Fender Strat do 3000 Euro (vybrán Gibson LP Standard)

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
biker_xx

Příspěvek od biker_xx »

rasomaso píše:Jo ten načančanej kufr to celý dělá mnohem víc eňo ňůňo :twisted:
Byl v ceně.. :wink:
Tonda

Příspěvek od Tonda »

biker_xx píše:
rasomaso píše:Jo ten načančanej kufr to celý dělá mnohem víc eňo ňůňo :twisted:
Byl v ceně.. :wink:

Tak to je snad jasný, že ti takovou kytaru nedaj v gigbagu :D :D

Jo, co ta fotka z druhý strany ?
I´m wheels... movin´wheels
kubog

Příspěvek od kubog »

To je tuším Deserburst a ten ma tmavý zadok, myslím :oops:
biker_xx

Příspěvek od biker_xx »

Ano, ano, pravda, na to jsem zapomněl. Ale je to přesně tak, jak píše kubog. Zezadu je černá, jak bota. Jedinej fórek je zezadu asi to, že si zřejmě Gibson dělá srandu ze staromilců a ten plastovej kryt za poťákama je lehce průhlednej, aby byl vidět ten tišťák... :lol:
Tonda

Příspěvek od Tonda »

Jo, to máš pravdu, tak to by toho moc vidět nebylo :D

Já tyhle Standardy moc neprohlížím, myslel jsem že maj vzadu vidět dřevo.
Tonda

Příspěvek od Tonda »

biker_xx píše:Ano, ano, pravda, na to jsem zapomněl. Ale je to přesně tak, jak píše kubog. Zezadu je černá, jak bota. Jedinej fórek je zezadu asi to, že si zřejmě Gibson dělá srandu ze staromilců a ten plastovej kryt za poťákama je lehce průhlednej, aby byl vidět ten tišťák... :lol:
Asi takhle, co:

Obrázek
biker_xx

Příspěvek od biker_xx »

Ale jinak, pánové, teď jsem sní konečně v klidu strávil asi 3 hodinky a povim vám, je to maso. Tam, kde jsem na Exploreru a Jacksonu musel mít gain naplno, tady stačí půlka a má tak úžasnou dynamiku, že když to trsátkem jen odhladíš, skoro jí ten zesik ani nekreslí a jakmile se do toho opřeš, lítá to z repráku, jak by byly všechny lampy do běla. S tim má člověk tolik potenciálu jenom v rukách, že to se budu zřejmě dlouho učit naplno využívat, to jsem do teď ani neznal. A to mluvim o hybridním Marshallu s jednou lampou na preampu... Já se snad z toho ještě vyhonim, než půjdu spát... :D
biker_xx

Příspěvek od biker_xx »

Tonda píše:Asi takhle, co:
Ausgerechnet...
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

A jen tak BTW: Nemate tady nekdo srovnani se serii Traditional???... Mne to prijde, ze je to zamaskovana serie Standart 2007 ... Jen tak by me zajimaly postrehy lidi...

EDIT: A ted si vsimam, ze dokonce u thomanna sis priplatil :) ...na kytarach 2008micka vychazi levneji :) ( u thomanna 2144 EUR a kytary 51000,-...)...a to stejne je se serii traditional...
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Gratuluju k překrásný kytaře, chlape. Ať to hraje. :wink:

Fakt nádhernej kousek. Na mý pracky by ho ale bylo asi škoda... :(
Tonda

Příspěvek od Tonda »

Hm, jenže:

Kytary: "dodání na dotaz"

Thomann: ihned vybrat z více kusů - vyzkoušet - odvézt si domů

..to stojí za to si připlatit IMO :twisted:

Traditional je (jen) "ementálově" odlehčenej standard s Classic 57, symetrickým profilem krku.. nemá ten novej spoj (tenon) krk-tělo,
má dosavadní "short tenon", jako Standard do 08
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

Tonda píše:Hm, jenže:

Kytary: "dodání na dotaz"

Thomann: ihned vybrat z více kusů - vyzkoušet - odvézt si domů

..to stojí za to si připlatit IMO :twisted:

Traditional je (jen) "ementálově" odlehčenej standard s Classic 57, symetrickým profilem krku.. nemá ten novej spoj (tenon) krk-tělo,
má dosavadní "short tenon", jako Standard do 08
Jojo :) u takove kytary stejne nejaka tisicovka nehraje roli... Jojo takze to jsou prevleceny 2007micky :) ... klasickej krk, spoj az na to prodirkovani...
biker_xx

Příspěvek od biker_xx »

Mylann píše:A jen tak BTW: Nemate tady nekdo srovnani se serii Traditional???... Mne to prijde, ze je to zamaskovana serie Standart 2007 ... Jen tak by me zajimaly postrehy lidi...

