdou takove nejake slabe
Zatim jsem je zkousel jen na sucho, ale chystam se to za chvili zapojit...
jinak na hmatnik jsem koupil nejake cistidlo od dunlopu, taku vidime co to udela...
struny sem vymenil, akorat meli jen Everley (coz vubec neznam, staly okolo 200,- tak uvidime
...
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- white_wolf
nn, neni to sunburst ale vinove cervena, hodne tmava...
kytary sem nezkousel zadne
zkusil sem to naslepo a nastesti jsem mel stesti
)
stale mi prijde ze hraje paradne i s novymi strunami, ale abych pravdu rekl nepozoruji v porovnani s tovarnimi nejky vyrazny rozdil...mozna by mohl byt nizsi dohmat, ale s tim si casem pohraju...
kytary sem nezkousel zadne
stale mi prijde ze hraje paradne i s novymi strunami, ale abych pravdu rekl nepozoruji v porovnani s tovarnimi nejky vyrazny rozdil...mozna by mohl byt nizsi dohmat, ale s tim si casem pohraju...
...
Tenhle nákup Ti můžu jen posvětit, mám úplně stejnou, dokonce i barvou. Mám ji přez rok a nemůžu si stěžovat. Struny jsem zkoušel .10 i .11 a nakonec tam mám .10, ten zvuk mi přijde lepší. Jediný co mi vadilo byly mechaniky, ne že by nedrželo ladění, ale nebyly nejpřesnější a po čase na nich začaly drnčet kolíčky, tak jsem je vyměnil za zámkový Gotohy. A teď už mi na ní nic nechybí. Tak ať to hraje!
Vintage Kytara
koupil jdem kytaru vintage ale musím napsat také zápory.Ladící mechanika drnčí.nelze dotáhnout.to samé kobylka která ja, made in korea.žádný Vilkinson bohužel.problem je že na kobylce je ukotven drátek co drží šroubky na ladění a ten také drnčí.pražcoví drát ,docela měký.mám kytaru týden a drat je místy vytlačený uvydíme dále tak že mám obědnanou mechaniku GOTOH japan tak vyměním.jinak kytara ladí za tu cenu to nebude tak nejhorší nástroj.zase napíši mějte se ahoj.
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vintage Kytara
A můžeš napsat co za model jsi koupil ? Oni totiž mají u Vintage takové levnější modely s horším HW.Petr7118 píše:koupil jdem kytaru vintage ale musím napsat také zápory.Ladící mechanika drnčí.nelze dotáhnout.to samé kobylka která ja, made in korea.žádný Vilkinson bohužel.problem je že na kobylce je ukotven drátek co drží šroubky na ladění a ten také drnčí.pražcoví drát ,docela měký.mám kytaru týden a drat je místy vytlačený uvydíme dále tak že mám obědnanou mechaniku GOTOH japan tak vyměním.jinak kytara ladí za tu cenu to nebude tak nejhorší nástroj.zase napíši mějte se ahoj.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
- white_wolf
Přesně tak... s Vintagem se spokojen. Je teda pravda, že dělají 2 serie - "levnější Vintage Electric" a "dražší Vintage Advance", ale na všech by měli bejt Wilkinsny
Co máš za model?
Co máš za model?
Vintage AV2SGB Tele, Epiphone Strat, Jolana Alfa
VOX Valvetronix VT100 Head
Home made box 212, 112
http://seltudymeldudy.rajce.idnes.cz/Box/
VOX Valvetronix VT100 Head
Home made box 212, 112
http://seltudymeldudy.rajce.idnes.cz/Box/
myslíte,že jsou ty BaChy hodně znatelně horší?O komplet výměně HW sem stejně přemýšlel. Chci to totiž vyměnit na svym SG,tak bych koupil kvalitní HW,nastrkal ho do BaCHa a z BaCha by to šlo do SG...Sice si ten Stagg nezaslouží sebemenší vylepšení,ale chci ho udělat hezkej a někam pověsit na zeď...Tak to asi i Stagg s těma kytarama myslel.Protože hrát se na to nedá.
Stagg SG + Guitar Rig 3
Re: Vintage Kytara
Taky mně drnčela mechanika. Dva plastové čudliky:-) byly špatně naražené na osičkách. Stačilo je trochu přitlačit, pro jistotu zakápnout vteřiňákem a bylo po problému.Petr7118 píše:koupil jdem kytaru vintage ale musím napsat také zápory.Ladící mechanika drnčí.nelze dotáhnout.to samé kobylka která ja, made in korea.žádný Vilkinson bohužel.problem je že na kobylce je ukotven drátek co drží šroubky na ladění a ten také drnčí.pražcoví drát ,docela měký.mám kytaru týden a drat je místy vytlačený uvydíme dále tak že mám obědnanou mechaniku GOTOH japan tak vyměním.jinak kytara ladí za tu cenu to nebude tak nejhorší nástroj.zase napíši mějte se ahoj.
Kopie Ibanez RG-handmade, Vintage LP V100TSB, Vintage VS6 SG GH, ADA MP1 Classic, Fender G-DEC Junior