sekce "SMETÍ" pro nováčky na fóru.... :?:
sekce "SMETÍ" pro nováčky na fóru.... :?:
Měl bych takovej nápad. Jestli se setká s kladným ohlasem tak by to mohl admin zařídit.
Napadlo mě tady vytvořit jednu kategorii např "smetí" kde by si mohli nováči vyzkoušet jak se vkládají fotky, odkazy a další. Prostě si tam můžou vyzkoušet to jak to tady funguje.
Občas se stává, že někdo neví jak vložit třeba fotku a založí kvůli tomu naprosto zbytečný téma třeba sekci kytary, baskytary nebo tak.
Myslím, že mě snad všíchni chápete co tím myslím.
Pište názory na tuhle věc. Dík...
Napadlo mě tady vytvořit jednu kategorii např "smetí" kde by si mohli nováči vyzkoušet jak se vkládají fotky, odkazy a další. Prostě si tam můžou vyzkoušet to jak to tady funguje.
Občas se stává, že někdo neví jak vložit třeba fotku a založí kvůli tomu naprosto zbytečný téma třeba sekci kytary, baskytary nebo tak.
Myslím, že mě snad všíchni chápete co tím myslím.
Pište názory na tuhle věc. Dík...
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
toho "smetí" jsem se lekla, ale určitě bych byla pro, a jen navrhla třeba míň smetišťově znějící "pískoviště" nebo tak...
...i když na pískovišti se taky najde leccos, ehm...
...i když na pískovišti se taky najde leccos, ehm...

kytarová škola - pojeďte!
týden nebo víkend na horách s kytarama, večírky až do rána, s akustikou i elektrikou
jo tak to smetí bylo první co mě napadlo
Samozdřejmě na názvu nezáleží... Ale myslím, že by to bylo fajn
Vytvořit tam jeden topic kde všechno popsat s dát tam obrázky jak se to dělá. Pak v něm zakázat odpovědi, aby tam nebyl zbytečnej bordel. Když si někdo registruje tak by u tam skočil odkaz na tenhle "začátečnický kurz" a hned by byl v obraze. A mohl si to beztrestně vyzkoušet...
Vytvořit tam jeden topic kde všechno popsat s dát tam obrázky jak se to dělá. Pak v něm zakázat odpovědi, aby tam nebyl zbytečnej bordel. Když si někdo registruje tak by u tam skočil odkaz na tenhle "začátečnický kurz" a hned by byl v obraze. A mohl si to beztrestně vyzkoušet...
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
...jo, ten název byl jenom nápad
ale tuhle sekci určitě jo... a odpovědi ať si tam kdo chce dává, ale ať je hlavně nevyžaduje

Naposledy upravil(a) jana dne 13.05.2007 20:53, celkem upraveno 1 x.

týden nebo víkend na horách s kytarama, večírky až do rána, s akustikou i elektrikou
Dobrý nápad, zastávám se názvu Pískoviště, běžně se tak tomu říká třeba na Wiki systémech a tak.
Epiphone LP Standard + Hocke VMH284
Nějaký efekt mezi to? Děkuji, mně stačí kabel ;o)
Let's Jam Contest
Nějaký efekt mezi to? Děkuji, mně stačí kabel ;o)
Let's Jam Contest
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já sem taky pro alespoň nebude milion zbytečnejch témat! 
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com

Jejda já jsem si toho ani nevšíml. Sám nevím jak to dělám. Asi nějaká dobrá aura či co....jana píše:hele, aivn řekne a už je hotovo...
http://forum.kytary.cz/viewforum.php?f=22
aivne, jak to děláš?
Žě bych zase něco vymyslel. No měl bych ještě jeden nápad. Napadlo mě to včera jak jsme řešili ten koncerty v Brně....
Akorát nevím jestli to říct, aby mě nezačali nemít rádi...
tak když je to vyřešený, snad si můžu dovolit OT... (a omlouvám se, vlezla jsem na chat, že se tam necháš nalákat - podařilo se, ale blbec jsem si mezitím šla dělat večeři a prošvihla jsem tě...)aivn86 píše:Žě bych zase něco vymyslel. No měl bych ještě jeden nápad. Napadlo mě to včera jak jsme řešili ten koncerty v Brně....
Akorát nevím jestli to říct, aby mě nezačali nemít rádi...
co že to mělo být?

Tak jsem napsal do Pískoviště. jeden návod jak vložit obrázky. Jestli jde zařídit, aby se za 7 dní nesmazal tak by to bylo supr. No a když to nepůjde tak o nic nejde. Aspoň jsem si zkusil vložit pár obrázků 
např...wikxzen píše:Dejte tu "Psychiatrii" a lidi si tam muzou psat o vsem moznem rovnou ... prej piskoviste ... kdo to ziv na forech videl ...
http://www.tanec.net/viewforum.php?f=1