EDIT: A ted si vsimam, ze dokonce u thomanna sis priplatil :) ...na kytarach 2008micka vychazi levneji :) ( u thomanna 2144 EUR a kytary 51000,-...)...a to stejne je se serii traditional...
Tohle jsem dobře věděl, už když jsem tam jel. Jenže jednak si chci koupit kytaru tak, že si vyberu - a to byla opravdu u Thomanna neocenitelná zkušenost a za druhý dost věřim faktu, že velkejm a věhlasnejm obchodníkům s velkym obratem dodávaj fabriky lepší kusy. To už mi potvrdil kde kdo. A Thoman je v Evropě jednička, to je bez debat. Takže mě to nijak žíly netrhá a už vůbec ne s vědomím, co jsem nakonec dovlek domů... :wink:
Tonda

Příspěvek od Tonda »

biker: hráli jste i na tu R4ku (VOS 1954 RI) co tam maj ?
Když jo, jaká byla ?
Na tu jsem se tam chystal, ale pak jsem zjistil že je chambered, a to mi u Historicu přijde ne zrovna košer :cry:
biker_xx

Příspěvek od biker_xx »

Tonda píše:biker: hráli jste i na tu R4ku (VOS 1954 RI) co tam maj ?
Když jo, jaká byla ?
Na tu jsem se tam chystal, ale pak jsem zjistil že je chambered, a to mi u Historicu přijde ne zrovna košer :cry:
Pokud vím, tak ne, hráli jsme na 56 VOS, 57 VOS, 58 Plaintop, 60 VOS, Custom 57 VOS... a ten můj standard, kterej z toho všeho byl paradoxně nejlevnější...
60'Rock_N'_Roll

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

Budeš tam dělat nějaký push/pill poty?
biker_xx

Příspěvek od biker_xx »

60'Rock_N'_Roll píše:Budeš tam dělat nějaký push/pill poty?
Zatím to nemám v plánu, na to je času dost. Bude i chvíli trvat, než si k tomu pořídím nějakej aparát "na furt", do tý doby asi nemá cenu hledat konkrétní další zvuky. Beru to tak, že ta možnost do budoucna vždycky je a není kam spěchat. Navíc, jak jsem tu psal už minule, tu kytaru jsem si koupil hlavně jako takovou motivační radost, po několikaletý pauze s hraním, takže budu mít teď zatraceně hodně práce se sebou samotným a na bejkárny dojde pozdějc.. ;-)
Hanzbiker

Příspěvek od Hanzbiker »

Když sem viděl ty fotky tak se mi chtělo brečet...Gratulace...A jak si mluvil o tom jak ta kytara nakopla ten apec...Mě se to s tím Valvestatem stalo taky...S kámošovým GRGčkem to dělalo h***o a jak sme tam píchli mojeho Showmastera tak sem si jenom vrněl... :lol:
Fender Stratocaster MIJ, Fender Showmaster, Orange Rockerverb RK50C212 MKII.....
kubog

Příspěvek od kubog »

Když jo, jaká byla ?
Nie všetky Historicy sú chambered :wink:
Tonda

Příspěvek od Tonda »

kubog píše:
Když jo, jaká byla ?
Nie všetky Historicy sú chambered :wink:
Tos mě nepochopil (samozřejmě že naprostá většina není - a není ani dírkovaná - weight relieved)

- takže to napíšu z druhýho konce: neměly by být žádné z nich, to jde proti smylu "Historic reissue" .

R4 sice existuje jako masiv, ale ta je ještě hůř k sehnání ..
(to není masovka jako R7 :wink: )
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“