Problem s ESP-LTD EX400

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
jnc

Příspěvek od jnc »

NJN :( jsem vul a koupil jsem spatne. Ted jenom aby ji nekdo koupil je jak nova a hrana mesic!!! Pokud ji prodam koupim tohle padlo a doufam ze uz to bude onco !!! http://www.musiccenter.cz/JACKSON/Jacks ... e/:3:23709
jnc

Příspěvek od jnc »

A nebo zkuste poradit jiny effekt :( MetalUber asi nebude jasna volba :(
tallicaman

Příspěvek od tallicaman »

tak pokud ti vyhovuje drevo a jsi spokojeny s tim, jak to zni na sucho, tak vymen/prodej jen snimace a mas to :wink: a proc pouzivas efekt, kdyz mas tusim to same na kombu?
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
jnc

Příspěvek od jnc »

Ale tady ma uzasny vzuk :( http://cz.youtube.com/watch?v=7PH4BJtuW ... re=related
Ja to nechapu :( NO a jaky byste mi doporucili ja uz ztech EMG mam hlavu kolem :( Nechci zase utratit za neco co nebude ono ... :(
tallicaman

tak potom je to jen nastavenim u tebe, precti si poradne, co jsem ti tu radil a zkus to
jnc

Příspěvek od jnc »

tallicaman píše:tak pokud ti vyhovuje drevo a jsi spokojeny s tim, jak to zni na sucho, tak vymen/prodej jen snimace a mas to :wink: a proc pouzivas efekt, kdyz mas tusim to same na kombu?
To co je v kombu se tomu effektu nevyrovna ... Effekt ma zpetnou vazbu a ty zvuky jsou v effektu obrovsky rozlisne nez v kombu ikdyz je oznacuji stejne ...
jnc

Příspěvek od jnc »

Ja si myslim ze je to effektem :( ach jo. Tak dojebanej jsem v zivote nebyl :(
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

nebo třeba fakt zkus vyměnit baterky, protože aktivy berou šťávu ikdyž kombo není zapnuté, ale kabel je v kytaře. Třeba to tak nechávali na prodejně.
jnc

Příspěvek od jnc »

Saul píše:nebo třeba fakt zkus vyměnit baterky, protože aktivy berou šťávu ikdyž kombo není zapnuté, ale kabel je v kytaře. Třeba to tak nechávali na prodejně.
Chlape koupil jsem 4 baterky ... a vymenil vsechny porad stejny ...

http://cz.youtube.com/watch?v=va1zF-KZJ ... re=related Ale kdyz poslechnes tak tady ta kytara oproti te moji ma uzasny zvuk :( Ja si myslim ze je to effektem :( zajimalo by me co ma za effekt :(
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wraith »

to mi řekni co znamená že nemá basy, schválně nám něco nahraj, protože mam taky aktiv emg a že by to nemělo basy.... spíš bych to viděl že špatně napájenej konektor z baterky v tý kytaře, baterku máš možná novou ale šťávu to těm snímačum nedává nejspíš
jnc

Příspěvek od jnc »

Uz to neresme :( proste oproti tomuhle zvuku kytary http://cz.youtube.com/watch?v=va1zF-KZJ ... re=related Je to strasnej rozdil :(
jnc

Příspěvek od jnc »

Wraith píše:to mi řekni co znamená že nemá basy, schválně nám něco nahraj, protože mam taky aktiv emg a že by to nemělo basy.... spíš bych to viděl že špatně napájenej konektor z baterky v tý kytaře, baterku máš možná novou ale šťávu to těm snímačum nedává nejspíš
Super prvni clovek co ma Aktivky EMG. Prosimte a co mas za typ a jakej mas effekt ? diky
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

jnc píše:Uz to neresme :( proste oproti tomuhle zvuku kytary http://cz.youtube.com/watch?v=va1zF-KZJ ... re=related Je to strasnej rozdil :(
Ty seš dobrej, prej už to neřešme .. :lol: .. tak jí vem, a dojdi do obchodu, tam jí do něčeho píchni a zjistíš jestli je to kombem nebo kytarou. Pokud i tam bude hrát divně, tak jí reklamuj. Neni to složitý.
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
jnc

