Zvuk nejde zkreslit - Kombo nebo snímač ?

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

To já taky, jako afekt, ale mám to na šroubky, protože baterka v EMG vydrží mrtě dlouho takže mě to šroubování jednou za uherák nerozhází... ale to jak to má Crowley je mazáckej způsob, Hetfield to má na pár elektrikách od Gibsona kam si šupnul aktivní elektro... a navíc když jsem byl naposled u kytaráře tak přesně tohle instaloval do jednej basy...
pupik.m
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupik.m »

Zdravim, rád bych tedy navázal.Zkusil jsem tedy ve zkušebně snímače, jak EMG tak původní...Původní kreslí víc, než EMG...Doma hraju přes kotoučák, na kterým jsou "rafičky" (nevim jak to přesně popsat, prostě rafičky so ukazujou výkon)...No, ten EMG sice ukazuje víc než originál snímač, avšak originlní snímač hraje hlasitěji než EMG...Kombem to není, je to odzkoušeno na více kytarách na kterých funguje v pořádku...Nemůže být problém v snímači samostném? (myslím ten EMG)...můj další dotaz je ten, jak mít v kytaře EMG aktriv a originál pasiv aby mi to fungovalo v pohodě ?
Epiphone SG Special + EMG 81

Obrázek
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Počkat - ty máš v kytaře jeden aktiv a jeden pasiv?

Jak to máš s baterkou? Je nabitá?

Máš všechno dobře spájené?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

a jak mas ten aktiv daleko? ne ze bych byl nejaky privrzence, obdivovatel a znalce aktivnich snimacu, ale pokud vim, tak se aktivy davaji pekelne blizko strun... tak ho zkus hodit bliz... aby byl treba milimetr do strun
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

qwer píše:a jak mas ten aktiv daleko? ne ze bych byl nejaky privrzence, obdivovatel a znalce aktivnich snimacu, ale pokud vim, tak se aktivy davaji pekelne blizko strun... tak ho zkus hodit bliz... aby byl treba milimetr do strun
Tak tak - i přes ve výsledku vysoký výstup mají aktivy o hodně slabší magnety než pasivy, tudíž je fakt chce hodit hodně blízko.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
pupik.m
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupik.m »

Baterka je tam nová...ohledně té vzdálenosti od strun, snímač mam tak milimetr od strun...spájené to mam dobře, dělal jsem to dvakrát a všechno bez změn...

Obrázek
pupik.m
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupik.m »

Problém vyřešen.A vásledek ?...Aktiv a pasiv v jedný kytaře...Nevim jak ale ten pasiv rušil aktiv.Včera jsem zkusil vyndat pasiv, došel s tim do zkušebny, a všechno funguje jak má.

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“