ukázky aparátů

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
boga
Kontaktovat uživatele:

ukázky aparátů

Příspěvek od boga »

Vzhledem k tomu, že je asi spousta lidí, kteří se rozhodujou co koupit za aparát, tak mě napadlo dávat sem ukázky toho co máme doma s podrobným popisem na čem to bylo nahraný. Myslim, že by to mohlo spoustě lidem pomoct při rozhodování, protože by věděli že tohle hraje zhruba takhle a támleto hraje trochu jinak a to tak atd...:) V sobotu bych mohl zkusit něco nahrát a přidat.
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

staci se kouknout treba na
http://www.netmusicians.org
FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
boga
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od boga »

tyjo, to jsem mel znat predtim, nez jsem pridal ten topic. No jestli je to zbytecny tak se to muze smazat....
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

boga píše:tyjo, to jsem mel znat predtim, nez jsem pridal ten topic. No jestli je to zbytecny tak se to muze smazat....
neni to zbytečný, klidně to rozjeď, na té stránce jak byl link jsem spousty věcí nenašel, a hlavně, radši chci slyšet nahrávky od lidí tady a vím že je můžu i kontaktovat atd.. "zbytečná" témata jsou spíš v sekci "co se jinam nevešlo" vlastně všechna co tam sou 8) tohle bude naopak dost užitečné...takže go go go ;)
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

Chcete nekdo nahrat myho domaciho stagga? Byste neverili jakej brutalni sound z nej krabkou dostanu :D
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
AlienW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlienW »

tohle je hodne dobrej topic behem pristiho tydne nahraju moji hlavu peavey 6505+ a boxu peavey s kytarou ibanez. teste se na ten narez :)
kytara : Jackson RR3 (10 let stará Japonka) - Seymour Duncan Blackouts
aparát : Peavey 6505 +
reprobox : Peavey XXL 412E
efekty : Boss FV - 500H, G-Major
cestovní aparát : Orange Micro Crush (3W)
trsátka : Dunlop Jazz III
kabel : Planet Waves, Adam Hall - Neutrik
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

AlienW píše:tohle je hodne dobrej topic behem pristiho tydne nahraju moji hlavu peavey 6505+ a boxu peavey s kytarou ibanez. teste se na ten narez :)
Uz se tesim!

Jinak ja to myslim vazne s tim staggem:D
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
stronger

Příspěvek od stronger »

Jo toho stagga klidně nahraj a uploadni to,jsem zvědavej a určitě i natoho peaveye
boga
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od boga »

Tak nahrávání dneska bohužel neklapne, tak sem dám alespoň jednu starší nahrávku, kterou jsem původně vůbec nechtěl dávat, protože je to mizerně zahraný a nebyla snaha ani dosáhnout nejlepšího zvuku, účel byl pouze vyzkoušet, jestli to nahrávání bude vůbec fungovat. Tak doufám, že si nikdo nebude nadále spojovat můj nick s touhle věcí:)
je to nahraný na to, co mám v podpisu, korekce byly asi na půlku všechny, gain taky tak max. na půlku. Mikrofon byl použitej soundking eh002 a byl před V30. Ale kdyz to posloucham, zda se mi ze tomu chybi koule proti tomu, kdyz predtim clovek stoji.
http://uloz.to/1278840/ukazka.mp3
afektband

Příspěvek od afektband »

Nahraj to prosim jinam, já to odsud nestáhnu., třeba na leteckou poštu.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
boga
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od boga »

Marylin

Příspěvek od Marylin »

Celkém dobrý zvuček, mně se líbí :D
Kapela:
AV Guitar s EMG 81 + 85, Peavey 6505+, Orange PPC 412 V30

Studio:
Reaper DAW, Focusrite Saffire Liquid 56, Focusrite Saffire 40, JBL LSR 305, GAP FC 1, Line Audio CM3´s, Shure SM 57, Soundking ED007, Audix OM 2, Audix D4, Audix i5, Akai LPD 8, Presonus Faderport, Hammerwave comps, 500 series rack by Vandaalelectronics, Golden Age Pre 573, LaChapell Audio Pre 583s
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

zní dost krutě :twisted: co to je přesně za typ? :D

bylo by možná dobrý to potom až toho bude víc hodit všechno do prvního příspěvku, teda myslim ty odkazy a popisky... jen je otázka jak dlouho to na těch uploadovejch stránkách vydrží. :roll:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Jen přidám zástupce virtuálního aparátu at tu také je :D PODxt :)

kombo: simulace JMT-45 čistý zvuk
efekty: trosku reverbu
kytara: Squier Strat middle snímač
odkaz: http://pupack.kvalitne.cz/untitled.mp3
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
boga
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od boga »

rasomaso píše:zní dost krutě :twisted: co to je přesně za typ? :D

bylo by možná dobrý to potom až toho bude víc hodit všechno do prvního příspěvku, teda myslim ty odkazy a popisky... jen je otázka jak dlouho to na těch uploadovejch stránkách vydrží. :roll:
thx
nevim jak bych mel presne popsat typ, kdyz je to vsechno homemade :D kopie slo100, ale 50W, prvni lampa jj, dalsi v preampu sovteky, v konci jsou dve 6L6 electroharmonix, vystupak je klasika z GESu. Bedna je taky delana doma a je z MDF.
jinak nevim jak dlouho vydrzi ta ukazka tam, kde je ted. Doufam, ze do ty doby, nez udelam lepsi, pak ji vem cert:) Ale nevim, kam jinam bych je mohl davat.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“