Příspěvek od jnc »

vikicek píše:
jnc píše:Uz to neresme :( proste oproti tomuhle zvuku kytary http://cz.youtube.com/watch?v=va1zF-KZJ ... re=related Je to strasnej rozdil :(
Ty seš dobrej, prej už to neřešme .. :lol: .. tak jí vem, a dojdi do obchodu, tam jí do něčeho píchni a zjistíš jestli je to kombem nebo kytarou. Pokud i tam bude hrát divně, tak jí reklamuj. Neni to složitý.
No to ja vim, ale kytaru jsem kupoval pres internetovej obchod a reklamacka docela trva :( A koncerty jsou za dverma. No ale kytara je v poradku si myslim proste effekt Line6 Uber Metal je spatna volba :( Asi se s aktivkama neshoduje :(
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Blbost.... myslím si že je to v rukou.... taky se divím jak nebasovej zvuk EMG uměj, ale jakmile trochu struny utlumíš tak bys měl mít basů až až. Mimochodem tomu tlumení se říká palm-muting.

Jo a musíš si s tím tlumením pohrát, stačí fakt v řádech milimetrů vedle sweet-spotu a zní to jak pytel sraček. Když jsem dal na kytaru EMG musel jsem se PM trochu přeučit. Na jiná místa a jinejma přítlakama. Takže potrénuj a místo tlachání tady radějc zkoušej.
jnc

Příspěvek od jnc »

r0nn!e píše:Blbost.... myslím si že je to v rukou.... taky se divím jak nebasovej zvuk EMG uměj, ale jakmile trochu struny utlumíš tak bys měl mít basů až až. Mimochodem tomu tlumení se říká palm-muting.

Jo a musíš si s tím tlumením pohrát, stačí fakt v řádech milimetrů vedle sweet-spotu a zní to jak pytel sraček. Když jsem dal na kytaru EMG musel jsem se PM trochu přeučit. Na jiná místa a jinejma přítlakama. Takže potrénuj a místo tlachání tady radějc zkoušej.
To je taky mozne, no hold trenovat trenovat a trenovat jak rika tata :) Nevim tady to asi nikomu nevysvetlim. Myslim ze kdybste byli na probihajici zkouzce tak zmenite uplne nazor ... No kytaru si pomecham, zajedu si do music centra a odzkousim vselijake effekty.
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Já si myslím že to tím bude tak na 60%. Prostě to je jiná kytara s jinejma snímačema a PM tam bude jiný. Tak stejná technika přitom tak rozdílným způsobem.
LarryColl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LarryColl »

EMG 81 mam taky a že by jim chybeli basy si nemyslim zkus to pres jiny kombo anebo to hod ke ktararovi at ti prohlidne elektroniku (pokud si na to sam netroufas)
Nepijte vodu... p*caj v ni ryby:)
Epiphone Les Paul Midnight Ebony Ltd. Ed
Bugera 6262 + Crate FW412A
Line6 PODXt Live + Metal Pack
tallicaman

tak je mozne, ze si(ti) to nesedi, ja pri prechodu na emg musel koupit taky jine kresleni
jnc

Příspěvek od jnc »

Ok zkusim dat na vase rady. Zkusim trenovat :) zkusim ji dat kytararovi, treba na neco pride. A zkusim odzkouset effekty. Ale mam predtuchy, ze kytara bude hrat nejlepe na lampovem pristroji nez na trandaku. Ja si myslim ze to mozna muze byt ta elektronika ( 10 % ). Dale kombo ( 30 % ) ale neco mi rika ze to bude asi effektem ( 70 % ) no uvidim ...

Diky za trpelivost jakou ste semnou tady ztravily :-D a diky moc za rady ...
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“