Problem s ESP-LTD EX400

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
jnc

Problem s ESP-LTD EX400

Příspěvek od jnc »

Zdravim vas lidicky. Koupil jsem si cerstve novou kytaru ESP-LTD EX 400 s aktivnimi snimaci za 16 000 Kc a mam problem. Kytara nema vubec zadne bassy a z apce slysim jen skleneny zvuk. V kytare jsou umisteny aktivni smimace EMG 81 (B) / 60 (N) Active. Effekt mam Line6 Uber Metal a apec LINE6 - Spider III 212 (150). Nevite nekdo proc hraje tak sklenene ? :( dekuji za kazdou radu.

Pokud by se nasel zajemce s radosti ji prodam za 10 az 12 000 kc

http://kytary.cz/esp-ltd-elektricka-kyt ... 50:0:0:1:0
http://kytary.cz/line6-spider-iii-212-1 ... :Line6:1:0
http://kytary.cz/line6-uber-metal/21091/?SE4966:0:0:1:0
nbs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nbs »

neni mozny ze sou nejaky vymlety baterky ve snimacich ?
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

co znamená skleněný zvuk???
jnc

Příspěvek od jnc »

nbs píše:neni mozny ze sou nejaky vymlety baterky ve snimacich ?
Urcite ne-e :( Baterku jsem kupoval uplne novou i dokonce 4 a porad nic :( Proste oproti neaktivnim snimacum hraje hrozne sklenene :( bassy na effektu na plno. Bassy na kombu na pul ( kombo uz nestiha ) a porad nic. Samozrejme bassy jsou ale uz kytare nejde rozumet :(
jnc

Příspěvek od jnc »

Saul píše:co znamená skleněný zvuk???
Proste zvuk ktery nema bassy. Vrchni struna je uplne takova roztrepana ... jak kdyby nemela drive ...
nbs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nbs »

a zkousel si to na jinejch aparatech (nebo jinou kytaru v aparatu) ? vis jiste ze tj v kytare ?
tallicaman

Příspěvek od tallicaman »

to valis prez ten efekt? zkus tam ubrat level nebo proste zesileni na te krabce, jestli tam neco takoveho je... mozna do toho komba poustis mooooc velky signal, tak to kombo nestiha... ty aktivy uz samy maji velky vystupni signal, tak zkus a napis :wink: no a zkus to zapojit aj bez toho uber metalu
jeste me napada.. kdyz mas zkresleni na krabce, tak musis na kombu mit cisty kanal
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
jnc

Příspěvek od jnc »

Ty brdo chlapy ja uz zkousel vsechno a oproti neaktivnich snimacu je to strasny zvuk :(

Kytaru jsem zkousel dat do Line Six hlavy 150W + 300 W reprobox. trosku je to lepsi ale ne tolik. Dnes prisli kamaradi s LTD kytarami s neaktivnimi snimaci a kytary jim hrali mnohem lepe jak ta moje :(

jejich kytary meli neskutecne silny zvuk, nabity bassy, drivem a tim co kytara musi mit :( To ma kytara hraje proste roztrepane, bez bassu :( Bez driveru:( Uz si nevim rady jsem ztoho strasne spatny :( Cekam jsem od aktivnich snimacu mohutny zvuk :(
tallicaman

to je divne, to snad nemuze byt tema snimacama... kytarare jsi zkousel? ja bych to nevzdaval :)
jnc

Příspěvek od jnc »

tallicaman píše:to je divne, to snad nemuze byt tema snimacama... kytarare jsi zkousel? ja bych to nevzdaval :)
No kytarar mi asi moc nepomuze :( Ja si myslim, ze je to ve snimacich :( Proste EMG aktivky me sklamaly :( strasne moc ... Jak rikam pasivni snimace maji 100x silnejsi zvuk a lezci nez aktivni :( Ja nevim ale ten zvuk kytary mi pripada jak na Metal Core :( bez bassu apod ... nema nekdo typ snimacu v kytare ? a neni to treba drevem ? :(
tallicaman

no ja mel v kytare tu emg 81 a byla to pila jak svina, ale basy presto nejake mela... s tou 60tkou zkusenosti nemam, kombinoval jsem to z 85tkou, ta byla zas prebasovana, takze dohromady to byl super zvuk :D ale tak, jestli to je mahagon, tak by to melo byt hutne, ja nevim mno, javorovy krk snad nedela tolik :) ... tak leda zkus jeste dat mensi zkresleni
jnc

