Homemade kytara
Re: Templates...
hele neudelal by si pro mne reload treba na leteckou postu nebo nekam kde nemusis cekat az bude volnej free slot??xkuncar píše:Tady sem vám uložil všechny nákresy těla, které mám
Je to i v CADU, ale i jako JPG, PDF a i v excelu...
Nic jiného nemám
http://uloz.to/1272965/templates.zip
ptze uloz.to je IMHO furt plny
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
shánim šablonu na tuhle http://kytary.cz/rockbass-by-warwick-fo ... 56:0:0:1:0
hele když dělám tělo LPčka, je potřeba to dělat ze dvou kusů? nebo stačí s jednoho kusu a vydlabat do toho díry na potřebnosti?
Kytary : Avalanche Les Paul Standard, Norman by Godin B20 CW 4T, Akustika Strunal
Kombo : Peavey Bandit 112, Marshall MG15DFX
Krabičky : VHRelief AHD666
Kabely : Monster Rock 1,8m , Warwick 6m
Foukací Hramonika : Sonhadora
Struny : Elixir Hybrid 9/10
Trsátko : George Dennis 0.88
Bicí : SD Amati 14"x5,5"
Homemade : FootSwitch
Re: Tady:P
dekuju moc
BTW sou tam i kejtry co sem v zivote nevidel
2 Saghi: kdyz mas velkej kus kvalitniho dreva tak proc lepit...
ale ber to tak ze i gibsony se lepi z dvou az tri kusu takze bych to zas tak extremne nehrotil
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
jo jasný.... hele nemohl byste mi někdo poslat jen takovou stručnou "osnovu" toho co dělat za 1. , 2. atd. u Les Paula? díky moc...
Kytary : Avalanche Les Paul Standard, Norman by Godin B20 CW 4T, Akustika Strunal
ale na www.stewmac.com si muzes koupit knizku, jak presne krok za krokem postupovat...
Sezenes si drevo na telo 4-5x35x50 cm. Muzes to poslepovat z vic kusu. Pak si na to obkreslis obrys tela, otvory pro snimace, otvor pro krk (u les paulu 5 stunu sklon) a diry na elektroniku, na jack a na kobylu (to ale uz musis mit krk nebo prinejmensim znat menzuru krku, nebo ty diry udelat az nakonec po slepeni krku). Ted vyfrezujes otvory a vyriznes tvar tela (pokud delas klenutej vrch, tak nejdriv musis vyriznout tvar, potom udelat klenuti a pak tepr frezovat) a prebrousis to nacisto.Saghi píše:jo jasný.... hele nemohl byste mi někdo poslat jen takovou stručnou "osnovu" toho co dělat za 1. , 2. atd. u Les Paula? díky moc...
Hele pohledej na netu a youtube.com.. a pak se kdyztak zeptej na nakou nejasnost..
mel bych takovej dotaz zkousim si vyrobit z nejakyho sh*t dreva co sem nasel na pude korpus a potreboval bych vedet cim to slepit??
otazka: jakej druh (popripade typ,znacka) lepidla na to pouzit?
www.black-audio.net
www.black-audio.net
Lepidlo na drevo, hlavne at jsou stycny plochy co nejrovnejsi at to na sebe hezky padne. Lepit pod co nejvetsim tlakem.MrB14ck píše:mel bych takovej dotaz zkousim si vyrobit z nejakyho sh*t dreva co sem nasel na pude korpus a potreboval bych vedet cim to slepit??
K lepidlu - Kup si dispercol pixla tě vyjde tak na 100
Tady posílám můj holofoil projekt -dnešní pokrok

Tady posílám můj holofoil projekt -dnešní pokrok

Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
noooo tk mě se to teda líbí.... je to originální a má to něco do sebe...! jen tak dál
Vypadá to hustě...ale nic pro mě 
BTW. ta fréza, kterou mám, je tady: http://www.bbelektro.cz/asist-ae4f71-el ... w/d-99132/
Je nejlevnější, jakou sem našel..
Hold máš smůlu, že nechodíš na gympl do Orlové, aby sis mohl jednu za 700 koupit cestou na bus:D:P
BTW. ta fréza, kterou mám, je tady: http://www.bbelektro.cz/asist-ae4f71-el ... w/d-99132/
Je nejlevnější, jakou sem našel..
Hold máš smůlu, že nechodíš na gympl do Orlové, aby sis mohl jednu za 700 koupit cestou na bus:D:P
Bude to úplně jinak tou holografickou budou jen linky - 
bude to celé černé a ta pavučina bude holografická
A k frézce koupím si ten asist za 950 má totiž max hloubku řezu 4,4 cm což už je na pořádně tlusté tělíčka

bude to celé černé a ta pavučina bude holografická
A k frézce koupím si ten asist za 950 má totiž max hloubku řezu 4,4 cm což už je na pořádně tlusté tělíčka
Naposledy upravil(a) Mastr dne 8.02.2009 12:16, celkem upraveno 1 x.
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.