Fender Strat do 3000 Euro (vybrán Gibson LP Standard)

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
biker_xx

Příspěvek od biker_xx »

rasomaso píše:Hele a jak daleko je to od hranic? Jo a tam se zkouší normálně mezi zbožím nebo tam maj nějakou místnost kde to můžeš pořádně vohulit? :lol: Já totiž nesnášim takový to zkoušení jak přijdu do kytar a teď si chci něco vyzkoušet, ale jakmile se dostanu na požadovanou hlasitost, tak celej krám na mě čumí co zas za idiota to tam zkouší zbořit prodejnu. :lol:
Je tam několik uzavřenejch zkušeben narvanejch aparátama. 2 na basy, 3 na kytary, 1 na efekty. Z Prahy to bylo 370km.
biker_xx

Příspěvek od biker_xx »

qwer píše:no ten tvuj standard je dost prelomovy.. natolik prelomovy, ze z toho hodne amiku nemuze doted spat... jedni na to nadavaji, druzi ho miluji... proste je to hodne netradicni standard. v americe to dokonce nekteri prejmenovali na Gibson Experimental...

je tam jiny (vetsi) spoj tela a krku, coz musi zakonite zlepsit prenos vibraci mezi krkem a telem, kytara ma vetsi dutiny, takze by mela na sucho hrat hlasitej (otazkou je, co to udela s aparatem), prurez krku je asymetricky, elektrika je na plosnaku... tak se jim to ale asi povedlo, proc jinak by to delali...

ja jsem mel teda v packach standarda jen stareho a je to skvela kytara - ikdyz na me trochu tezka a dost hamatna... ale ty standardy proste hraji, ma to dokonalou barvu, dokonaly sustain - na solickovani s pevnym zvukem a pevna neroztrepana kila clovek asi tezko najde neco lepsiho nez gibson LP
Na sucho hraje fakt skoro jak lubovka, jenže ani v aparátu se nic z toho neztratí. Ale třeba ESP Eclipse hrála na sucho překvapivě silně a hezky, ale po zapojení do aparátu zdechla a barva se vytratila. K tomu se snad ještě dostanem pozdějc. Jinak oproti VOS a Classicům, je 2008 opravdu lehčí a co je ještě lepší, když jí máš na klíně, tak je vyvážená a nepřepadává. Krk je výrazně tenčí, není to takovej klacek.
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

to biker_xx: čoveče ty máš doma na ty eura tiskárnu ne? :D :D nad těma fotkama toho gibsona by slabší jedinci mohli klidně i masturbovat jak je krásná! ať ti slouží, fakt nááádhera, já mám vždycky takovou radost z novýho nástroje i když si ho koupí někdo jinej :) to se nedá ani popsat :D
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
60'Rock_N'_Roll

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

už když se na ní kouknu, tak vidim, že je úžasná a "někdo" měl tu drzost napsat v topicu "Kdo přemýšlí o (novém) Fenderu ..ať si pospíší" , že to hraje jako čínskej šmejd. Radši ho ani nebudu jmenovat. :?
tallicaman

Příspěvek od tallicaman »

qwer píše:...ja jsem mel teda v packach standarda jen stareho a je to skvela kytara - ikdyz na me trochu tezka a dost hamatna... ale ty standardy proste hraji, ma to dokonalou barvu, dokonaly sustain - na solickovani s pevnym zvukem a pevna neroztrepana kila clovek asi tezko najde neco lepsiho nez gibson LP
prave se hodne lidi balo a taky jsem cetl, ze ty nove kytary, co jsou cele vydlabane, vsechny tyto vlastnosti ztrati-hlavne teda sustain... neni to tak teda? byly takove spekulace, ze gibson ma horsi drevo :arrow: tezsi :arrow: a tak musi delat kusy vydlabane, aby to nebylo tezke jak svina(nevim, co je na to mpravdy)

jak se ti hraje na ten asymetricky tvarovany krk?

ps:nemel by z toho nejaky mod udelat samostatny topic jen o teto "kunde"? :D
Naposledy upravil(a) tallicaman dne 30.01.2009 13:59, celkem upraveno 3 x.
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

Takovej OFFTOPIC :lol:
Ne, gratuluju, nemohls zvolit lepsi;)
FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
biker_xx

Příspěvek od biker_xx »

pupack píše:to biker_xx: čoveče ty máš doma na ty eura tiskárnu ne? :D :D nad těma fotkama toho gibsona by slabší jedinci mohli klidně i masturbovat jak je krásná! ať ti slouží, fakt nááádhera, já mám vždycky takovou radost z novýho nástroje i když si ho koupí někdo jinej :) to se nedá ani popsat :D
Je to moje druhá kytara po 15 letech, takže i já jsem z toho vyplesklej... :wink: Akorát teď už se nemám na co vymlouvat a musim se zas naučit hrát... :twisted:
biker_xx

Příspěvek od biker_xx »

jonas1 píše:Takovej OFFTOPIC :lol:
No je fakt, že rozuzlení tohodle topicu značně nekoresponduje s jeho nadpisem. Admine, co s tím? :D
Tonda

Příspěvek od Tonda »

překrásná ... :shock:

flame tak akorát - ani málo, ani moc.. ale hlavně že krásně hraje !

