No, vzhledem k tomu, že Creative je hlavně karta specializovaná na kvalitní multikanálový VÝSTUP (Gaming, DVD) Tak bych doporučoval Lambdu, neznám tu značku, ale od popisu vypadá docela slušně, navíc vypadá to že je to vážně studiová karta, takže za mě LAMBDA
Předpokládám, že ti jde asi o nahrávání, a takové ty kraviny kolem, že?
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku) Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Lambda je karta určená k nahrávání. Má kvalitní převodníky, předzesilovače, latenci, vstupy, který se použivají v audio technice(XLR,velký jacky, apod). Má ovládání, který ti to nahrávání dokáže velice zjednodušit. Je stabilní a určená pro home recording. Tyhle karty se prostě vůbec nedají srovnávat. Je to úplně jiná liga. Ani ne tak liga jak úplně jinej sport.
Je to jako kdyby jsi srovnával auta. Trabat tě taky odveze přes půl světa, ale není na to prostě stavěnej. To si raději koupím auto na dálkový cestavotání. Takže nějaký BMW. Ale obě jsou vlastně auta, že? Tak jako obě jsou zvukové karty.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
aivn86 píše:Lambda je karta určená k nahrávání. Má kvalitní převodníky, předzesilovače, latenci, vstupy, který se použivají v audio technice(XLR,velký jacky, apod). Má ovládání, který ti to nahrávání dokáže velice zjednodušit. Je stabilní a určená pro home recording. Tyhle karty se prostě vůbec nedají srovnávat. Je to úplně jiná liga. Ani ne tak liga jak úplně jinej sport.
Je to jako kdyby jsi srovnával auta. Trabat tě taky odveze přes půl světa, ale není na to prostě stavěnej. To si raději koupím auto na dálkový cestavotání. Takže nějaký BMW. Ale obě jsou vlastně auta, že? Tak jako obě jsou zvukové karty.
Pěkně řečeno
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku) Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Zdarvím, pořídil jsem si Lexicon Lambda. Pokouším se něco nahrávat přes Cuabse LE. Vždy po nahrání stopy lze pomocí Lexicon Pantheon upravit zvuk některými efekty. Je možné efekt použít již při nahrávání a do sluchátek si pustit přímo zvuk který se nahrává?
A dále mi nejde nahrávat přes ASIO/Lambda při 24-bit? Můžete mi poradit jak na to?