zdravím, dnes sem nahrál takovou kravinku, zatím je to ve vývojové fázi, nechal sem se inspirovat legendární kapelu limp bizkiiit , zatím tam jsou jen dvě kejtry a bicí, takže je to takové suché, ale hodlám tento song ( jako jeden z mála ) dotáhnout do konce
k píše:zdravím, dnes sem nahrál takovou kravinku, zatím je to ve vývojové fázi, nechal sem se inspirovat legendární kapelu limp bizkiiit , zatím tam jsou jen dvě kejtry a bicí, takže je to takové suché, ale hodlám tento song ( jako jeden z mála ) dotáhnout do konce
k píše:zdravím, dnes sem nahrál takovou kravinku, zatím je to ve vývojové fázi, nechal sem se inspirovat legendární kapelu limp bizkiiit , zatím tam jsou jen dvě kejtry a bicí, takže je to takové suché, ale hodlám tento song ( jako jeden z mála ) dotáhnout do konce
majkie píše:dneska sem poprve zkousel nahravat pres svuj zoom g2.1u a musim se s vama podelit o tudle kravinu co sem nahral okamzite po zprovozneni nahravani pres usb, nedavam to sem kuli ty nahravce, je to jen co me prvni napadlo ze bych nahral za 2 minuty ale kuli tomu jak sem unesenej z toho jak je to snadny a jak to zni slusne i bez poradnyho nastaveni:)
nevim jak to zhodnotit protoze tenhle typ muziky ani nehraju ani neposloucham, ale muzu rict to, ze to zkresleni mi moc nelahodilo ale je to proste co zoom dal
No hlavně je to jenom taková nahrávka brnkání, moc skladba to není a i na zoomu jde natočit hezké zkreslení občas já mám G1čku... musíš si s tím víc pohrát... točit kolečkama jako divý...
jj to zadna cela skladba neni, je to zacatek no remorse a do toho impro-prase-solo a krouceni vubec neprobihalo, jen prvni nastaveni co me napadlo, stejne sem z toho mel radost, jak je to easy a zni to hned "z krabice" docela slusne
znělo by to více Borlandovsky s delayem, čistý motiv se mi zas tak moc nelíbí, každopádně ten zkreslený riff je super moc pěkné (nevím proč, ale ta zkreslená část mi připomíná song Boiler)
tak dík to K: nojo bicí jsou to první které jsem kdy dělal zkusim to jeste dovylepšit holt sem spíš kytarista díky za komenty
jinak vsechno jsem nahrával přes PODxt a bicí jsou VSTplugin a text mi napsal a poslal jeden človíček skrze youtube.com a mastering jsem taky delal poprve vzdycky jsem nahraval jen jednu elektriku do backingu tam to bylo snadne nebo akusticky zpev + kytaru dohromady no
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
http://www.box.net/shared/fxhmthoqcz tak snad to nebude nuda, je to ještě takovej koncept, ale snad se vám to bude líbit. Je to Born Under a Bad Sign od Jimiho. Mám tam nějaký nejasnosti a přehmaty tak sorry no. možná sem měl ubrat trochu gainu pomocí volume na kytaře, ale tak aspoň byla sranda konečně jsem našel dobrý nastavení toho fuzzu a tubescreameru dohromady, fuzz první s volume na 3/4 a fuzzem na +- polovině, potom ten Phantom OD naplno všechno (kromě volume teda).
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
heej dost dobře koukám že mi se tady ohodnotíme navzájem sami a ostatní se ani nezůčastněj jedinou výtku bych měl snad ještě trochu plynulejší to ke konci takový to sólování, snad víš co myslim Edge tam podle mě plynuleji přechází mezi jednotlivejma tónama, jinak je to fakt dobrý, ten pod hraje fakt pěkně. Připadá mi že tu rytmickou část tam "zasekáváš" trochu jinak taky (takový to tlumení, víš co myslim), což je alespoň pro mě +, zní to trochu jinak, víc pupackovsky.
rasomaso píše:heej dost dobře koukám že mi se tady ohodnotíme navzájem sami a ostatní se ani nezůčastněj jedinou výtku bych měl snad ještě trochu plynulejší to ke konci takový to sólování, snad víš co myslim Edge tam podle mě plynuleji přechází mezi jednotlivejma tónama, jinak je to fakt dobrý, ten pod hraje fakt pěkně. Připadá mi že tu rytmickou část tam "zasekáváš" trochu jinak taky (takový to tlumení, víš co myslim), což je alespoň pro mě +, zní to trochu jinak, víc pupackovsky.
hih díky za postřehy, to solo beru ja sem spíš akordovej hráč takže s nim budu jeste par dni zapasit nez bude sedet rytmicky a bude plynulé, ono s tim delayem to musi sedet naprosto presne na doby a pocet tonu nesmi byt ani o jeden min ani vic jinak je to vis kde
a ta rytmicka cast, ten riff s tlumeni to mi taky prijde ze to hraju jinak, zrejme ma na ten riff trosku jinak nastavenej cas delaye nez já... a zatim jsem nezjistil presne jakej, ja tam mam klasicky 1/8 s tečkou no, musim to pilovat hraju to chvilku teprve zatim cusik
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
http://www.box.net/shared/uv7xu8dylf tak opět takové večerní nahrávání nakonec jsem tu ruku trochu rozcvičil, jsou to Alice In Chains a teď si du dát pizzu s mandarinko-maracujo-mangovým džusem. Už jste někdy pili mandarinko-maracujo-mangový džus?
rasomaso píše:http://www.box.net/shared/uv7xu8dylf tak opět takové večerní nahrávání nakonec jsem tu ruku trochu rozcvičil, jsou to Alice In Chains a teď si du dát pizzu s mandarinko-maracujo-mangovým džusem. Už jste někdy pili mandarinko-maracujo-mangový džus?
Chceš mě zabít
Z okna pomalu vidím na plzeňskej pivovar
pavel68 píše:Chceš mě zabít
Z okna pomalu vidím na plzeňskej pivovar
Vypadá to jak takovej ten klasickej mulťák, akorát že průzračný a o hodně lepší. Chutná to jak taková ta šťávička co popíjej libový frajírci na místních diskoškách ale má to 0 % alkoholu, takže si to na nic nehraje.
rasomaso píše:http://www.box.net/shared/uv7xu8dylf tak opět takové večerní nahrávání nakonec jsem tu ruku trochu rozcvičil, jsou to Alice In Chains a teď si du dát pizzu s mandarinko-maracujo-mangovým džusem. Už jste někdy pili mandarinko-maracujo-mangový džus?
Raso,prosímtě nalaď si kytaru, to trhá uši
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku) Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40