Co že se to Stonům nepovedlo..? Asi si neslyšel poslední album od Rolling Stones (A Bigger Bang), co? Patří k tomu nejlepšímu, co kdy vyprodukovali.panedge píše:P.S.-žádný jiný kapele se tohle nepovedlo ..Pink Floyd,Rollig Stones..když vezmu jejich konkurenty teda znějí po 10 letech existence všechny plus mínus stejně ,po 30 letech je to jen odvárek,ale U2 to je jiná káva
The Edge (U2)
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
musim souhlasit, Bigger bang je pecka, u Rolling Stones naopak platí čím starší tím lepšíKamahl píše:Co že se to Stonům nepovedlo..? Asi si neslyšel poslední album od Rolling Stones (A Bigger Bang), co? Patří k tomu nejlepšímu, co kdy vyprodukovali.panedge píše:P.S.-žádný jiný kapele se tohle nepovedlo ..Pink Floyd,Rollig Stones..když vezmu jejich konkurenty teda znějí po 10 letech existence všechny plus mínus stejně ,po 30 letech je to jen odvárek,ale U2 to je jiná káva
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
ehm? Pink Floyd zneji po 10 letech stejne? kdyz vezmu obdobi od prvniho alba (1967 - The Piper At The Gates Of Dawn) a za deset let Animals, tak bych nerekl, ze je to plus minus stejne. a hlavne vsechno stoji za to. tak se prosim nenavazej do PFpanedge píše:P.S.-žádný jiný kapele se tohle nepovedlo ..Pink Floyd,Rollig Stones..když vezmu jejich konkurenty teda znějí po 10 letech existence všechny plus mínus stejně ,po 30 letech je to jen odvárek,ale U2 to je jiná káva
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
držme se U2 - jak se vám líbí nový single s odstupem pár dní? myslim že na živo to bude pecka..
pro zajímavost se mrkněte na kompletní cover jedněch U2 fans fakt se jim to povedlo bych řekl a člověk má pak představu jak to bude znít naživo
http://cz.youtube.com/watch?v=sW9pT10pRew
pro zajímavost se mrkněte na kompletní cover jedněch U2 fans fakt se jim to povedlo bych řekl a člověk má pak představu jak to bude znít naživo
http://cz.youtube.com/watch?v=sW9pT10pRew
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
pupack: no od prvniho singlu sem cekal vic..jeste sem si ho od vypusteni do eteru znova nepustil ale treba mu prijdu na chut...jinak doufam, ze dalsi songy na desce budou o neco lepsi..tohle je takovej prumer..zive bude asi lepsi..uz se tesim na turne a na reporty o Edgeovo novych krabickach, kytarach atd atd...
))
Gibson Les Paul Tribute 50's GoldTop, Tokai SG Cherry Red, Squier Classic Vibe Stratocaster.
VOX AC15, VOX Delaylab a další...
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
nojo nechame se prekvapit... ale s tema reportama o Edgovo novych krabickach a kytarach me nedes, kdo to ma porad shanet a sledovat, studovat a učit seMcPhisto píše:pupack: no od prvniho singlu sem cekal vic..jeste sem si ho od vypusteni do eteru znova nepustil ale treba mu prijdu na chut...jinak doufam, ze dalsi songy na desce budou o neco lepsi..tohle je takovej prumer..zive bude asi lepsi..uz se tesim na turne a na reporty o Edgeovo novych krabickach, kytarach atd atd...))
Gibson Les Paul Tribute 50's GoldTop, Tokai SG Cherry Red, Squier Classic Vibe Stratocaster.
