Jaké činely?? Meinl/Paiste/Sabian/Zildjian
Pravidla fóra
Jaké činely?? Meinl/Paiste/Sabian/Zildjian
Poraďte mi jaký činely jsou podle Vás nejlepší?? Vím, že to neni uplně extra třída ale mám omezenej rozpočet
Kdyžtak mě doporučte ještě nějaký jiný v této cenové kategorii
- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
já bych vzal ty ZXT pro, nebo sabiany B8
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
*Twisted.Brother* píše: Za me meinl MCS nadherne cnely
zajímavé, jak za 4 dny změníš názor*Twisted.Brother* píše:za mě ZXT ty hrajou moc pekne ...
a nechápu, proč jsi pořád proti těm Paistům...
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
-
mapexdrummer
Činely
Nekupuj ani jedno, ještě trochu našetři a kup nějaký Anatoliany. Jsou to profesionální činely za dobrý peníze. Jinak z toho výběru... Paiste 201 jsou sh*t, to neni ani do zkušebny, hned se to rozpadne. Meinl MCS by se ještě dalo. Sabian B8 je super volba, ještě lepší je ten Zildjian ZXT 
- DJmanasek
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
Re: .
Zvol ty Zildjiany určitě neprohloupíš.... možná bych šel do řady ZHT... mám je a naprostá spokojenostStýv píše:Tak já nejsem uplně profesionál, hraju teprve 4roky.... Asi nakonec zvolím meinl mcs... myslím že pro mírně pokročilého jako jsem já to bude uplně stačit....

- Mc.brabůrek
- Kontaktovat uživatele:
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Z tohohle výběru bych volila spolehlivě SABIAN B8. Například 14"rock hihat je u B8ček lepší zvukově, než z vyšší řady B8 PRO. U ridů a některých crash je tomu zase naopak.
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
" Co neuhraješ neukecáš!! "
- DJmanasek
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
Já zas doporučuju Zildjiany, mám doma nejnižší řadu Hajtku 13" light, stála mě asi trojku a zní to lépe než polovina činelů řad Z custom, A customMonikad píše:Z tohohle výběru bych volila spolehlivě SABIAN B8. Například 14"rock hihat je u B8ček lepší zvukově, než z vyšší řady B8 PRO. U ridů a některých crash je tomu zase naopak.

-
JackLemon
- Bandzone: www.bandzone.cz/zadnysmer
- Kontaktovat uživatele:
Určitě Zidljan nebo zxt. Tyhle činely ti nákou tu dobu zůstanou. Je to spúíše na tobě každej má svůj sluch a každému se líbí něco jiného...
Bicí Sonor Force 3007 (BD 22" , TT 10", 12" , FT 14"
Snare: Black Panther Blaster
Činely: Jen a jen Anatolian Ultimate,Diamond,
Double-400 od Sonoráku
Paličky jen a jen 5A hickor
Snare: Black Panther Blaster
Činely: Jen a jen Anatolian Ultimate,Diamond,
Double-400 od Sonoráku
Paličky jen a jen 5A hickor
Re: .
Ty Meinly jsem si nedávno kupoval a jsem s nimi velice spokojenej, ješte jsem přikoupil 8" splash Classics..si myslím že za málo peněz hodně muziky
http://www.muzikant.cz/bici-nastroje-5/ ... -59826.php
http://www.muzikant.cz/bici-nastroje-5/ ... -59826.php
Stýv píše:Tak já nejsem uplně profesionál, hraju teprve 4roky.... Asi nakonec zvolím meinl mcs... myslím že pro mírně pokročilého jako jsem já to bude uplně stačit....
-
Medák
- Bandzone: http://bandzone.cz/prvnihore
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaké činely?? Meinl/Paiste/Sabian/Zildjian
Zkus značku Turkish. Jsou to turecké činely a těžko budeš hledat lepší poměr mezi cenou a kvalitou. U nás je dováží Audiotek. Nebo Anatoliany - jsou o něco dražší, ale je to špička za rozumnou cenu. Na ty plechy, co jsi vyjmenoval v anketě se vyprdni. Když už bych musel něco vybrat tak Sabian B8 nebo Zildjan ZXT.
jj, tak tak. nebo bazar, za poloviční cenu.
když tak zildjian
když tak zildjian
Naposledy upravil(a) Dědekzhor dne 16.02.2012 17:57, celkem upraveno 2 x.
Dneska mi přišla newska na FB z jednoho obchodu, že Anatoliany budou sjednocovat ceny a zlevňovat.Medák píše:Zkus značku Turkish. Jsou to turecké činely a těžko budeš hledat lepší poměr mezi cenou a kvalitou. U nás je dováží Audiotek. Nebo Anatoliany - jsou o něco dražší, ale je to špička za rozumnou cenu.
Jak se to projeví na kvalitě je otázka, ale vypadá to, že Turkish pomalu přebírá zákazníky
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
-
Medák
- Bandzone: http://bandzone.cz/prvnihore
- Kontaktovat uživatele:
To je dobrá zprávaMoleek píše: Dneska mi přišla newska na FB z jednoho obchodu, že Anatoliany budou sjednocovat ceny a zlevňovat.
Jak se to projeví na kvalitě je otázka, ale vypadá to, že Turkish pomalu přebírá zákazníky
-
willy/šali
o té nebo té značce to není,každá má své levné a své kvalitní řady.důležié podle mě je, co hraješ ,styl muziky ,kde hraješ a plno plno různých specifik.najít správný činel je alchymije a pokaždý zní jinak v jiném prostředí.neznamená že kvalitní a drahá řada se ti bude líbít nebo znít.většinou na činely jedné značky hrají firemní bicáci.můžeš je mít složené z více značek a různých řad,tak aby ti vyhovovali.ale říkám alchymie.s kámošem jsme kupovali sedm činelů u sonoristy s možnoští vyzkoušet si to u bicí soupravy což je hodně hodně důležitý.akdyž jsem je asi po čtyřech hodinách skoušení dali dohromady, byli jsme z toho hluchý a doma zní zase jinak.alchymíje