Problem s ESP-LTD EX400

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Stará dobrá rada:

Když ti to nezní jak má, tak jako první vyměň struny

Pak uvidíš zázraky...

Btw, na tu kytaru jsem hrál a vůbec nezní špatně, ikdyž aktivky nejsou můj šálek čaje. Chyba nemůže být v kytaře, ale buv nastaveni efektů nebo komba.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Přes Ubermetal? Přes Line6?

Nedivím se.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
jnc

Příspěvek od jnc »

Demilich píše:Přes Ubermetal? Přes Line6?

Nedivím se.
Ty vtom mas trosku chaos ... si myslim xD Proc by to jako neslo ? nic nebudem to resit ...
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wraith »

docela se směju těm tvejm procentovejm výpočtum a poznatkum, kdybys radši zkontroloval za tu dobu jestli to fakt napájí ty snímače, když to tomu kamarádovi šlo... a jinej aparát si zkoušel?
Demilich

Příspěvek od Demilich »

jnc píše:
Demilich píše:Přes Ubermetal? Přes Line6?

Nedivím se.
Ty vtom mas trosku chaos ... si myslim xD Proc by to jako neslo ? nic nebudem to resit ...
Máš pravdu šéfe, nevím vůbec nic, na line6 jsem nikdy nehrál a ubermetala jsem neměl a obojí hraje úplně krásným plným nechemickým zvukem

:lol: :lol: :lol:
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
jnc

Příspěvek od jnc »

Wraith píše:docela se směju těm tvejm procentovejm výpočtum a poznatkum, kdybys radši zkontroloval za tu dobu jestli to fakt napájí ty snímače, když to tomu kamarádovi šlo... a jinej aparát si zkoušel?
Ano zkousel ... stejny ... napajeni je v poradku ... 100% to bude effekt ... kazdou kytaru co kamaradi donesly a napojili ho na MetalUber ( effekt ) tak hrala uzasne ... ale jakmile jsem napojil ja kytaru zahalil nas skleneny zvuk s kterym nejde nic delat ... Me pripada jakoby ta kytara ten effekt proste nechtela ... Zkusim dat kytaru odbornikovi at ji prohlidne a kdyz ani to nepomuze zacnu se ohledavat po novem effektu ...
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Efekt, efekt, kašli na efekt, píchni to do komba a uvidíš ne?
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
necross
Bandzone: saphet

Příspěvek od necross »

Já teda mám aktivy 81 ,85 EMG ale ty sou hutný jako kráva. Krásnej temnej zvuk. Je pravda co tady někdo říkal s tlumením strun.
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Mjkl
last.fm: Mjkl666
Bandzone: Mjkl666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

Já bych nejdříve zkoušel sám všecko a až by nebylo úniku tak až pak bych se ptal ne chyba a hned jít tady brečet.... nejdříve člověk musí skusit sám a pak až se ptát tý kytaře nemůžeš nic udělat není to jak při dřevo/kovo výrobě, že když něco skusíš sám a zkoníš to že je to v řiti... tady to je jenom o "točení" knoflíkama a zapojení... ;) zkoušet zkoušet zkoušet moje rada :)
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wraith »

nemrsknul si jí hned teď na bazar? nick "jnc" a na bazaru mejla janacekmarek, docela bych to tipnul
http://www.hudebnibazar.cz/compare.php?ID=414250

tak nejdřív říkáš že sní něco je, pak do inzerátu napíšeš výborný tvrdý zvuk a že přecházíš na basu, no snad sis nemyslel že to bude basovat jak baskytara, bože to sou lidi :roll:
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

''...no snad sis nemyslel že to bude basovat jak baskytara...''

...lol!
Mjkl
last.fm: Mjkl666
Bandzone: Mjkl666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

je to k pousmání no :D
jnc

Příspěvek od jnc »

Ja myslim, ze tohle tema muzem zamknout :) Jak vidim, tak mi tady ti .... stejne nepomohli a neporadili, jen se vysmivali apod ... njn hold zijeme v Cesku kde taky jinde ...
nity

Příspěvek od nity »

ja bych zkusil este kabel...jakej mas kabel???od kytary ke kombu..bylo by mozny ze kdyz mas nejakej levnej, ze to orizne...stalo se mi to jednou..sice pred 5 lety, ale stalo...

z lidi si jinak nic nedelej...taky mam obcas pocit ze lidi co jim je 20 a hrajou na kytaru 2 roky ze rozumej vsemu :D
Gibson Les Paul Custom 1978, Godin Gseries, Soldano X88R, Mesa 50/50(6L6), Mesa Roadking 2*12, Crybaby Classic, Rocktron Xpression, Boss TU-2, Nobels MF-2
Crowley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crowley »

chyba je za

a) kabel ( s největší pravděpodobností)

b) baterka...(nemáš tam náhodou takový šuplík na baterku?) jestli jo zkontroluj zda tam máš tu baterku správně!

c) v uživateli

zkus si zahrát s jiným kabelem z kytary přímo do komba...
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674

HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker
Obrázek
Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
biker_xx

Příspěvek od biker_xx »

jnc píše:Ja myslim, ze tohle tema muzem zamknout :) Jak vidim, tak mi tady ti .... stejne nepomohli a neporadili, jen se vysmivali apod ... njn hold zijeme v Cesku kde taky jinde ...
No, ne vší úctě, jestli jsi to opravdu ty, s tím inzerátem, kde ta kytara hraje úžasně a tady řešíš, že je v hajzlu, tak ano, to jsme typicky v Česku...
jnc

Příspěvek od jnc »

biker_xx píše:
jnc píše:Ja myslim, ze tohle tema muzem zamknout :) Jak vidim, tak mi tady ti .... stejne nepomohli a neporadili, jen se vysmivali apod ... njn hold zijeme v Cesku kde taky jinde ...
No, ne vší úctě, jestli jsi to opravdu ty, s tím inzerátem, kde ta kytara hraje úžasně a tady řešíš, že je v hajzlu, tak ano, to jsme typicky v Česku...
Ona hraje uzasne, ale to co bych chtel ja proste nema ...

Jinak kabel zkusim ale mam 4 metrovy kabel za 500 kc, ale zkusim i jiny.
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Dobrý pokus :D mohl si rovnou napsat, že kdybys tam napsal - zvuk je šíleně překreslený a přebuzený tak by ti to nikdo nekoupil :D a btv jestli ji máš tak novou jak píšeš tak nechápu proč jí nevrátíš pokud je tam problém měli by ti to vzít.
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
necross
Bandzone: saphet

Příspěvek od necross »

je docela zajímavý že i bez baterky ti to hraje. já když vyndám baterku tak je kytara uplně mrtvá
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

necross píše:je docela zajímavý že i bez baterky ti to hraje. já když vyndám baterku tak je kytara uplně mrtvá
Spousta aktivnich snimacu je zapojena tak, ze pri nepritomnosti (nebo vybiti) baterky funguji jako pasivy... ale ocividne to neni pravidlem :)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“