Neodkouřím PC?

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
jakuma
Kontaktovat uživatele:

Neodkouřím PC?

Příspěvek od jakuma »

Když vrazím výstup multiefektu Digitech do zvukovky? ...vím že asi nééé, ale mám blbou zkušenost s výstupm z mého komba (Peavey 30 W) ... monitor šílel jak sibiřan na rovníku a linul se i menší kouř (doteď nevím jestli z komba nebo zvukovky) ....zvukovku mám integrovanou, tak přecejen se radši zeptám
Adonis, Peavey 30W, Digitech RP 200
mrkendy

Příspěvek od mrkendy »

No jestli to napojis do line out na efektu (jestli ho teda ma) tak by melo bejt vsechno v cajku.. Jestli nema tak metoda pokus-omyl :lol: IMHO by se nemelo nic stat..
Naposledy upravil(a) mrkendy dne 24.01.2009 15:25, celkem upraveno 1 x.
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Když line out z efektu dáš do line in na zvukovce (modrá zdířka) tak to musí fungovat. Jediný co, se může stát, že budeš mít efekt moc nahlas tak to nebude brát dobře, ale když to ztlumíš tak by to mělo bez problémů fungovat.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Re: Neodkouřím PC?

Příspěvek od pupack »

jakuma píše:Když vrazím výstup multiefektu Digitech do zvukovky? ...vím že asi nééé, ale mám blbou zkušenost s výstupm z mého komba (Peavey 30 W) ... monitor šílel jak sibiřan na rovníku a linul se i menší kouř (doteď nevím jestli z komba nebo zvukovky) ....zvukovku mám integrovanou, tak přecejen se radši zeptám
do line in v pohode, jenom začni se ztlumenym zvukem jak na efektu tak treba i u line in v Pc a postupne pridavej.. chranism tim hlavne repro :)
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamz Asah »

No já půl roku hrál na repráky přes kompla a potom jsem je hned vyhodil ... :lol:

Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“