Fakt nádhera..

Přihoď foto zezadu (tý kytary :lol: ) ať se potěšíme i mahagonem :!:
I´m wheels... movin´wheels
Pikus

Příspěvek od Pikus »

A dyštak i nějakou zvukovou ukázku :D
biker_xx

Příspěvek od biker_xx »

tallicaman píše:prave se hodne lidi balo a taky jsem cetl, ze ty nove kytary, co jsou cele vydlabane, vsechny tyto vlastnosti ztrati-hlavne teda sustain... neni to tak teda?
Je nekonečnej. I na sucho. Jako jakejkoliv jinej Les Paul, co jsem držel v ruce.
tallicaman píše:jak se ti hraje na ten asymetricky tvarovany krk?
Kdybych nevěděl, že to tak je, ani bych si ničeho takovýho nevšim. Spíš mi přijde fajn, že je to takovej zlatej střed, že to neni klacek, jako u Fenderů nebo Gibsonů z 50. let, ale taky žádná placka, jako u moderních pil. Dlužno ale dodat, že jsem nikdy nebyl nějakej světobornej hráč a teď po těch letech, co jsem nehrál, už vůbec ne, aby zrovna v tomhle tématu mělo moje slovo nějakou váhu...
biker_xx

Příspěvek od biker_xx »

Pikus píše:A dyštak i nějakou zvukovou ukázku :D
Abych jí nahrál v takový kvalitě, aby to mělo význam, na to nemám, ani nebudu mít vybavení. A dávat sem něco přes nějakýho softwarovýho simulanta asi nemá moc cenu...
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

biker_xx píše:
jonas1 píše:Takovej OFFTOPIC :lol:
No je fakt, že rozuzlení tohodle topicu značně nekoresponduje s jeho nadpisem. Admine, co s tím? :D
Jsem ti to poupravil. :wink:

Vybral sis určitě dobře. Za tyhle peníze musí hrát většina věcí dobře. Něco víc něco míň. :) Máš pravdu, že je lepší někde vybírat ale tady u nás jaksi moc možností není. Každopádně díky, že ses podělil o zkušensti z Thomanna. :)
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
biker_xx

Příspěvek od biker_xx »

Smrťokvítek píše:Za tyhle peníze musí hrát většina věcí dobře. Něco víc něco míň. :)
No musim říct, že asi to tak je, ale rozdíly jsou opravdu větší, než by se daly čekat. Na druhou stranu jsme byli svědky toho, že několik dobrých kytar hodně srážely starý a rezavý struny. Chápu, že udržovat v tomhle smyslu 1000 kytar na prodejně asi neni možný, ale přijde mi to opravdu škoda.

Co mi ovšem přišlo poučný, že i mezi levnejma kytarama se dá v tomhle množství snadno najít opravdu dobrý kusy. Jdeš kolem tý dlouhý stěny a každý kytaře hrábneš do strun. Většina je mrtvá, ale najednou se to odněkud rozezní a ono je to třeba (konkrétně v našem případě) LTD za 350 Eur nebo Epiphone na 500. Jsem si jistej, že kdybych tam jel pro kytaru v podobnejch cenovejch relací, vybral bych dobrej kus. Jasně, že je pak třeba zkontrolovat geometrii a tak, ale po tom včerejšku bych se nebál kupovat "levnou" kytaru.
Naposledy upravil(a) biker_xx dne 30.01.2009 15:04, celkem upraveno 1 x.
nity

Příspěvek od nity »

gratuluju..sqwela volba
Gibson Les Paul Custom 1978, Godin Gseries, Soldano X88R, Mesa 50/50(6L6), Mesa Roadking 2*12, Crybaby Classic, Rocktron Xpression, Boss TU-2, Nobels MF-2
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

Ta kytara v tom nacancanym kufru vypada jak krasny mimino v kocarku, takhle bych prirovnal pocit, kterej se mi dostava z toho pohledu...Takze srovnavam s pocitem, ktery ma vetsina zen pri pohledu na mimi... :) ... Fakt to vypada uplne nadherne, hned mam pred ocima Slashe jak řádí... A pri tom ta kytara neni moje... A preci mam uplne fajn pocit.

A ted vytky... Mne se nelibi kovovy hlavicky na ladicich kolikach... Ja na LP miluju ty klasicky zazloutly plastovy... To mi k tomu sedi vic. Jen ciste stranka vzhledu...Jinak bych ji proste bral vsemi deseti. A vsemi deseti na nohach bych rychle utikal hrat... :) takze uzivej si :)
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

No jakožto zarytý odpůrce LPček musim smeknout, ta kytara je opravdu pěkná :) congrat :wink:
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
biker_xx

Příspěvek od biker_xx »

Každopádně všem díky... :wink:
Pikus

Příspěvek od Pikus »

vikicek píše:No jakožto zarytý odpůrce LPček musim smeknout, ta kytara je opravdu pěkná :) congrat :wink:
Co máš proti LP?
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Jo ten načančanej kufr to celý dělá mnohem víc eňo ňůňo :twisted:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“