Koupil jsem si tento set.. Chtel bych se zeptat jaký máte na to názor jelikož dělám DJeje většinou tak pro 100 lidí.
2x Pasivni reprobox
http://kytary.cz/yorkville-yx15-pasivni ... 21:0:0:1:0
Mix : http://kytary.cz/behringer-xenyx-1222fx ... 88:0:0:1:0
Zesilovac : http://kytary.cz/tapco-by-mackie-j-1400 ... 20:0:0:1:0
Váš názor na moji sestavu za 25 tis.
Pravidla fóra
- Jens Ludwig
- Odborník
pokud jezdíš alespoň 2 akce tejdně, tak po čase vyměň pult - vem Soundcraft EPM6 nebo EPM8 - rozdíl ve zvuku poznáš sám....
yorkvill neni uplně marná značka, pokud je neodpálíš, tak by ti i nějakej rok mohly vydržet... pak vyměnit za nějakej JBL (a moc ne JRX řadu..)
bejt tebou tak bych k nim koupil ale jinej konečník - Crown XTi 1000
a nebo bych pak vyměnit bedny a konec za nějakej aktiv (RCF art 315)
pokud ale jezdíš akci jednou za uherskej salám, tak si myslim, že to neni vůbec marná volba...
yorkvill neni uplně marná značka, pokud je neodpálíš, tak by ti i nějakej rok mohly vydržet... pak vyměnit za nějakej JBL (a moc ne JRX řadu..)
bejt tebou tak bych k nim koupil ale jinej konečník - Crown XTi 1000
a nebo bych pak vyměnit bedny a konec za nějakej aktiv (RCF art 315)
pokud ale jezdíš akci jednou za uherskej salám, tak si myslim, že to neni vůbec marná volba...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Crown XTi 1000
Zase takovej pracháč nejsem .. xD chci koupit něco do max. 25 tis. a ten mix. koupim mozna jinej, ale jinak zesak + repro když pojedu na max. 80% výkon tak mě ty repraky vydržej hodně dlouho. A akce dělám tak 1x za 14 dní.
Larry
- Jens Ludwig
- Odborník
Přesně tak, a ušetřené peníze můžeš pak investovat do nějakého úplně primitivního tří/čtyřkanálového mixu a gramítka, kdybys náhodou měl potřebu "manuální práce". Ono to není vůbec špatné, si tam vrazit kus plastu s nějakou odrhovačkou z osmdesátek, seřídit rychlost a dát tomu fungl nový spodek z noťasa. A pak si do toho jenom občas hrabat pazourou, abys předvedl, že tam to gramítko fakt máš.hadžay píše:Pokud jedeš čistě z noťase,tak nepotřebuješ žádný mix.Jenom nějakou midi konzoli s integrovanou zvukovkou a vstupem pro mikrofon.
Jakékoli jiné řešení je pro digitální DJ-ing zbytečně komplikované a nepraktické,neskladné...
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...