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
uvidime no ja doufam ze voxe nevynecha, jsem nahraval to get on your boots a hral jsem to na simulaci bassmena a znelo mi to celkem blizko a Edge prave ty fendery pouziva na to tezsi zkresleni (vertigo kuprikladu) tak doufam ze zustane jen u toho Fendera a VoxeMcPhisto píše:jiste rozumim...obcas kdyz hraju backing tracky bych potreboval jeste jeden plnej pedalboard
spis me zajima kam Edge zasel..jestli zustal u osvecene cinkave klasiky ac30+2290 a nebo vytah hiwatta a lpcka a bude to jak v boots...no v breznu se uvidi
kazdopadne jsem ted diskutoval na yahoo.group s kytaristama z revivalu a na ebay.com se pohybuje nejaky clovicek co vykupuje korgy A2 a A3 za desetinasobky pozadovane ceny, proste je za kazdou cenu chce, zrejme je to pry Dallas Shoe, Edguv technik, tak jsem zvedav jestli budou na novem CD nejake zvuky ala Mysterious Ways atd jestli se takhle zasobujou zaloznima vintage kouskama na turne
zajimavy..a3 v racku by se mi taky libila..zajimalo by me co vsechno z toho tahal na zacatku 90.let..neverim ze jen mysterious ways
ted si vzpominam intro Zooropa je taky a3..tohle zkupovani uz bylo i pri Zoo TV kdy se Edgeovi vysralo Whammy..dallas to nekde psal ze dal edgovi wh-2 (on mel wh-1) a prej se mu to vubec nelibilo..tak prej na posledni chvili shanel wh1 a kdyz se zjistilo ze je to pro edge seslo se jich asi 6 najednou....
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
hehee jojo to sem taky slysel! tusim v nakym rozhovoru ja uz nevimMcPhisto píše:zajimavy..a3 v racku by se mi taky libila..zajimalo by me co vsechno z toho tahal na zacatku 90.let..neverim ze jen mysterious waysted si vzpominam intro Zooropa je taky a3..tohle zkupovani uz bylo i pri Zoo TV kdy se Edgeovi vysralo Whammy..dallas to nekde psal ze dal edgovi wh-2 (on mel wh-1) a prej se mu to vubec nelibilo..tak prej na posledni chvili shanel wh1 a kdyz se zjistilo ze je to pro edge seslo se jich asi 6 najednou....
jinak jojo mas pravdu zooropa je taky ten silenej wah/phaser reverse preset
MW vytocit z neceho jinyho je docela tezky..ja si koupil onehda Korg ax3 a tajne doufal ze to tam najdu a prd
nevim esli si videl na jutube
video MW z koncertu pro tibet..tusim rok 98..tam hraje MW jen s kvakadlem pac asi nemoh vzit celou svoji kucharku
a nic moc
http://cz.youtube.com/watch?v=794-tnw-3VY tady je dystak link
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
jojo ja si taky udelal patch v PODxt na MW ale neni to ono.. proste to zadnej jinej efekt nedá nez ten korgMcPhisto píše:MW vytocit z neceho jinyho je docela tezky..ja si koupil onehda Korg ax3 a tajne doufal ze to tam najdu a prdnevim esli si videl na jutube
video MW z koncertu pro tibet..tusim rok 98..tam hraje MW jen s kvakadlem pac asi nemoh vzit celou svoji kucharku
a nic moc
No mě se ten novej song teda líbí hodně,já si nemůžu pomoct...
Jinak k The FLy -nejhustější verzi a nejhezčí sem viděl na U2 3D to teda byl masakr ten začátek,to mi brada spadla těžce dolů,jinde ani na youtube sem takovejhle začátek neslyšel.Už se nemůžu dočkat nový desky..něco mě říká že to budou telecastery a pololubovky Gibson
Jinak k The FLy -nejhustější verzi a nejhezčí sem viděl na U2 3D to teda byl masakr ten začátek,to mi brada spadla těžce dolů,jinde ani na youtube sem takovejhle začátek neslyšel.Už se nemůžu dočkat nový desky..něco mě říká že to budou telecastery a pololubovky Gibson
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
DNES V 16.55 NA http://www.independent.ie PRVNÍ ONLINE VYSÍLÁNÍ NOVÉHO KLIPU K SINGLU GET ON YOUR BOOTS OFICIÁLNĚ
to panedge: jojo me uz se ted singl taky libi.. nejdriv se mi nelibil ze to neni moc kytarove.. no pred par dny jsem se ho naucil hrat a hned se mi líbí a kytarové to je dost

to panedge: jojo me uz se ted singl taky libi.. nejdriv se mi nelibil ze to neni moc kytarove.. no pred par dny jsem se ho naucil hrat a hned se mi líbí a kytarové to je dost
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
představení celého alba novinářům a jejich hodnocení jednotlivých songů:
1 'No Line on the Horizon'
The opening title track kicks off with a crunchy, distorted guitar riff from the Edge.
2 'Magnificent'
Dancey electro flourishes introduce an atmospheric track with moody leanings.
3 'Moment of Surrender'
This particular moment of surrender sees a slowing down of the tempo and some delicate, bluesy guitar playing from the Edge.
4 'Unknown Caller'
More intricate guitar fretwork that builds into a mid-tempo rocker featuring an organ and one of the album's lushest productions.
5 'I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight'
Chiming guitar intro, a rousing Bono falsetto and the lyric, "Every generation has a chance to change the world".
6 'Get On Your Boots'
The belting single that shot straight to the top of the Irish airplay charts here stands as the halfway tune. The video will be premiered tomorrow on www.independent.ie from 4.55pm.
7 'Stand Up Comedy'
Grungy pop with strident drumming from Larry Mullen.
8 'Fez -- Being Born'
On first listen, easily the album's most adventurous and challenging track with ambient synthy hooks.
9 'White as Snow'
A stark, stripped back and striking tune with imploring vocals.
10 'Breathe'
Starts off with a trip-hop beat and cello playing before transforming into an all-out rocker.
11 'Cedars of Lebanon'
A reflective parting glass for album number 12, finishing on the line, "Choose your enemies carefully because they will define you".
1 'No Line on the Horizon'
The opening title track kicks off with a crunchy, distorted guitar riff from the Edge.
2 'Magnificent'
Dancey electro flourishes introduce an atmospheric track with moody leanings.
3 'Moment of Surrender'
This particular moment of surrender sees a slowing down of the tempo and some delicate, bluesy guitar playing from the Edge.
4 'Unknown Caller'
More intricate guitar fretwork that builds into a mid-tempo rocker featuring an organ and one of the album's lushest productions.
5 'I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight'
Chiming guitar intro, a rousing Bono falsetto and the lyric, "Every generation has a chance to change the world".
6 'Get On Your Boots'
The belting single that shot straight to the top of the Irish airplay charts here stands as the halfway tune. The video will be premiered tomorrow on www.independent.ie from 4.55pm.
7 'Stand Up Comedy'
Grungy pop with strident drumming from Larry Mullen.
8 'Fez -- Being Born'
On first listen, easily the album's most adventurous and challenging track with ambient synthy hooks.
9 'White as Snow'
A stark, stripped back and striking tune with imploring vocals.
10 'Breathe'
Starts off with a trip-hop beat and cello playing before transforming into an all-out rocker.
11 'Cedars of Lebanon'
A reflective parting glass for album number 12, finishing on the line, "Choose your enemies carefully because they will define you".
protože už s těma jejich singlama mám zkušenosti,poslouchám je trochu dýl než ty -sem starej nopupack píše:DNES V 16.55 NA http://www.independent.ie PRVNÍ ONLINE VYSÍLÁNÍ NOVÉHO KLIPU K SINGLU GET ON YOUR BOOTS OFICIÁLNĚ
to panedge: jojo me uz se ted singl taky libi.. nejdriv se mi nelibil ze to neni moc kytarove.. no pred par dny jsem se ho naucil hrat a hned se mi líbí a kytarové to je dost![]()
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
panedge píše:protože už s těma jejich singlama mám zkušenosti,poslouchám je trochu dýl než ty -sem starej nopupack píše:DNES V 16.55 NA http://www.independent.ie PRVNÍ ONLINE VYSÍLÁNÍ NOVÉHO KLIPU K SINGLU GET ON YOUR BOOTS OFICIÁLNĚ
to panedge: jojo me uz se ted singl taky libi.. nejdriv se mi nelibil ze to neni moc kytarove.. no pred par dny jsem se ho naucil hrat a hned se mi líbí a kytarové to je dost![]()
-a oni vždycky chtěli šokovat,já když slyšel the fly ,rozuměj namlsanej joshua tree...já to nechápal jako lidi dneksa nechápou tohle a jaká je to přitom pecka Fly že?
to máš pravdu chlape, U2 singly jsou jako dobré sýry.. nejlepší jsou řádně uzrálé
JINAK OPRAVUJI TO VIDEO ONLINE PRVNÍ VYSÍLÁNÍ OFICIÁLNÍ KLIPU GET ON YOUR BOOTS BUDE DNES 30.1. V 17.00 HODIN NA SERVERU http://www.independent.ie
+ JESTE PRIDAVAM MOJI VERZI SINGLU http://cz.youtube.com/watch?v=OHirD48KWh8 :d