fender fm 100w head

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
brucebruce13

fender fm 100w head

Příspěvek od brucebruce13 »

zdravicko. mate nejake skusenosti s touto hlavou?? typek mi ju ponuka vymenou za Crate GT212, ktore predavam a nevem co mozem od nej ocakavat.. hravam thrash a odhadujem ze fender sa na taku muziku asi moc hodit nebude. diky
Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

FM 100

Příspěvek od Adamz Asah »

Pokud to dokrmíš příslušnou kvalitní krabkou, tak by to mohl být slušný trash.

Má totiž výborný čistý kanál, ale zkreslení je naopak naprosto nepoužitelné.

Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
Sami
Kontaktovat uživatele:

Re: fender fm 100w head

Příspěvek od Sami »

brucebruce13 píše:zdravicko. mate nejake skusenosti s touto hlavou?? typek mi ju ponuka vymenou za Crate GT212, ktore predavam a nevem co mozem od nej ocakavat.. hravam thrash a odhadujem ze fender sa na taku muziku asi moc hodit nebude. diky
Hraješ thrash a chceš vyměnit tohle kombo za toho Fendera? Nedělal bych to.. To kombo se na to hodí daleko víc než ta hlava..
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
brucebruce13

ne, ne, len som sa pytal co vy na to:) ja moc dokrmovaniu krabickami nefandim, mam radsej, ked ma aparat slusne skreslenie sam v sebe.. chcem totiz kupit valvekinga hlavu, ale potrebujem najprv predat toho Crejta, no a stale sa mi to nedari:((
thomas19

Příspěvek od thomas19 »

Fendra hlavu na trash urcite nie..nechaj si Crate a vyckaj na kupcu este
Ibanez SZR520 (Bareknuckle Cold Sweat+Stockholm), Orange Rocker 30, Blackstar HTV 212, Korg Poly,TC Electronic Mojomojo, BOSS NS-2, EHX Small Clone, EHX Pulsar
bandzone.cz/private
Upset_sk

Re:

Příspěvek od Upset_sk »

Podla mna na trash urcite nie. Celkovo Fender sa mi s metalom moc nehodi ale je to vec nazoru. Rozhodne by som to nemenil.Skresleny kanal vela ludi hovori ze je nepouzitelny. Podla mna je dost dobry na blues, rock ake neda sa s neho vytiahnut metalovy gain.
Fender Highway One Stratocaster (Upgrade) USA, EPIPHONE Les Paul Standard Plus, Fender Frontman 212R 100w 2008, VOX DA20, Digitech RP150

Sex, Drugs and Rock ´n Roll baby
brucebruce13

ok, diky moc za ohlasy:)
lukybraby

Příspěvek od lukybraby »

Zdarec. Když má tenhle zesilovač 2 vstupy, prý je možný do jednoho píchnout kytaru a do druhýho mikrofon, je to fakt? Aby to stačilo třeba v hospodě na one man show nebo maximálně ještě s jednim nástrojem (klávesy, akustika...) :) Potřebuju nutně vědět, abych mohl dneska potvrdit zájem. Díky.
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

ne.
lukybraby

Příspěvek od lukybraby »

K čemu se teda dá využít ten druhej vstup?
Edit: Aha, stačilo hledat na netu. Laicky řečeno, jeden je pro slabší a druhej pro silnější signál z kytary :) Nu což, stejně do toho asi za ty prachy půjdu...
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

omlouvam se za prilis strucnou odpoved (vzal jsem v uvahu, ze spechas), chtel sem k tomu neco dopsat, az bude cas. a vida, uz sis nasel odpoved sam (a to je nakonec i to nejlepsi).
lukybraby

Příspěvek od lukybraby »

http://www.youtube.com/watch?v=MXQ5P-az ... ature=plcp Takhle nějak zní tenhle zesilovač prostej jakýchkoliv krabiček a efektů. Video ze zvučení...
lukybraby

Příspěvek od lukybraby »

Pánové, potřeboval bych poradit. Než našetřim na svuj vysněnej apec, čím bych mohl aspoň trochu dopomoct tomuhle ďáblovi k víc "lampovýmu zvuku"? Prostě "zakulatit" čistej a i tomu zkreslenýmu nějak pomoct? :)
Pro odpůrce tohohle zesíku: chce to zapojit do dobrýho reproboxu a pohrát si s takovýma těma točítkama typu treble, mid, bass... aby to nějak hrálo - já kroutil a už nějakej ten pátek jsem s tim vcelku spokojenej. A nemá cenu dávat gain víc jak na 5, páč pak z toho leze akorát humus...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Koupit lampovej preamp a použít ho místo preampu FM? :mrgreen:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“