Pickguard Stratocaster Problem

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
Upset_sk

Pickguard Stratocaster Problem

Příspěvek od Upset_sk »

Kupil som si gitaru Fender HW1 usa a menil som na nej struny. Ked som ich naladil tak som zistil ze pickguard pri snimaci pri krku nedolieha ako by mal. Proste sa medzi pickguardom a telom vytvorila medzera. Dost ma to serie vzhladom k tomu kolko ta gitara stala je to esteticka zaležitost ale keby ste s tym mali skusenost tak pls poradte co s tym. Dík
Fender Highway One Stratocaster (Upgrade) USA, EPIPHONE Les Paul Standard Plus, Fender Frontman 212R 100w 2008, VOX DA20, Digitech RP150

Sex, Drugs and Rock ´n Roll baby
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

To není možné :!:

Každá kytarová místní kapacita to okamžitě zavrhne protože takhle drahá kytara.společně s Esp apod. prostě musí bejt v pořádku :wink:

Jo jo,to jsou ty vaše značky :lol: :lol: :lol:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Dotáhni šroubky které ho drží ne? Jsou přece na okrajích... A jestli to je ohlé i na tak malém prostoru, že při utažených šroubcích to odstává tak bych to ihned vrátil :lol:
Spíš by to ale chtělo foto, které by objasnilo jak a kde to odstává, či co...
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Demilich

Příspěvek od Demilich »

pavel68 píše:To není možné :!:

Každá kytarová místní kapacita to okamžitě zavrhne protože takhle drahá kytara.společně s Esp apod. prostě musí bejt v pořádku :wink:

Jo jo,to jsou ty vaše značky :lol: :lol: :lol:
Sice do téhle "elity" nebo co tím vlastně myslíš nepatřím, ale zcela nechápu co těma svojima rádoby-světáckýma řečma furt sleduješ. je to dost ohraná písnička nemyslíš? Jestli se mu chceš vysmát, můžeš to udělat i jinak.

:?:
:roll:
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

To ne -ve skutečnosti je mi líto těch peněz,co vyhodil za zmetek :wink:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Upset_sk

Re:

Příspěvek od Upset_sk »

No ja som to nechcel pisat aby som nemachroval. V skutočnosti som ju vyhral takze som za nu nedal ani korunu ale aj tak ma to serie
Fender Highway One Stratocaster (Upgrade) USA, EPIPHONE Les Paul Standard Plus, Fender Frontman 212R 100w 2008, VOX DA20, Digitech RP150

Demilich

Příspěvek od Demilich »

pavel68 píše:To ne -ve skutečnosti je mi líto těch peněz,co vyhodil za zmetek :wink:
Vpohodě, vidíš jak k ní přišel :D

Foto by objasnilo situaci jak říkám :) jinak fakt netuším co by ti někdo poradil za akci aby to narovnalo pickguard...
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Demilich píše:
pavel68 píše:To ne -ve skutečnosti je mi líto těch peněz,co vyhodil za zmetek :wink:
Vpohodě, vidíš jak k ní přišel :D

Foto by objasnilo situaci jak říkám :) jinak fakt netuším co by ti někdo poradil za akci aby to narovnalo pickguard...
má pravdu předsedo :!: vyfoť to ať jsme chytřejší :wink:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Upset_sk

Re:

Příspěvek od Upset_sk »

No nemam u seba fotak ale pokusil som sa to vysvetlit na inej gitare dufam ze to pochopite. Este mi poradte na aku stranku hadžete foto aby som ich mohol uverejnit?

rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od rotten77 »

Upset_sk píše:Este mi poradte na aku stranku hadžete foto aby som ich mohol uverejnit?
třeba http://imageshack.us/
Upset_sk

Re

Příspěvek od Upset_sk »

Foto dufam ze to s toho obrazku pochopite ak nie tak fakt sorry Obrázek

pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

notak je to klump s nápisem Fender - co ti mám na to říct :oops:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Hmm no a ten šroub mezi těma dvouma cos naznačil tam je/není, nebo i kolem něj je to vypouklé? Aspoň si máš kam dávat trsátka :) Jinak já bych to vyřešil skalpelem, nože, či vrtačkou. Prostě ta dírka, která kvůli ohybu tlačí na šroubek, tak tu trochu zvětš ať se to posune a přilne k tělu.. Ještě jinak: zatlač na tu bouli rukou, a směrem, kterým bude tlačit PG tak v tom směru uprav dírky aby se tak pohnout mohl....
Nebo to nech no, vintage poškozený nádech a vlastní znamení na kytaře se hodí :)
Upset_sk

Re

Příspěvek od Upset_sk »

No je to vyhral som to priamo od fendru tak neviem. Asi zajtra skocim do ich predajne nech mi povedia či to možem reklamovat

Upset_sk

Re

Příspěvek od Upset_sk »

Ten stredny srob medzi tymy dvoma červenimi on drži iba snimač. No uz som na to tlačil ale furt sa to vracia. Ked mi to nezoberu tak tam fakt budem davat brnkatka

Demilich

Příspěvek od Demilich »

Sundej a trochu tomu ukaž kdo je šéf.. Ohni zpátky.. Kdyžtak nahřej sprejometem zevnitř...
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

odsrubuj vsechny sroubky na pickguardu a zkus jej nadzvednout a mrknout pod nej (struny na kytare muzes nechat) - mezi pickguardem a telem by mohl byt dratek od krkoveho snimace, ktery jaksi pri montaze "neskoncil" v te spravne mezere na ty dratky urcene... pokud to nebude dratkem, tak bude spatne navrtana jedna z direk - patrne ta bliz ke krku... jako prvni zkus sroubky trochu povolit, nebo lepe receno - nesroubovat je nadoraz, nasroubovat je jen tak z lehka, aby hlavicky trcely treba o nejakeho pul milimetru vic, nez u ostatnich sroubu... pickguard by se mohl srovnat... pokud se nesrovna, tak pak nezbyva nic jineho, nez puvodni diru nejlepe zalepit (nejake lepidlo q spejle) a vyvrtat dirku novou a nebo celou kytaru reklamovat
Upset_sk

re

Příspěvek od Upset_sk »

Ok diki všetkym niečo s tým už vymyslim

aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Ahoj. hele rozhodně to není na reklamaci. Teda možná by ti to vzali, ale jednalo by se pouze o výměnu pickguardu. Může tam být někde špatně drátek jak psal qwer nebo je ten plast prostě ohnutej. Osobně bych se na vyprdnul a nevšímal si toho. Ono ti to možná vadí, ale podle mě za pár týdnů si toho ani nevšimneš.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“