pickguard
Pravidla fóra
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
pickguard
čau, mám takový dotaz, nedal by se někde sehnat pickguard na strata plný? bez výřezů? chtěl bych vyměnit S-S-S za H- -H tak bych byl rád za plný pickguard bez děr a že bych si to vyřezal...popř jestli se to někde řešilo tak sry, ale nenašel jsem to
u sollera je vše 
http://www.sollerguitars.com/obchod/ind ... search=766
ke konci stránky je i cerny i bily
http://www.sollerguitars.com/obchod/ind ... search=766
ke konci stránky je i cerny i bily
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
jj vemeš cedulu nehas vodou ani pěnovými přístroji a je toDrobák píše:Nebo si ho udělej sámneni to nic nákladnýho....
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
a nevíte jestli by nešel udělat pickguard někdě na zakázku? třeba airbrushem, nebo prostě nějak tam nastříkat nějaký motiv, popř obrázek. Nevím jak bude vypadat zde:

jako černý pickguard čistý...nebo nějaká verze jak si ten pickguard vylepšit, jednu dobu jsem měl na pickguardu nalepenou anglickou vlajku vyrobenou ze samolepících folií, ale časem (asi po roce) se to odlepovalo (jak jsem o to škrkal) takže šel by nějaký nástřik?
edit: přijde mi že ty cedule budou dost slabý na pickguard, myslím si že by to chtělo tluštší plast

jako černý pickguard čistý...nebo nějaká verze jak si ten pickguard vylepšit, jednu dobu jsem měl na pickguardu nalepenou anglickou vlajku vyrobenou ze samolepících folií, ale časem (asi po roce) se to odlepovalo (jak jsem o to škrkal) takže šel by nějaký nástřik?
edit: přijde mi že ty cedule budou dost slabý na pickguard, myslím si že by to chtělo tluštší plast
- caroline22
- Kontaktovat uživatele: