Sounder
Pravidla fóra
zkušenosti nemám, ale mohl bych se zeptat kdes n ty kytary přišel??? jen tak ze zajímavosti
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
já bych na všechny takový značky kašlal... už když se vám zdá ta cena podezdřelá tak rovnou na to asi kašlat... radši bach, fokus, squies atp.vize píše:Taky by mě zajímalo co to je za značku? ty ceny jsou nejaky moc podezrely...ale na fotkach to zpracovani nevypada nejhur...
No nvm, ale to zelené PRSO bych za ty prachy risknul
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
http://www.aukro.cz/search.php?string=sounder
Tady,já se snima setkal jenom na aukru,za ty peníze nevypadaj špatně,ale to je tak jediný co k nim můžu říct....
Tady,já se snima setkal jenom na aukru,za ty peníze nevypadaj špatně,ale to je tak jediný co k nim můžu říct....
To vypadá ako by se rozjížděl nějakej novej sériovej podnik... možná českej.... každopádně když jsem mrknul na to černé LP, tak kromě lepeného krku jako by z ***** vypadnul mojí bejvalý Fokusce... takže pro začátečníky dobrý si myslím...
Edit Red Bull: Cenzura vulgarismu - je vidět, jak se vyjadřuje budoucnost národa
Edit Red Bull: Cenzura vulgarismu - je vidět, jak se vyjadřuje budoucnost národa
a jeee....cekal jsem, ze na to nekdo zareaguje....chtel jsem tim jen konstatovat to, ze kdyz se podivas na nejakou kytaru na fotkach tak hned vidis ze je to smejd....tohle se mi zda docela v pohode.... nic vic...Dark Axel píše:na fotkách to zpracování nevypadá nejhůř? no, ono z fotek špatné zpracování nejde poznat nikdy, že?
what??? neříkej mně že z fotky poznáš zpracování kytary...vize píše:a jeee....cekal jsem, ze na to nekdo zareaguje....chtel jsem tim jen konstatovat to, ze kdyz se podivas na nejakou kytaru na fotkach tak hned vidis ze je to smejd....tohle se mi zda docela v pohode.... nic vic...Dark Axel píše:na fotkách to zpracování nevypadá nejhůř? no, ono z fotek špatné zpracování nejde poznat nikdy, že?
to nerikam.... Jen konstatuju ze to vypada lip nez nektery ostatni kytary...Caggan píše:what??? neříkej mně že z fotky poznáš zpracování kytary...vize píše:a jeee....cekal jsem, ze na to nekdo zareaguje....chtel jsem tim jen konstatovat to, ze kdyz se podivas na nejakou kytaru na fotkach tak hned vidis ze je to smejd....tohle se mi zda docela v pohode.... nic vic...Dark Axel píše:na fotkách to zpracování nevypadá nejhůř? no, ono z fotek špatné zpracování nejde poznat nikdy, že?
naprosto souhlasímwikxzen píše:Vypada to naprosto stejne jako jiny kytary... nablyskany, dobre posazeny objektiv fotoaparatu, profi osvetleni. To vse dava "kvalitnim" kytaram plusove body a laka zakaznika...
Stratocaster : Čína, Mexiko HSS
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT