Edit Red Bull - upraven název, kytara se ladí ne lazí
jakou kytaru koupit na podladěné struny
Pravidla fóra
jakou kytaru koupit na podladěné struny
zdarec zdarec chtel bych se vás poptat jaké máte postřehy s podlazenýma kytarama každý kytaře to vyhovovat nebude když bude nalazená od C mam vyhlídlou framus panteru studio nahrál jsem na ni a nevim jestli ji to prospěje dik pipa
idealni je asi delsi menzura a struny skrz telo, to zaruci vetsi tah strun, ale zas o tolik nejde, treba ja mam LP kde je klasickej hard-tail a ladim do C# standard, akorat tam taham 13ky no 
Bach LP, KUSTOM Dart 10, 40 W trandak, Zoom g2.1u, Ernie Ball 13, Tortex 0.88
Sláva veškeré hudbě vznikající severně od Kodaně
Re: jakou kytaru koupit na podladěné struny
Mám taky panteru, mám jí v drop C. Natažený 11´ struny a nevidim vůbec žádnej problém.pepan píše:zdarec zdarec chtel bych se vás poptat jaké máte postřehy s podlazenýma kytarama každý kytaře to vyhovovat nebude když bude nalazená od C mam vyhlídlou framus panteru studio nahrál jsem na ni a nevim jestli ji to prospěje dik pipa
Edit Red Bull - upraven název, kytara se ladí ne lazí![]()
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
imho zalezi, jestli mel autor na mysli ladeni C standard, tam uz by 11 stacit nemusely, to je jak 8ky na Ecko treba, ono ne kazdy ma rad kdyz sou ty struny moc volne... jestli myslel drop C tak to je samozrejme jina vec.
Bach LP, KUSTOM Dart 10, 40 W trandak, Zoom g2.1u, Ernie Ball 13, Tortex 0.88
http://kytary.cz/ghs-boomers-zakk-wylde ... 35:0:0:1:0 Tyhle struny bych doporučil na podladěné kytary...
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
ani ne, ty dolni struny jsou jak blato.... treba na LP je to super ale na obyc straty se neda.DirX píše:http://kytary.cz/ghs-boomers-zakk-wylde ... 35:0:0:1:0 Tyhle struny bych doporučil na podladěné kytary...
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
http://www.musiccenter.cz/Ernie-Ball-22 ... m/:3:16567
tyhle jsou idealni na H ladeni.. myslim ze klidne ton niz by to jeste sneslo.
ty zakk wylde sou nahovno, nejtenci struny visi i na E a kvuli te /stejne blbe znejici/ 70ce budes akorat zbytecne pilovat nultak..
tyhle jsou idealni na H ladeni.. myslim ze klidne ton niz by to jeste sneslo.
ty zakk wylde sou nahovno, nejtenci struny visi i na E a kvuli te /stejne blbe znejici/ 70ce budes akorat zbytecne pilovat nultak..
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
to je mozna tim ze mas LP. ale plandavy mi neprijdou teda vubec.. spis sem si rikal ze na H koupim jeste mekcimajkie píše:pig destroyer: presne tyhle pouzivam, ale na C# standard ! na Hcko jsem je zkousel ale prijdou mi hrozne plandavy pak uz...