To je mi jasné...když sem měl ubermetal tak sem nic takového z toho nedostalWohma píše:Ubermetal by mohl... tam to hlavne prasi ta 8-strunna kytara.
Jak docílit tohoto zvuku? (sběrné téma)
Pravidla fóra
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
Ani z originalniho PODu podle me nedostanes tak tvrdej zvuk jako z Ubermetalu. Neni to o efektu.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Přesně. Ta osmá struna prostě dělá svůje. Je to 3/4 toho zvuku, je pak jedno čím to zkreslíš.Wohma píše:Ani z originalniho PODu podle me nedostanes tak tvrdej zvuk jako z Ubermetalu. Neni to o efektu.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
Kluci, won tam hraje na PODxt(to samé co toneport) a a to Big Bottom je název komba které to simuluje, není to žádný efekt, jen a pouze simulace komba, které ovšem je třeba do PODxt(tone port) dokoupit jako rozšiřující balíček s názvem Metall shop
http://line6.com/modelPacks/metal.html
to zkreslení je z toho komba (z té simulace)
ja mam ve svém POD balíček Power pack
http://line6.com/modelPacks/metal.html
to zkreslení je z toho komba (z té simulace)
ja mam ve svém POD balíček Power pack
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
pupack: Vsak to uz vime
DirX chtel poradit nejakej efektik, kterej hraje podobne.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Jeste me napada Ibanez 7th Heaven, ten je specialne na sedmistrunku. Ale nemam zkusenost
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Bohatě stačí DS-1 na takový podladění je víc gainu spíš na závadu.cerfotoc píše:BOSS ML-2 Metal Core...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
efekt mezi Audioslave(Morrelo) a IM (Smith)
Začal jsem poslouchat audioslave.ta hudba mě uchvátila.
chtěl bych mít podobnej zvuk jako používá Morrelo na albech audioslave a taky zase na muzicu Maidnů protože ji zbožnuju
limit řekněme do 5 000 kč
dá se něco takovýho pořídit ?
Z těch písniček audioslave je hodně slyšet wah wah pedal morelo použivá cry baby stejně asi jako 90 procent všech kytaristů)
přemýšlel jsem o ibanez TSce a k tomu pravě ten wah wah dunlop
nebo by byl lepší nějakej" digital kde se dá vpodstatě nastavit "vše"?
ale v digitalu jsem vpodstatě noob takže dá se pak třeba digital efekt použít na podiu při koncertě nebo to jsou jen věcičky na takovéto domací hraní ?
díky za vše tipy
chtěl bych mít podobnej zvuk jako používá Morrelo na albech audioslave a taky zase na muzicu Maidnů protože ji zbožnuju
limit řekněme do 5 000 kč
dá se něco takovýho pořídit ?
Z těch písniček audioslave je hodně slyšet wah wah pedal morelo použivá cry baby stejně asi jako 90 procent všech kytaristů)
přemýšlel jsem o ibanez TSce a k tomu pravě ten wah wah dunlop
nebo by byl lepší nějakej" digital kde se dá vpodstatě nastavit "vše"?
ale v digitalu jsem vpodstatě noob takže dá se pak třeba digital efekt použít na podiu při koncertě nebo to jsou jen věcičky na takovéto domací hraní ?
díky za vše tipy
Už nehraju, pouze poslouchám ...
Nepoužívá Morello zkreslení z JCM800? To je trochu daleko od TSka ne? Pokud už teda nechceš akorát "rozvíjet zkreslení v kombu". Jako samostatnej efekt bych se určitě kouknul na www.indyguitarist.com a kouknul bych na Pinnacle, Super Plextortion a Triple Recstortion. 
link na Triple Recstortion je zde... http://www.wamplerpedals.com/triple_rec ... distortion
link na Triple Recstortion je zde... http://www.wamplerpedals.com/triple_rec ... distortion
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
nj jenže J800 je poněkud cenově jinde. dá se "něčím" nahradit ?
resp dá se třeba marshall JMP-1 připojit k tomu mýmu kombu ?ze zadu mám dva inputy na effect loop
resp dá se třeba marshall JMP-1 připojit k tomu mýmu kombu ?ze zadu mám dva inputy na effect loop
Naposledy upravil(a) Rainmaker dne 11.02.2009 22:33, celkem upraveno 1 x.
Už nehraju, pouze poslouchám ...
no to super plextortion má emulovat JCM800, taky jsem čet že s tim pinnaclem se dá právě dosáhnout podobnýho soundu, je totiž dost flexibilní. Doporučuju se kouknout na dema na youtube www.youtube.com/user/wampcat
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
-
hmoanyzear
efekty na grunge
čau, kterej je podle vás lepší?...
EHX Big Muff
Pro Co RAT
Boss DS-1
něco na grunge...
Upraven název - Nero