The Edge (U2)

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

našel jsem už ted videoklip k singlu GET ON YOUR BOOTS

enjoy :D

http://video.google.nl/googleplayer.swf ... 9080332621

tak odkaz uz odstrihli, je tu dalsi misto ale bez audia http://cz.youtube.com/watch?v=WTTWNxQKHB4
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dle serveru last.fm je stanoven den Pondělí 10.8.2009 koncert U2 v Praze, další info časem

edit: místo dle informací Stadion na Julisce (Dukla)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
McPhisto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McPhisto »

pochybuju o tom..je to kachna..kdyz je malej i novej Eden tak nevim proc by hrali na julisce :))
Gibson Les Paul Tribute 50's GoldTop, Tokai SG Cherry Red, Squier Classic Vibe Stratocaster.
VOX AC15, VOX Delaylab a další...
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

McPhisto píše:pochybuju o tom..je to kachna..kdyz je malej i novej Eden tak nevim proc by hrali na julisce :))
asi záleží na tom, jak se dá také okolí upravit pro tu větší kapacitu, jelikož letošní tour je podle stage planu nakresu tak jak to mají kabáti, podium uprostřed lidí... čili se dá manipulovat s prostorem celkem okolo...ale zřejme to bude opravdu kachna :) ale i tak z toho mám radost :lol: :lol: :lol:
McPhisto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McPhisto »

zalezi jak to bude velky no..treba se to nakonec do Edenu vleze a nekde sem cetl variantu ze by byly 2 koncerty ale tezko ted soudit..musime si holt pockat az vydaj album a terminy turne..pak budem asi chytrejsi :))
Gibson Les Paul Tribute 50's GoldTop, Tokai SG Cherry Red, Squier Classic Vibe Stratocaster.
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

Hele, o kom si to tady povidate? :)
Tak jak mozna tusite, ja mam Edgovu hru dost v oblibe:))
A z toho co hraju....Desire furt dokola :D , Helter Skelter (tu mam radsi, nez original od Brouku), Vertigo (i kdyz tu jeste nemam uplne zmaklou:)) a dal treba Pride (ale jednodussim temptem)

EDIT: A taky myslim, ze je moc dobry zpevak.
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

http://mp3.walmart.com/store/artist?art ... DetailsTab

zde je kompletní album a 30sec z každého songu zřejmě omylem či umyslně, poslechnout než to stáhnou zpátky :D
McPhisto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McPhisto »

tak konecne singl i nazivo..ted se mi to konecne libi :))
http://www.youtube.com/watch?v=BzWVWd1nrHA#
panedge

Příspěvek od panedge »

sakra sem to nestihl,už je to promazaný..sem se na to těšil jak malej Jarda :cry: ...jinak slyšel sem ty 30sekundový ukázky a sem nadšenej..myslím,že to bude mnohem větší "žůžo" než bomba :wink:
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
panedge

Příspěvek od panedge »

Můj chabý pokus o Even better than the real thing
nahráno přes webku ,tak omluvte zvuk http://www.youtube.com/watch?v=RbW75k1qAV0
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

panedge píše:Můj chabý pokus o Even better than the real thing
nahráno přes webku ,tak omluvte zvuk http://www.youtube.com/watch?v=RbW75k1qAV0
Tyjo dobrý chlape :) máš whammy? popiš mi tvoji efektovou cestu, škoda že si tak daleko od kamery :) ten zvuk taháš z lanýže? ;) budu se těšit na další videa, už sem si tady pripadal s tim U2 soundem sám :lol: :lol:
panedge

Příspěvek od panedge »

