Výroba kabelu
Pravidla fóra
Výroba kabelu
Ahojte.Tak aby o těch kabelech tady na fóru nebylo málo. Rád bych se podělil o můj "problém" . Dělám zvukaře a občas se u nás měněj mikrofonový kabely. Můj kytarovej kabel je šuntskej a na poličce mi zbylo pár metrů kvalitního profesionálního mikrofonového kabelu .... Má v sobě dokonce i provázky,aby něco vydržel.Byl drahej. Nechce se mi kupovat nějakej profi kytarovej a tak mě napadlo,jestli by nevadilo,kdybych použil mikrofonovej. Jak to zapojit,v tom mikrofonovym je zem a 2 dráty ... Mám spojit ty dva do jednoho,nebo použít jen jeden z nich ?
Co si o tom myslíte ? Děkuju všem za odpovědi

Cort KX Custom SBB , Cort X-6
Kabely Cordial by Neutrik
Digitech RP50
Marshall Valvestate 8040
Kabely Cordial by Neutrik
Digitech RP50
Marshall Valvestate 8040
Stineni by melo zustat stinenim, jinak nevidim problem. Podle me bude celkem jedno, jestli pouzijes obe zily nebo jednu, lepsi by asi bylo pouzit jen jednu, ale pouziti obou by znamenalo de facto prodlouzeni toho dratu (zvysena kapacita(nce?)).
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Ja bych to tu klidne nechal otevreny, treba prijde nekdo zkusenejsi a sdeli dojmy 
Mimochodem mikrofonni kabel by nemusel sedet parametrama dratu, teoreticky by mohl nejak ovlivnovat zvuk, ale nemyslim si, ze to bude problem.
Mimochodem mikrofonni kabel by nemusel sedet parametrama dratu, teoreticky by mohl nejak ovlivnovat zvuk, ale nemyslim si, ze to bude problem.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus