Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

vikicek píše:No mezi náma možná taky pude z domu .. chtěl bych nějakou lampičku. Možná blackheart plus krabičky .. ale ještě se uvidí, ten prcek hraje fakt dobře oproti těm levnějším patnáctkám :)
hraje velice dobře sám o sobě, s tím jsem byl fak spokojenej... jen když jsem potřeboval jiné zvuky, tak se mi nesnesl s žádnou krabkou a ani s PODxt a to už fakt přehnal :lol: :lol: škoda ho, lampičku bych taky moc rád, asi začnu sázes sportku :D
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

pupack píše:rasomaso: mě to tak nepřišlo, jen jsem se snazil prijit na kloub tomu proc by to tak mohlo pro nekoho znit, co jsi tam mel za efekty? mozna univibe to trosku ladi jinac, tak jako chorus trebars
hehe univibe ani žádnej jinej vibe zatím nemám, to ještě nějakou chvilku potrvá :) ale jako je možný že jsem měl celou kejtru trochu hnutou někam, ono totiž spoustu backingů přes který poslední dobou hraju není přesně v tý daný tónině, často jsou všechny třeba tak o 1/4 půltónu jinak nebo podobně, většinou je to tim že je to origo audio a akorát vytažená kytara a tehdy ladičky moc nefrčely :twisted: takže jak říkám je možný že to bylo někam trochu šoupnutý a lidi s lepším sluchem to poznaj, jako kytaru bych řek že celkem naladim ale určitě to není tak přesný jako s nějakou profi ladičkou. No to je jedno...

Jinak U2... tos nahrával nový a na férovku před kamerkou nebo zas na playback? :lol: ale jako dobrý to bylo i minule, takže to už jsem okomentoval. Co se týče Nothing Else Matters tak občas je to tam trochu jinak načasovaný tak to s tou druhou kytarou zní trochu divně když se "neshodnete" jinak dobrý po 2 měsících. :)
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

rasomaso píše:
pupack píše:rasomaso: mě to tak nepřišlo, jen jsem se snazil prijit na kloub tomu proc by to tak mohlo pro nekoho znit, co jsi tam mel za efekty? mozna univibe to trosku ladi jinac, tak jako chorus trebars
hehe univibe ani žádnej jinej vibe zatím nemám, to ještě nějakou chvilku potrvá :) ale jako je možný že jsem měl celou kejtru trochu hnutou někam, ono totiž spoustu backingů přes který poslední dobou hraju není přesně v tý daný tónině, často jsou všechny třeba tak o 1/4 půltónu jinak nebo podobně, většinou je to tim že je to origo audio a akorát vytažená kytara a tehdy ladičky moc nefrčely :twisted: takže jak říkám je možný že to bylo někam trochu šoupnutý a lidi s lepším sluchem to poznaj, jako kytaru bych řek že celkem naladim ale určitě to není tak přesný jako s nějakou profi ladičkou. No to je jedno...

Jinak U2... tos nahrával nový a na férovku před kamerkou nebo zas na playback? :lol: ale jako dobrý to bylo i minule, takže to už jsem okomentoval. Co se týče Nothing Else Matters tak občas je to tam trochu jinak načasovaný tak to s tou druhou kytarou zní trochu divně když se "neshodnete" jinak dobrý po 2 měsících. :)
s tim backingem mas pravdu to me nikdy nenapadlo, ono vubec to frekvencni odstraneni kytary a ruzny filtry tomu daj zabrat.

jinak UTEOTW je nahrane zvlast audio a potom dotočené video (aby bylo videt jak to hraji) - jelikož na solo je třeba jiné nastavení delaye a můj POD neumi dozvuk při přepnutí presetu, coz me dost stve :( ze to usekne holt az budou prachy bude Line6 M13 a ta to umí ;)
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
misadlouhy

Příspěvek od misadlouhy »

Tady je pocta ašské skupině Ježkovo voči, která dřela, zkoušela, hulila, vystupovala v nalíčení ala Kiss a rozpadla se potom co zpěvák spáchal v 17ti sebevraždu - před víc než 10ti lety.. chodil jsem na jejich zkoušky a jeden z riffů co mi utkvěl v paměti jsem aspoň v nějaké podobě uložil do téhle mp3ky. Chybí tomu klávesy, zpěv, bicí... ani nevím jak se píseň jmenovala.. jestli "Maminko, umřelo ti miminko" nebo nějak jinak. Jo kluci kdybyste nepřestali hrát tak byste byly nejlepší a já bych se k vám schutí přidal.

http://www.edisk.cz/stahni/28701/test02 ... .97MB.html
Norman ST 40 folk
Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

Red Hot Chili Peppers - Fortune Faded Cover

Příspěvek od Adamz Asah »

Tady jsem vytáhl hudbu z videa, ktere jsem chtel dat na YT, ale YT mi po 6-ti hodinovém uploadovaní oznámilo, že nemám práva používat obsah patřící Warner Bros Music. Takže tady alespoň kvalitní audionahrávka ...

