Creative SOUND BLASTER X-F VS. Lexicon Lambda

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
Nik 555

Creative SOUND BLASTER X-F VS. Lexicon Lambda

Příspěvek od Nik 555 »

Zdarec přátelé!
Měl bych na Vás dotaz

V čem konkrétně by měla vyniknout Lambda: http://kytary.cz/lexicon-lambda-audio-i ... 78:0:0:1:0
Oproti Creative SOUND BLASTER X-Fi ???: http://www.alza.cz/zvukova-karta-creati ... d67947.htm

MAm v plánu si Lambdu kupovat a potřebuju vědět jak výhodná investice to bude... Díky :)
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

No, vzhledem k tomu, že Creative je hlavně karta specializovaná na kvalitní multikanálový VÝSTUP (Gaming, DVD) Tak bych doporučoval Lambdu, neznám tu značku, ale od popisu vypadá docela slušně, navíc vypadá to že je to vážně studiová karta, takže za mě LAMBDA

Předpokládám, že ti jde asi o nahrávání, a takové ty kraviny kolem, že?
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
Nik 555

Lambda

Příspěvek od Nik 555 »

Jistě.. nahrávání je pro mě na prvním místě :) Jen prostě doufám že Lambda bude mít lepší kvalitu nahrávek... ale nad tim snad ani nemusím pochybovat..
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Lambda je karta určená k nahrávání. Má kvalitní převodníky, předzesilovače, latenci, vstupy, který se použivají v audio technice(XLR,velký jacky, apod). Má ovládání, který ti to nahrávání dokáže velice zjednodušit. Je stabilní a určená pro home recording. Tyhle karty se prostě vůbec nedají srovnávat. Je to úplně jiná liga. Ani ne tak liga jak úplně jinej sport.

Je to jako kdyby jsi srovnával auta. Trabat tě taky odveze přes půl světa, ale není na to prostě stavěnej. To si raději koupím auto na dálkový cestavotání. Takže nějaký BMW. Ale obě jsou vlastně auta, že? Tak jako obě jsou zvukové karty.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

aivn86 píše:Lambda je karta určená k nahrávání. Má kvalitní převodníky, předzesilovače, latenci, vstupy, který se použivají v audio technice(XLR,velký jacky, apod). Má ovládání, který ti to nahrávání dokáže velice zjednodušit. Je stabilní a určená pro home recording. Tyhle karty se prostě vůbec nedají srovnávat. Je to úplně jiná liga. Ani ne tak liga jak úplně jinej sport.

Je to jako kdyby jsi srovnával auta. Trabat tě taky odveze přes půl světa, ale není na to prostě stavěnej. To si raději koupím auto na dálkový cestavotání. Takže nějaký BMW. Ale obě jsou vlastně auta, že? Tak jako obě jsou zvukové karty.
Pěkně řečeno :)
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
Nik 555

Příspěvek od Nik 555 »

Jsem rád, že jsem konečně 100% přesvědčený že Lambda bude dobrá volba.. Díky :)
staik

Lexicon Lambda

Příspěvek od staik »

Zdarvím, pořídil jsem si Lexicon Lambda. Pokouším se něco nahrávat přes Cuabse LE. Vždy po nahrání stopy lze pomocí Lexicon Pantheon upravit zvuk některými efekty. Je možné efekt použít již při nahrávání a do sluchátek si pustit přímo zvuk který se nahrává?
A dále mi nejde nahrávat přes ASIO/Lambda při 24-bit? Můžete mi poradit jak na to?

Díky za odpovědi.
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“