Reproduktory 5.1

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
Nik 555

Reproduktory 5.1

Příspěvek od Nik 555 »

Zdarec kolegové.. Doma mě zlobí zvuk z mích beden. Když dam kytaru víc nahlast tak bedny duní/praskají. Budˇje to prostě ňáký odpálený nebo to je prostě blbej "sh*t" od geniuse: http://www.alza.cz/reproduktory-genius- ... d80918.htm

Asi se na tomto názoru schodnem co? :lol:
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Když dáš kytaru víc nahlas tak ti to bude dělat na všech reprákách tohodle typu. Nemusejí to být až tak špatné bedny, ale není to kytarový apaprát. A podle mě se ti při vyšší hlastosti z kytary překrmí předzesilovač a už to prostě nebere takže to kreslí a chrčí apod. Mě to doma dělá taky, když jsem neměl kombo na cvičení tak jsem basu dal vždycky do zesilovače tesla co mám v pokoji a chovalo se to stejně. Takže jediná rada je pořídit si kombo z bazaru za 1000 a máš klid.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

Jo, aivn má pravdu, mám taky stejný problém, vyřešit se to dá kombem, a nebo nějakou lepší studiovou zvukovkou nejlépe asi od M-Audia.

Jinak ty bedny mám taky a není to žádný sh*t, hraje to moc dobře, některé kousky za 8 000 by se vedle toho mohly stydět
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
Nik 555

5.1

Příspěvek od Nik 555 »

Zvukárnu mam v plánu kupovat novou mam na mysli "Lexicon Lambda" tak doufám že budu spokojenej.. :D
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“