Hraju tam jen elektriku.
Akustika v originále v refrénu je trošku hlasitější, takže aby vás to nezmátlo. 8)

http://www.box.net/shared/va8dvkkbp0

Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
pupack
Kontaktovat uživatele:

Re: Red Hot Chili Peppers - Fortune Faded Cover

Příspěvek od pupack »

Adamz Asah píše:Tady jsem vytáhl hudbu z videa, ktere jsem chtel dat na YT, ale YT mi po 6-ti hodinovém uploadovaní oznámilo, že nemám práva používat obsah patřící Warner Bros Music. Takže tady alespoň kvalitní audionahrávka ...

Hraju tam jen elektriku.
Akustika v originále v refrénu je trošku hlasitější, takže aby vás to nezmátlo. 8)

Dobrý, neznam to tak nevim jestli to hrajes tak jak to má být ale znít to v pohodě.. jenom škoda ze se to sklada defacto ze dvou opakujících se částí, to brnkání a refren :) jinak co ten youtube? asi si mel u toho videa nekde ve vlastnostech ze majitel prav je Warner Bros :D :D to si tam daval nejaky klip nebo nahravku sebe? divne :) doufam ze mi nesmazou moje videa hehee
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

misadlouhy píše:Tady je pocta ašské skupině Ježkovo voči, která dřela, zkoušela, hulila, vystupovala v nalíčení ala Kiss a rozpadla se potom co zpěvák spáchal v 17ti sebevraždu - před víc než 10ti lety.. chodil jsem na jejich zkoušky a jeden z riffů co mi utkvěl v paměti jsem aspoň v nějaké podobě uložil do téhle mp3ky. Chybí tomu klávesy, zpěv, bicí... ani nevím jak se píseň jmenovala.. jestli "Maminko, umřelo ti miminko" nebo nějak jinak. Jo kluci kdybyste nepřestali hrát tak byste byly nejlepší a já bych se k vám schutí přidal.

http://www.edisk.cz/stahni/28701/test02 ... .97MB.html
no :) nevim co k tomu rict.. ja nevim no je to nehotova vec, jakysi riff, libi se mi zvuk te prvni kytary ale jinak tezko na tom neco hodnotit no :) ja sem holt na ty "komplexnejsi" veci :) takovych napadu si denne clovek muze nahrat nekolik no :)
Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

Re: Red Hot Chili Peppers - Fortune Faded Cover

pupack píše:
Adamz Asah píše:Tady jsem vytáhl hudbu z videa, ktere jsem chtel dat na YT, ale YT mi po 6-ti hodinovém uploadovaní oznámilo, že nemám práva používat obsah patřící Warner Bros Music. Takže tady alespoň kvalitní audionahrávka ...

Hraju tam jen elektriku.

Dobrý, neznam to tak nevim jestli to hrajes tak jak to má být ale znít to v pohodě.. jenom škoda ze se to sklada defacto ze dvou opakujících se částí, to brnkání a refren :) jinak co ten youtube? asi si mel u toho videa nekde ve vlastnostech ze majitel prav je Warner Bros :D :D to si tam daval nejaky klip nebo nahravku sebe? divne :) doufam ze mi nesmazou moje videa hehee
No na Youtube nějak zjistili, že v tom mám zakomponovanou písničku od Red Hot Chili Peppers a že na to nemám právo ....
Naposledy upravil(a) Adamz Asah dne 25.01.2009 14:21, celkem upraveno 3 x.

Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Misadlouhy: máš to nějaký přebuzený chlape :D a taky škoda že tam není "zbytek kapely" jaksi, ale jo jinak dobrá písnička :) 8)

Adamz Asah: v těch akordech okolo 1:20 tam je trošku bordel, není moc rozeznat co hraješ, jak říkám chce to pořádnej apec. :twisted: Né hele dobrý to bylo. :)

Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

rasomaso píše:Misadlouhy: máš to nějaký přebuzený chlape :D a taky škoda že tam není "zbytek kapely" jaksi, ale jo jinak dobrá písnička :) 8)

Adamz Asah: v těch akordech okolo 1:20 tam je trošku bordel, není moc rozeznat co hraješ, jak říkám chce to pořádnej apec. :twisted: Né hele dobrý to bylo.
No ono to nejde rozeznat ani na originálu podle mě, valí tam přes distortion celé akordy :)

pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

ja vim, zase U2 ale ten novej single co vysel pred par dny jsem proste musel zkusit nahrat :D :D

http://cz.youtube.com/watch?v=8IiFSNDDIMY&fmt=18
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

pupack píše:ja vim, zase U2 ale ten novej single co vysel pred par dny jsem proste musel zkusit nahrat :D :D

http://cz.youtube.com/watch?v=8IiFSNDDIMY&fmt=18
hehe ja si rikal co ma bejt ten soundtest :D no hele kdyz tak teda milujes kritiku, tak zkus ty prsty min "soupat" po tom hmatniku, uvolni je kdyz jedes nekam... :lol: takovej ten soupavej zvuk... :D
Jo a to tam mas vpravo furt jeste stromecek ne? koukej ho odstrojit a uklidit! :lol: pokud to bylo moc kritiky nebo mimo misu tak se predem omlouvam :P

pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

to rasomaso: :DD nojo soupání to musim odstranit - jeden z mojich zlozvyků ktere jsem podcenil :)

... tyjo stromecek porad mam no sem linej ho uklidit, chybi mi tady holt zenska ruka :D :D vis kolik tam je ozdob, hruza :D
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Hele jako nemaž to :?
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

vikicek píše:Hele jako nemaž to :?
je ja to tam dal jenom kvuli tady hodnoceni az bude backing udelam poradnej cover, stejne sem tam mel blbe ten hlavni riff :) tak priste
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

A co že sem nehodíš svůj novej pokus? :D (pšššt http://www.youtube.com/watch?v=3YBqNbV11Pc)
Někdo ti tam dal jednu hvězdičku, máš svého osobního hatera, blahopřeji. :lol:
(nejsem to já 8) )

Btw už jsem vyřešil ten problém s laděním, byly to oktávy na starejch strunách. Nevim jestli je to normální, ale poslední dvě sady strun mi to udělaly - jak začnou plesnivět tak se nějak roztáhnou nebo co a už se to ani nedá nastavit (třeba na tenkym E, jsem zjistil že mi to neladí ještě vo hafo když to dám na mezní polohu kamene). Tak jsem vytáh nový Snake Oily od Carstena :lol: a už to ladí. Nevim čim to je, dyť délka struny je stejná ne? Ale jak řikám, už druhá sada za sebou to samý. (různý značky) :shock: :roll:

pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

rasomaso píše:A co že sem nehodíš svůj novej pokus? :D (pšššt http://www.youtube.com/watch?v=3YBqNbV11Pc)
Někdo ti tam dal jednu hvězdičku, máš svého osobního hatera, blahopřeji. :lol:
(nejsem to já 8) )

Btw už jsem vyřešil ten problém s laděním, byly to oktávy na starejch strunách. Nevim jestli je to normální, ale poslední dvě sady strun mi to udělaly - jak začnou plesnivět tak se nějak roztáhnou nebo co a už se to ani nedá nastavit (třeba na tenkym E, jsem zjistil že mi to neladí ještě vo hafo když to dám na mezní polohu kamene). Tak jsem vytáh nový Snake Oily od Carstena :lol: a už to ladí. Nevim čim to je, dyť délka struny je stejná ne? Ale jak řikám, už druhá sada za sebou to samý. (různý značky) :shock: :roll:

hehee nojo mam na youtube pár nepřátel, to je život :D ale 16ti letý fanynky mě vždycky podržej :D :D :D btw to video uz jsem sem daval ale do sekce zpev ;)

jinak ty oktávy to je peklo ja musim zaklepat vsechno mi drží celkem obstojne na mem stratu, ale je fakt že kvalita některých strun i značkových je dost hrozna co jsem si už zažil, ja sem věrný fy Rotosound, ruční práce 11ky a drží jak přikovaný, ty používáš tremolo nebo máš bloklou kobylu?
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

nepoužívám tremolo ani nemám bloklou kobylu :D

k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od k »

brý večer :) nedávno sem složil takovou romantickou slátaninu, snad se zalíbí, zatím není hotová, občas mimo rytmus, co už :D a na konci to sólo, přemýšlím že na něj hodím kvákadlo ať to má grády xD
tedy betaverze zde
http://share-rapid.com/stahuj/69345/spleen.mp3
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

k píše:brý večer :) nedávno sem složil takovou romantickou slátaninu, snad se zalíbí, zatím není hotová, občas mimo rytmus, co už :D a na konci to sólo, přemýšlím že na něj hodím kvákadlo ať to má grády xD
tedy betaverze zde
http://share-rapid.com/stahuj/69345/spleen.mp3
Stahovani je jenompro prihlaseny cypy, hod to nekam jinam romantiku:D
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“