Váš názor na moji sestavu za 25 tis.

Dotazy, rady, zkušenosti ...
Odpovědět
DjLarry
Kontaktovat uživatele:

Váš názor na moji sestavu za 25 tis.

Příspěvek od DjLarry »

Koupil jsem si tento set.. Chtel bych se zeptat jaký máte na to názor jelikož dělám DJeje většinou tak pro 100 lidí.
2x Pasivni reprobox
http://kytary.cz/yorkville-yx15-pasivni ... 21:0:0:1:0

Mix : http://kytary.cz/behringer-xenyx-1222fx ... 88:0:0:1:0

Zesilovac : http://kytary.cz/tapco-by-mackie-j-1400 ... 20:0:0:1:0
Larry
Jens Ludwig
Odborník

Příspěvek od Jens Ludwig »

pokud jezdíš alespoň 2 akce tejdně, tak po čase vyměň pult - vem Soundcraft EPM6 nebo EPM8 - rozdíl ve zvuku poznáš sám....

yorkvill neni uplně marná značka, pokud je neodpálíš, tak by ti i nějakej rok mohly vydržet... pak vyměnit za nějakej JBL (a moc ne JRX řadu..)

bejt tebou tak bych k nim koupil ale jinej konečník - Crown XTi 1000

a nebo bych pak vyměnit bedny a konec za nějakej aktiv (RCF art 315)

pokud ale jezdíš akci jednou za uherskej salám, tak si myslim, že to neni vůbec marná volba...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +

omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
DjLarry
Kontaktovat uživatele:

Crown XTi 1000

Příspěvek od DjLarry »

Zase takovej pracháč nejsem .. xD chci koupit něco do max. 25 tis. a ten mix. koupim mozna jinej, ale jinak zesak + repro když pojedu na max. 80% výkon tak mě ty repraky vydržej hodně dlouho. A akce dělám tak 1x za 14 dní.
Larry
Jens Ludwig
Odborník

Příspěvek od Jens Ludwig »

jen tak mi pověz, co tě vedlo k výběru právě toho pultu, který sis vybral???

jaký si kladeš na pult nároky???
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +

omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
hadžay

Příspěvek od hadžay »

První co mě napadlo...k čemu je DJovi takovýto mixák?.... :roll:
S tím fakt děláš diskotéky?Nebo k tomu máš připojený normální DJský mix?
DjLarry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DjLarry »

No já právě nwm co by bylo vhodný jako pro DJ a taky chci mit nakou kvalitu takze prepokladam za v teto cenove relaci 5tis. bude neco kvalitniho. a zadnej jinej jako DJský mix nemam. Me to stací akorát na zesilování, jelikož hudbu pouštím přes notebook.
Larry
hadžay

Příspěvek od hadžay »

Pokud jedeš čistě z noťase,tak nepotřebuješ žádný mix.Jenom nějakou midi konzoli s integrovanou zvukovkou a vstupem pro mikrofon.
Jakékoli jiné řešení je pro digitální DJ-ing zbytečně komplikované a nepraktické,neskladné...
woro90

Příspěvek od woro90 »

hadžay píše:Pokud jedeš čistě z noťase,tak nepotřebuješ žádný mix.Jenom nějakou midi konzoli s integrovanou zvukovkou a vstupem pro mikrofon.
Jakékoli jiné řešení je pro digitální DJ-ing zbytečně komplikované a nepraktické,neskladné...
Přesně tak, a ušetřené peníze můžeš pak investovat do nějakého úplně primitivního tří/čtyřkanálového mixu a gramítka, kdybys náhodou měl potřebu "manuální práce". Ono to není vůbec špatné, si tam vrazit kus plastu s nějakou odrhovačkou z osmdesátek, seřídit rychlost a dát tomu fungl nový spodek z noťasa. A pak si do toho jenom občas hrabat pazourou, abys předvedl, že tam to gramítko fakt máš.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Odpovědět

Zpět na „Ozvučování a osvětlování“