Tak se tu musím zase vrátit k původnímu tématu, což byla poloha trsátka... mám prostě problém s tím, že netuším, v jaký poloze, v jakým úhlu by mělo být trsátko, když brnkám přes všechny struny (asi se tomu říká možná i nějak odborně, ale to nevim

) ...pro názornější představu o co mi jde, mrkněte na tohle video...
http://www.jamplay.com/video-help/answer-364.html
...ten týpek tam ukazuje, jak by se to podle něj mělo dělat... teda že bych neměl tu ruku různě naklánět, když jedu dolu a pak zas nahoru, ale držet se v jedný stejný poloze... souhlasíte s tímhle názorem...? já to teda původně dělal takhle "špatně" a je fakt, že mi to moc nešlo... což mohlo bejt ale taky dost dobře daný mým statutem začátečníka... a pokud teda je dobrý jet pořád v jedný poloze, tak jaká by měla bejt... takhle skosený jak to ukazuje v tom videu?? ...protože někde zase čtu, že by mělo bejt prakticky kolmo ke strunám... takže fakt nevim...
...pokud by mi to teda někdo dokázal srozumitelně vysvětlit, případně v ideálním případě poslal třeba nějakej obrázek... fakt se s tím trápím a nedokážu se pohnout dál, když nevim jak na to... nechci si zafixovat špatnou techniku... díky moc předem...