Zdravim...
Dneska mi přišlo vysněný kombíčko Peavey Valveking 212. Rozbalil jsem, nechal aklimatizovat, nažhavil lampy, zapnul a nic . Napište mi prosím možnosti čím by to mohlo být, sem bezradnej. Díky moc
Po icq konzultaci a pár pokusech to vypadá, že chyba je v preampu. Rozbitá preampovka je asi nepravděpodobná, možnej je blbej vstupní jack nebo prostě cokoli jiného...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
Nero píše:Rozbitá preampovka je asi nepravděpodobná
Vzhledem k vystupni kontrole (resp. jeji absenci) bych se nedivil, kdyby tam dali proste vadnou elektronku. Jestli je MFara Brnak, muzem klidne vyzkouset je povymenovat, mam tu nejaky zbyly.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu ‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau Somnus Aeternus
Vzhledem k vystupni kontrole (resp. jeji absenci) bych se nedivil, kdyby tam dali proste vadnou elektronku. Jestli je MFara Brnak, muzem klidne vyzkouset je povymenovat, mam tu nejaky zbyly.
Brňák opravdu nejsem. Prostě to hodim na reklamaci, víc stim asi nezůžu co?
Wohma píše:Vzhledem k vystupni kontrole (resp. jeji absenci) bych se nedivil, kdyby tam dali proste vadnou elektronku. Jestli je MFara Brnak, muzem klidne vyzkouset je povymenovat, mam tu nejaky zbyly.