Příspěvek od jnc »

tallicaman píše:no ja mel v kytare tu emg 81 a byla to pila jak svina, ale basy presto nejake mela... s tou 60tkou zkusenosti nemam, kombinoval jsem to z 85tkou, ta byla zas prebasovana, takze dohromady to byl super zvuk :D ale tak, jestli to je mahagon, tak by to melo byt hutne, ja nevim mno, javorovy krk snad nedela tolik :) ... tak leda zkus jeste dat mensi zkresleni
No presne tak ... to je ono. strasna pila to je !!! bez bassu ... jako bassy jsou ale minimalni :( Oproti pasivnim snimacum :( Tony ( zkresleni ) mam na pulce to nepomaha :(
woro90

Příspěvek od woro90 »

tallicaman píše:no ja mel v kytare tu emg 81 a byla to pila jak svina, ale basy presto nejake mela... s tou 60tkou zkusenosti nemam, kombinoval jsem to z 85tkou, ta byla zas prebasovana, takze dohromady to byl super zvuk :D ale tak, jestli to je mahagon, tak by to melo byt hutne, ja nevim mno, javorovy krk snad nedela tolik :) ... tak leda zkus jeste dat mensi zkresleni
Něco proti javoru?! :wink: Dřevem to fakt být nemůže, hledal bych chybu v elektrice. Pokud ty aktivy nejsou silnější než pasivy, je něco špatně - jako první bych zkontroloval dobrý kontakt baterky.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
tallicaman

s tim javorem - je to mekci drevo~min basu vic vysek, ale byl to spis vtip :wink: taky bych hledal chybu v elektronice, bo silnejsi vystup jak pasivy to mit proste musi - teda to musi vic kreslit, pokud jo, tak je to asi ok...
jnc

Příspěvek od jnc »

woro90 píše:
Něco proti javoru?! :wink: Dřevem to fakt být nemůže, hledal bych chybu v elektrice. Pokud ty aktivy nejsou silnější než pasivy, je něco špatně - jako první bych zkontroloval dobrý kontakt baterky.
No bez baterky kytara hraje ale jen ciste. s Baterkou uz hraje a myslim ze normalne. Ale je to strasna pila oproti pasivnim snimacum :(
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Clona i volume na kytaře v cajku? .. jestli ti vadí, že je to pila, proč sis panebože kupoval kytaru s aktivama za 16 000 a nevyzkoušel sis jí předtim? :shock:
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
tallicaman

hmm, nezbyva se jen podivit, proc jsi to pred koupi nevyzkousel... :roll: nebo to zkus vrazit do neceho jineho nez line6, popr. nastavit jiny efekt, kery min kresli... vic ti asi neporadime, vypada to ok... jeste ti mozna pomuze stelovani hlasitosti snimacu a clony(stahnout, jak se ti bude zdat...)
jnc

Příspěvek od jnc »

No vyzkousel a kde ? :( Nikdy v cesku ji nemeli :( byla dovezena az z nemecka kdyz jsem ji obednaval :( Pokud by ji nekdo chtel tak je na prodej za 10/12000 tisic. Ta kytara je vyborna na moderni metal core a ma nadherny cisty zvuk. To musim rict ale to co potrebuji do kapely ja bohuzel nema :(
tallicaman

tak na blues/rock to fakt neni :D aspon sis mohl poslechnout ukazky na tytrubce ty trubko :) ... ale tak podivej se aspon dodatecne a pokud zjistis, ze to fakt ne, tak gratuluji k dobre koupi :) http://cz.youtube.com/watch?v=6_vSjxWZo ... re=related ... tady to zni celkem dost hutne
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

že by emg měly málo basů se mi teda fakt nezdá. Podle mě je chyba někde u tebe v nastavení.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“