Nejdražší Fokus v historii!?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
McPhisto
Kontaktovat uživatele:

Nejdražší Fokus v historii!?

Příspěvek od McPhisto »

při brouzdání na fokusackych strankach sem nasel radu Les Paulu s oznacenim vintage, rock a heavy. http://www.fokuskytary.cz/154-elektrick ... yp=LP&od=5
..kytary vypadaji dle fotek celkem slusne, jaky to bude nazivo se uvidi. co me v prvni chvili zarazilo je cena..25 tisic je teda slusna palka, jako za Gibson LP Studio. Nechci byt skepticky ale myslim si ze za tuhle cenu to nema sanci fokus prodat..byt je to limited edition. Jestli to uz nekdo videl nebo hral na to at pisne postrehy..docela by me to zajimalo :)))
Gibson Les Paul Tribute 50's GoldTop, Tokai SG Cherry Red, Squier Classic Vibe Stratocaster.
VOX AC15, VOX Delaylab a další...
Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamz Asah »

Já myslím, že někdo se vždycky najde, kdo to koupí ... 8) Jinak bych si takhle drahou Fokusku nikdy nekoupil, určitě bych šel totiž do Gibsona.

Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
majkie

Příspěvek od majkie »

ja bych si za ty prachy koupil tu novou diamantku od jolany...
Bach LP, KUSTOM Dart 10, 40 W trandak, Zoom g2.1u, Ernie Ball 13, Tortex 0.88

Sláva veškeré hudbě vznikající severně od Kodaně :)
tallicaman

Příspěvek od tallicaman »

no nevypadaji spatne, treba ma fokus na sklade drevo, co tohle stoji.... tezko rict, kazdopadne je to konecne reseni pro ty, kteri touzi po lpcku s javorovym krkem bez wyldovych symbolu :wink:
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

no nevim. nezavrhoval bych to predem, ale rozhodne se me ukrutne nelibi to vykladani hmatniku a ani ten zlaty hardware se me nijak moc nelibi. kazdopadne kdyz LP za tyhle prachy, tak spis vime co :-)
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Věc se má tak,že Fokus vyrobil 100 kusů řady prémium z výběrovýho dřeva,se špičkový hardwarem,snímače Seymore atd,atp.
Z tý stovky Dodo Doležal vybral 25 kusů,o kterejch byl přesvědčenej že JO.

No a Fokus se to teď dnaží prodat.éto vsjo :wink:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

pavel68 píše:Věc se má tak,že Fokus vyrobil 100 kusů řady prémium z výběrovýho dřeva,se špičkový hardwarem,snímače Seymore atd,atp.
Z tý stovky Dodo Doležal vybral 25 kusů,o kterejch byl přesvědčenej že JO.

No a Fokus se to teď dnaží prodat.éto vsjo :wink:
Kdo to je ten Dodo Doležal?
A Fokus se teda snaží prodat ten zbytek, těch 75 kytar?
Stratocaster : Čína, Mexiko HSS
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Nevědět kdo je DoDo je možné jen v čechách a přitom je to čech. Jeden z mála kytaristů a producentů se kterým spolupracují špičky v oboru - kytarista zpěvák Vitacitu, nyní na sólové dráze. Zadej si ho na YT.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

No já bych taky asi raději nějakou tu z těch 75 za normální cenu jestli je ze stejného materiálu. :lol:
Doležal sice možná vybral top ale je to top podle něj, určitě je rozmlsanej. :lol:
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Používá Deana nijak extra drahej kousek a jolany strat těla a k tomu fender krky a snímače vybírá sám a žene to přes plexinu.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
hagridek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hagridek »

byl sem snad pred tejdnem u Runkasa s kytarou, a tam se mu asi pet takovych kytar valelo...povidal ze na to dava snimace seymour duncan a japonskej hardware a tak, zamikaci mechaniky...a ze prej se to bude prej prodavat za 25 tisic...
________
Rock'n'Roll !!!
tallicaman

Příspěvek od tallicaman »

taky mi prijde, jak by to byl proste normalni fokus, akorat to ma znackovy hw a seymoury... proste zas delaji z lidi blby... nikde jsem necetl, ze by na to padlo nejake extra drevo... jen snad vybrali lepsi kousky z tech, co delaji normalne... nemam z toho zrovna dobry pocit... jo, kdyby to dali treba za 12, tak nereknu
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Tak Fokuse za 25 bych si koupil snad ještě s větší nechutí než Corta za 30... Nechápu, že věří tomu, že to za tyhle prachy někdo koupí - cílová skupina je mi neodhalitelná. Stagga za 15 000 taky nikdo nekoupí ikdyž by všichni trvdili, že je to to nejlepší, co se za ty prachy dá sehnat. Tohle fokusáci podle mého obchodně trochu nezvládli, ikdyž věřím, že to může být dobrý nástroj...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

já bych to taky nekoupil, ale myslím si že se může najít člověk, který chce za každých okolností LP, a klasický Gibsonácký LP nesedne do ruky (třeba mně Studio do ruky nepadne, přirovnal bych ten krk k takovymu kopytu jako je na SXku, omlouvám se ale Studio nikdy v životě) a ozkouší Fokuse, a padne mu... a taky může být někdo blb, a prostě si myslet že za ty peníze dostane něco víc, než u jiných značek.... myslím že pár kousků se určitě prodá... ale mezi námi taky to nepovažuju za dobrý tah
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

A pak že nekoukáte na nápis na hlavě, ale na to jak to hraje :P ... ale souhlasim, taky bych nechtěl Fokusa za 25 .. :lol:
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
McPhisto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McPhisto »

Ono to treba hrat bude, vydrzi dlouho a i zpracovani bude super ale kdyz se toho pak clovek bude chtit zbavit nikdo mu za par let neuveri ze fokus delal limited edition a stala 25t...proda to tak za 5 a bude rad...i clovek kterej tam nasazi znackovej hardware a snimace to pak proda pod cenou a to tma zakladni model za 6t...gibson se proste prodava lip a na to asi u fokusu zapomeli
Gibson Les Paul Tribute 50's GoldTop, Tokai SG Cherry Red, Squier Classic Vibe Stratocaster.
Wardog

Příspěvek od Wardog »

No já jsem si koupil novou Fokusku typ LP2 za 5650 Kč ještě před tím než je zdražili na 7500 a jsem s ní spokojenej. Chtěl jsem Les Paul za malej peníz a mám ho. Slouží mě dobře.
Ale přiznám se že mít 25000 Kč na kytaru tak bych určitě nešel koupit Fokus.

Tyhle firmy jako jsou Fokus,Bach,Stagg atd. beru jako levný řešení pro lidi který chtěj hrát a nemůžou , nebo nechtějí investovat desetitisícový částky.

Ale kdybych měl ty prachy , tak bych šel do Gibsona :)
Fokus-H Les Paul Standard / Ibanez EX Series EX170 * ENGL E330 Screamer 50 Combo
McPhisto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McPhisto »

Wardog: ta tva to je wine red?? z toho malyho obrazku vypada celkem pekne
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Kolikrát to budu říkat /psát/ :roll:

Nečumte na nápisy na hlavě,přestaňte řešit chujoviny a alou hrát holoto :evil:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

Konecne uz se prestane rikat, ze Fokus je za ty prachy bajecna kytara :lol:
FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“