No čoveče ,než sem to našteloval tu webku,tak mě málem kleplo :D ,musel sem to hrát hrozně potichu,aby tam nebyly ruchy a hlavně jak se zapne nahrávání tak já tam dycky nasekám chyby,tak sem byl rád ,že sem to aspoň zvládnul takhle.Protože nemám doma LesPaula,tak sem to zkusil na jazzmastera-na něj se hraje slidem přes delay plus zkreselní hrozně špatně,jak to má krátkej sustain a furt by to rádo nahoukáválu tak to de technicky špatně,ale trochu se to povedlo.Takže jazzmaster do Boss gt6,tam Vox drive,delay,compressor a na výstupu mám Laneyho,ale jen jako zesilovač,z něj nic neberu.Whamy samozřejmě nemám,tohle je normální pedalbend ,kterej je nastavenej,že zvedne tón o oktávu.Postupně přidám další kousky,jenže ty cinkavý (streets a podobně) jdou nahrát ještě hůř,tak uvidím ,kdybych uměl s PC jako ty tak to nahrávám taky jako ty,ale sem lama takže smůla :D
panedge

Příspěvek od panedge »

pupack-já vždycky chcípu sz tvýho where the streets ..máš krásně vychytanej zvuk a hlavně rytmus-ten mi děla u tohodle kousku problémy hlavně na začátku :?
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

panedge píše:pupack-já vždycky chcípu sz tvýho where the streets ..máš krásně vychytanej zvuk a hlavně rytmus-ten mi děla u tohodle kousku problémy hlavně na začátku :?
noo a co nacpat toho bosse gt6 rovnou do pc do line in teda jestli to nema primo usb? :) tak nahravam ja no, pres usb z podxt

jazzmastera sem nikdy v ruce nemel ale je to krasna kytara stejne :)

jinak ty streets, tam sem se snazil mit ten starej zvuk no, a rytmus, to je peklo, streets jsem se učil asi 3 mesice a vlastne, doted to porad vylepsuju :) nekdy pokecame ted razim na trolejbus.. zatim cusik a zkus jeste neco nahrat!
panedge

Příspěvek od panedge »

Někdy ti toho jazzmastera nahraju jen tak naprázdno,je to fakt nádhera,ale je to zvláštní kytara..jinak Boss usb nemá,jednou sem to zkusil přímo do pc,ale jak k tomu nahraju backing track i svoji kytaru najednou?audacity?
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

panedge píše:Někdy ti toho jazzmastera nahraju jen tak naprázdno,je to fakt nádhera,ale je to zvláštní kytara..jinak Boss usb nemá,jednou sem to zkusil přímo do pc,ale jak k tomu nahraju backing track i svoji kytaru najednou?audacity?
jojo nejakej multitrack, treba to audacity... importujes tam mp3 backingu a pak zmacknes nahravani a do dalsi stopy nahravas, jen je otazkou jake to bude mit zpozdeni (latenci) to zavisí na tvé zvukovce, kazdopadne to vyzkousej ;)

jeste relativne dobrej a zdarma je kristal http://www.kreatives.org/kristal/
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

tak se musim pochlubit, že právě poslouchám kompletní nové album U2 No line on horizon, zatím jsem u prvního songu a ten je parádní.. tedy No line on Horizon :lol: :lol:
nOw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nOw »

Taky jsem u prvního. :) Je asi předčasný řikat nějaký závěry. Já jsem smířenej s tim, že starý alba typu JT nebo AB nikdy nepřekonaj, ale zatim mi to taky nezní vůbec špatně. Tipuju, že až to budu mít všechno naposlouchaný, mohlo by se to dostat na úroveň How To Dismantle An Atomic Bomb.
Squier Bullet Strat
Peavey Backstage
nOw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nOw »

Oprava :lol:
Rozhodně to překoná How To Dismantle An Atomic Bomb. :D

Teď už ale vážně. Prvnímu singlu Get On Your Boots jsem na chuť přicházel poměrně dlouho a tak jsem se spíš nový desky obával, ale po prvnim poslechu ostatních songů si řikam: ,,Sakra, to je ňáký dobrý''. :)
Squier Bullet Strat
Peavey Backstage
panedge

Příspěvek od panedge »

Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“