Zatím jen takhle, neměl jsem teď moc času něco nahrát, takže jsem nahrál jen šum co produkuje ta podezřelá elektronka a pak krátkej riff na LEAD.
Ibanez RG 350 (DiMarzio D Sonic) -> Bugera 333 -> Ibanez TN412A Thermion -> Shure Beta 58A ... equalizace ... (ale stejně to nezní tak dobře jako ve skutečnosti )
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
---------------------------------------------------------------------------- BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC? BandZone - SKAliSKA Ska/Punk BandZone - Disagree of despair Alternative Metal
Zatím jen takhle, neměl jsem teď moc času něco nahrát, takže jsem nahrál jen šum co produkuje ta podezřelá elektronka a pak krátkej riff na LEAD.
Ibanez RG 350 (DiMarzio D Sonic) -> Bugera 333 -> Ibanez TN412A Thermion -> Shure Beta 58A ... equalizace ... (ale stejně to nezní tak dobře jako ve skutečnosti )
pěkný, akorát nemuselo bejt tolik toho šumu a víc hraní zvuk se mi líbí, ale vim to na vlastní uši, na 333XL sem hrál
No to je parádička... Fakt sem nečekal, že mezi tranďákem a lampou bude až takový rozdíl. Ty reakce jsou fakt MAZEC!!! 333XL+1960AV.... Fakt sila!!!! Zatím jsem to tena ještě nevyzkoušel pořádně. Zatím hlavně Clean a ten se mi fakt líbí. Když pořádně hráhnu do strun, tak se to fakt ozve a už na 2/10 to nedělá příjemně na ušní bubínky (teda mám to v pokojíčku asi metr a půl od sebe no)... Crunch a Lead ještě moc otestovaný nemám, tam si budu muset víc pohrát s nastavením... No... Prostě mé první dojma sou úžasné!!! Za tu cenu fakt bomba, uvidíme co to vydrží...
Kytary: BC Rich Flesh Ring 2003, LAG 300JCE Efekty: Zoom G9.2tt, Digitech The Weapon, Digitech RP250, Zoom 505II Komba: Behringer Blue Devil 60W, Kustom KLA10 Hlava: Bugera 333XL Box: Marshall 1960AV
kazdy den se tesim jak malej jaryn az si zase zahobluju pres svou 6260ku, miluju kdyz prasknu power, necham znit a po chvili chytne takovou tu prirozenou harmonii.. nebo vazbicku, ne huceni a chrceni, ale krasnou vazbu, zpevnou...
pigdestroyer píše:kazdy den se tesim jak malej jaryn az si zase zahobluju pres svou 6260ku, miluju kdyz prasknu power, necham znit a po chvili chytne takovou tu prirozenou harmonii.. nebo vazbicku, ne huceni a chrceni, ale krasnou vazbu, zpevnou...
pigdestroyer píše:kazdy den se tesim jak malej jaryn az si zase zahobluju pres svou 6260ku, miluju kdyz prasknu power, necham znit a po chvili chytne takovou tu prirozenou harmonii.. nebo vazbicku, ne huceni a chrceni, ale krasnou vazbu, zpevnou...
Kdybys radši místo buzerovaní něco nahrál viď?
mas na mysli bugerovani? no az bude po zkouskach a jeste udelame par valu tak pudem do studia, tam si tu chytrou hlavicku vezmu jednoznacne nevim, jak to mam nahrat ...? na mobil? tam nic nebude slyset...
mozna na fotak neco zkusim nahrat, ten ma dobrej zvuk si myslim
Kdybys radši místo buzerovaní něco nahrál viď?
mas na mysli bugerovani? no az bude po zkouskach a jeste udelame par valu tak pudem do studia, tam si tu chytrou hlavicku vezmu jednoznacne nevim, jak to mam nahrat ...? na mobil? tam nic nebude slyset...
mozna na fotak neco zkusim nahrat, ten ma dobrej zvuk si myslim
no tak když nic nenahraješ tak aspoň nebudu závidět... chtěl jsem si dát do kupy pomalu halfstack, ale peču na to.. zatim jen box... nebudu kopovat nějakou tranďákovou hlavu za 6 tisíc, když můžu mít za 13 tohle.. Starej apec to do tý doby tak nějak uhraje
no ..konkretne ta moje stala 10 a pul! normalne sem sel na veveri, rekl at mi to dovezou ze si to chcu vyzkouset, pak mi jednoho dne automat napsal zpravu: "zetra dondi, bude bordel" no a tak sem vyzkousel, pokadil se a koupil .. no zkusim neco nahrat, uvidim podle casu..
Zdarec. Jednoduchej dotaz: Jak to u vás vypadá zatim se spolehlivostí Bugery? Přece jenom už jí tu pár z vás má ňákou dobu, tak dejte vedět, jestli to fakt drží, nebo jestli se něco s**e. Cokoliv. Dík
No mě to kua zatim drží dobře... Sice to mám chvíli, ale nesere se to... Ale tak je to otázka, no.. Měl sem to chíli doma a pak sem to vzal do zkušebny. Na podiu sem s tím byl jen jednou... Ale vypadá to líp než ty jejich Behringery! To se musí nechat. Ten zvuk se mi líbí moc!!! Nebál bych se toho, máš přece i nějakou záruku ne? Ta cena je supr!!!
Kytary: BC Rich Flesh Ring 2003, LAG 300JCE Efekty: Zoom G9.2tt, Digitech The Weapon, Digitech RP250, Zoom 505II Komba: Behringer Blue Devil 60W, Kustom KLA10 Hlava: Bugera 333XL Box: Marshall 1960AV
davam tomu dost kapky (i kdyz nerad) mel sem to ve zkusebne v mrazu par dni .. vozim to po koncertech.. ted v zime je to nahovno, nemel sem cas udelat poradnou bednu tak sem to vozil v te puvodni s puvodnim polstrovanim.. a zatim vsechno drzi v pohode jak ma. zvuk uz mam jaks taks vychytanej, takze ted uz mi dela jenom radost jednou sem to dokonce zapl a nejak to nehralo .. tak sem cucel .. co je . .. a po chvili (!) sem zkusil zatlacit propojovaci kabel mezi hlavou a bednou.. byl povytazeny na jedne strane ale drhnu dal :)ale je to zatim fakt kratka doba (cca 4 mesice), to se neda takhle posoudit.
No supr. Takhle mi to stačí. Ale s**e mě, že teď šla cena nahoru ze 13 na 15. Asi tak před 2 tejdnama si myslim. To se kua zaváhal!!! No ale co. Už mam objednáno Nemůžu se dočkat!!!